Bende ızgara da yaptım kokoreç baharatı ile süper oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros Koç Yumurtası 23,92 ₺ (2. sayfa)
-
-
Hiç haberim yoktu çokta severim araştırdım şimdi bir hadiste mekruh olarak geçtiği ama bu hadisin sahih olmadığı yazıyor. Sanırım direkt haram olduğuna dair bir bilgi yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sual: Eti yenen hayvanların yenmeyen yerleri nelerdir?
CEVAP
Eti yenen her hayvanın 7 yeri yenmez. Bunlar, akan kan, idrar aleti, hayaları [koç yumurtası], bezleri [guddeleri], safra kesesi, dişi hayvanın önü ve idrar kesesidir.
Fıkhi detay ve güvenilir bilgiyi burdan bulabilirsiniz hocam ;dinimizislam.comEti yenen ve yenmeyen hayvanlar - Dinimiz İslamhttps://m.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=3558#:~:text=Sual%3A%20Eti%20yenen%20hayvanlar%C4%B1n%20yenmeyen%20yerleri%20nelerdir%3F&text=Eti%20yenen%20her%20hayvan%C4%B1n%207,hayvan%C4%B1n%20%C3%B6n%C3%BC%20ve%20idrar%20kesesidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 11 Kasım 2023; 23:10:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Keşke konuyu araştırmadan fetva vermeseydiniz..
kurul.diyanet.gov.trBir hayvanın yenilmeyecek yerleri nerelerdir? Bu organların ne yapılması gerekir? : Din İşleri Yüksek Kurulu : Dini Bilgilendirme Platformuhttps://kurul.diyanet.gov.tr/Cevap-Ara/670/bir-hayvanin-yenilmeyecek-yerleri-nerelerdir-bu-organlarin-ne-yapilmasi-gerekir -
Okuduğunu mu anlamıyorsun sen, aynı şeyi yazmış ya diyanet de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazınız:İslamiyet'de yemek caiz değil. Uyandırayım.
likte: Mâlikî ve Şâfiî mezheplerinde eti yenen hayvanların yumurtalarını (husye) yemek caizdir.
Cevabınız:Okuduğunu mu anlamıyorsun sen, aynı şeyi yazmış ya diyanet de
Lütfen tekrar okuyunuz..İyi geceler.
-
Türk töresine göre caizdir afiyