Fiyat artmayacak diyen Turknet, fiyat artırdı. Migros İnternet ile Cs 2 ve Xdefiant oynadım. Pingte sorun yoktu. Paket kaybı da yoktu. Ama bu olmayacağı anlamına gelmez tabii. İlerde sorun olabilir, buna kimse kefil olamaz. Bulunduğum yerde bir tek Ttnet fiber var. En uygun fiyata nasıl bağlantı sağlarım diye araştırırken burasını söyledi forumda biri. Fiyat ocakta tabii ki artabilir bunu bilemeyiz ama taahhüt vermeden bu işi çözemezsin zaten. Eskiden taahhüt kötüydü ama şu andaki enflasyonist ortamda taahhüt iyi. Altyapı hizmetini veren Türk Telekom 75 lira modem kira ücreti istiyor. 100 mbit bağlantı için de ilk 3 ay 300 TL, kalan 12 aya 600 TL istiyor. Bu fiyata modem ücreti dahil değil. Cgnat, dpi olmayan net bulmak zor zaten. SO'da da bir sürü sorun yaşayan kullanıcı var. Bence esas olay; sıkıntı yaşadığınızda bunu anlayan ve çözen teknik bilgiye sahip insanlarla muhatap olmanız. Ben Turknet'te hafta sonları 300 ms oyun oynuyordum ve çözemediler bir türlü sorunu, Fixnet'e geçtim ve düzeldi sıkıntı. Vdsl'de en iyi aldığım ping Fixnet'te idi ama ona da Marmara bölgesi için iyi diyorlar, diğer yerlerde onlardan da şikayet eden gördüm nette. İnternet işi sıkıntı Türkiye'de açıkçası. Bugün hiçbir sorun yok dersiniz yarın her şey değişebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 22 Aralık 2024; 4:33:12 > |
Migros İnternet Ana Konu (11. sayfa)

-
-
Dediklerinize aynen katılıyorum misal pelicell kullandım annemgillerde aylarca sorun yoktu sonra bir basladi problemler ilerleyen aylarda zaten isim değiştirdiler en son devam ediyorlar mi onu bilemem bilemiyorum en büyük sorun TTNet piyasayı cok yükseltiyor normalde en uygun fiyatı onun sağlaması gerek tam tersine en yüksek tarifeler onda bunun ne zararı oluyor rakiplerde ona göre ISSler fiyat guncelliyor ne guzel Turkcell Superonline gayet güzel fiyatlara kullanıyorduk su an fiyatları arsa cikti TTnet fiyat artırdıkca onlar da verdiler ayarı hiç durmadan zaten herkese sorun kimse fiyattan memnun değil hele hele bu sansür cgnat dpi bant daralması kafasına göre site engellemesi ip tv yi komple onda haklılar bence engellemesi vpn yasal olanları bile bloke koyması say say bitmiyor çevremde çoğu kişi 15 yıldan beri kullanan herkes kaçıyor su an özellikle tek dikkat ettiğim bu kısıtlamaya yönelik işlemler devlet kontrolüne Varlık Fonu Kontrolüne geçtikten sonra had safhaya ulaştı ben de kullanıyorum ama idareten aylık taahhutsuz şekilde kafama eserse ben de çıkarım çünkü biktirdilar bazen Google sayfası bile açılmıyor YouTube beğenmediğim Oris Telekomünikasyon ile 10 mbps ile videolar otomatik 1080p şeklinde gelirken Turkcell Superonline ile 25 mbps pakette ne yaptıysam 360p başlıyor normalde 4k bile açılması gerek neden elbette meşhur bant daraltmadan neyse konu migrosnet başlığı sizin adınıza sevindim inşallah zamlar da az ya da hafif gelir gittiği yere kadar kullanırsınız sevgiler selamlar efendim hoscakalin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 22 Aralık 2024; 13:18:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
fiberde modem ücreti var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 22 Aralık 2024; 14:58:7 > -
Baştan sona kadar okudum. Bu konu hakkında bilgi Var ve ben görmediysem özür dilerim Gerçi Müşteri hizmetlerine de sordum. Onlar zaten çoook vasat, hiç bilgi sahibi değiller. Şimdi Ben kasadan bu ürünü 10 kere ayrı ayrı satın alsam ve her ay internet yükleme zamanı geldiğinde yüklesem olur mu? 2. Fişte çıkan PNR numarasında SKT var. Geçen gün aldığım fişte Aralık 2025 yazıyordu. Fişe göre benim anladığım bu PNR numarasını 2025 Aralık ayına kadar istediğin zaman kullanabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskanca -- 22 Aralık 2024; 15:51:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alfa/Oris'te 100 megabit fiber 469 TL, Migros'ta 299-349 TL.
https://www.oristelekom.com/webe-ozel-taahhutsuz
İstedikleri sayıda müşteri toplanınca zam yapacaklardır illa ki. Taahhüt olmayınca sabit fiyat garantisi yok. Bu devirde taahhütsüz, sözleşmesiz iş yapılmamalı.
-
Aynen ustam sonuna kadar katılıyorum taahhut su an candır öbür türlü geçmiş olsun bir bakmışsınız benim gibi 59.9 başladığınız paket 14 ayda 149.9 olmuş 36 ayda 269.9 olmuş seneye bu vakitler 350/400 rahat olur 500 de olabilir ucu açık zam da zam dolar petrol uzunca sureden beri nerdeyse sabit maaslar da öyle ama tüketim kalemleri sürekli zam hep zam hep artış...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyle birseye izin vermezler o zaman taahhutsuz paketi yıllık taahhütlü gibi aynı paraya kullanabilirsin sonradan satın aldıkların çok büyük ihtimalle yükleme süresi vardır keşke dediğiniz gibi olsa millet kapısında yatar kapatır hemen seneyi 😅😁😂
Bende sizinle aynı fikirdeyim ama gelin görün ki 2. Fişte yani PNR ın olduğu fişte SKT yani Son Kullanma Tarihi yazıyor. O da 2 gün önce aldığım filte ARALIK 2025 idi. Doğru söylüyorsunuz ama olay mahkemelik olduğunda Migros un pek haklı yanı yok. He ne olur ürün iadesi alıp para iadesi yaparlar. 4-5 ay tüketici mahkemesi falan uğraşırsınız. Size 350xürün miktarı iade olur yine güncel fiyattan aldırırlar :)
Bu ay deneme amaçlı peşpeşe 2 PNR yükledim. Müşteri hizmetleri Şubat ayına kadar uzattığımı söyledi. Bakalım gözlemleyeceğiz.
-
O zaman süper peşin alirim yüklerim 6 ay harika olur normalde şirket de kazançlı çıkıyor bu durumdan para girişi erken oluyor itiraz etmemeleri gerek lutfen burda yazınız biz de ilerleyen aylarda ne oldu bilgilenelim lutfen teşekkürler
Hmmm 1 sene mi yani eminiz değil mi insallah öyledir sorun olmaz herkes kazançlı cikar win win olur
Soknet de direkt hizmet numarasını söylüyordun o şekilde kontör yükler gibi yüklüyorlardi bu pnr olayı biraz karışık geldi bana o zaman millet ilerde pnr da paylaşmaya başlar fazla fazla peşin alir şayet hizmet numarasına özel yapmayıp genel yaptılarsa bilmeyenler için soyleyim hazır kart ilk çıktığında kontor alıp zamanı gelince yukluyorduk onun gibi birsey olmuş o zaman sevdim ben bu isi 😂😁😅🙏
2-3 aylık alınırda fazlası belirsiz ileride pnr sistemi devam etmezse online ödeme geldiğinde pnr işi kalkar eldeki kodlar çalışmaz iade için uğraşabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 22 Aralık 2024; 22:33:6 >
Çok eminim fişi atmasam yüklerdim. 2. Fişin altında aralık 2025 yazıyor son kullanma tarihi. @Birkanbey haklı olabilirsiniz ama arkadaş 2 aylık yükleyebildiğine göre bu da 1 senelik yüklenebileceği anlamına da geliyor
Bilgim var 2025 yazdığı yönünde ancak sistem online ödemeye dönerse ki dönecektir muhtemelen money uygulamasına gelecek, pnr aktif edecek alan bulamayacaksınız anlatmak istediğim bu.
Örnek firma Şubat ayında pnr satışına kapatır mart ayı itibariyle online ödeme yapabilirsiniz dediği zaman Mart ayında pnr aktif etme alanını kapatır bu durumda eldeki pnrlar kalır iade için uğraşırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 23 Aralık 2024; 11:46:16 > -
12 aylık Digitürk TV + internet taahhütlerinde bile, sadece ilk 6 ay normal sabit fiyat oluyor, son 6 aya girince üstüne 20-30 lira konduruveriyorlar, ufak bir şey diye ses etmiyoruz.
Taahhütsüzler çok daha beterlerini yapar illa ki
-
Online ödemeyi Mh ye sordum şöyle bir yarım ağız üzerinde çalışıyor dendi. Bence dönemez neden dönemez dersen aradan migros çıkmış olur ürünü sanal marketten sepete eklemek gerekir ve yine bir PNR gerekir.. Online ödemeyi kime yapacağız? Migrosa yapsak nasıl olacak Oris e yapsak migros a % gönderecek o zaman Oris Migrosla niye ortak net işine girsin kendi iss i zaten var? Migros mağazaya müşteri çağırmaya çalışıyor bir subvansiyon söz konusu. Zaten online ödeme mümkün olsa önceden bunu düşünmüşlerdir benim düşüncem.
Ustam soknet se ben hep kasadan direkt pnr olmadan direkt xdsl numarasına yükleme yapmıştım bu şekilde bir sistem yoktu önden odeme de yapamıyordun Birkanbey ustamin dedigi gibi yarın öbür gün kaparlar bu sistemi elinizde patlar fişler iade de edemezsiniz bence su an kalen sistemi oturtamadilar ya da her yerde migros yok biliyorsunuz başka ilden müşteri alsın pnr i akrabası arkadasj ona söylesin yükleme yapsın dediler yarın sistem oturur online ödeme açık olur direkt migros sanal marketten ödeme yapıp günü gelince satın alabilirsiniz belki de bence pnr risk haaa soyle olur belki pnr online ödemeye açık olur calisir üzerinde yazan tarihe kadar ama yüzde yüz garantisi var mı en basit tabiriyle sözleşmede yazıyor mu yazıyorsa varsa ibare yüklenin ama baktınız yok kasadan ödeme olacak ya da online ödeme olacak dediler ucunu açık bırakmışlar ya da her hakki saklıdır değiştirme koşulu migros ya da Oris Telekomünikasyon dadir dediler bence çok büyük risk zamanında arkadaşları çevremde uyardım comnet de bakınız bu enflasyonist ortamda bu şekilde önümüzdeki senenin bile hizmet bedelini ödüyorsunuz o şirket iss bir yerde patlar dedim saadet zinciri gibi piramit gibi çünkü TTnet sürekli zam yapıyor herseyin fiyatı artıyor comnet dayanamaz buna dedim dinlemediler beni sonuç simdi paralarını alma derdinde herkes son karar sizin ben sakin migros ya da Oris Telekomünikasyon bu işten çıkar geri adım atar demiyorum yatırım tavsiyesi değildir ama sözleşmede yazmıyorsa pnr işine fişte tarih yazsa bile yüzde yüz güvenmeyin derim bence risk gene de siz bilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Söylediklerin zaten sözleşmede açıkça yazıyor yani parayı geri alamama gibi bir durum yok. Yalnız şöyle bir durum var sözleşmede migros u muteselsil sorumlu tutacak hiçbir madde yok. Fakat satışı yapılan ürün /hizmetin kasa fişinde migros yazıyor hukuken tam nisbi butlan yani sözleşme geçerli fakat hazırlayanın esaslı bir hata yapması söz konusu. Yüksek ihtimal migros bir sponsorluk ve isim imtiyaz hakkı anlaşması yaptı sadece, yani nasıl money yüklüyorsa abone başına 50-100 lira Oris e ödeme yapıyor, sorun şurada başlıyor şayet zam gelirse elinde pnr olan veya önceden yüklemiş olan abonenin akıbeti ne olacak. Yani önden pnr yükleyebilirsin şeklinde gidip oraya yazdığın aboneye nasıl zam yapacaksın. Ön ödemeli dediğin hizmete fatura mı çıkaracaksın? Sözleşme de kampanya kurallarını değiştirme hakkı saklıdır yazıyor zaten. İnşallah çok uzun süre zam yapmazlar diyelim yoksa işler karışacak gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1 ay boyunca internet bağlantımı gerçekleştirememiştir.
ilk geldiler evde yoktunuz dediler, oysaki evdeydik.
ikinciye adres hatalı dediler.
üçüncüde ise tekrar adres hatalı dediler.
bunun üzerine pes ettim, süreci iptal ettim. özetle fiyasko oldu benim için. Bu pazartesi millenicom dan başvuru yaptım, salı günü bağlantı tamamladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X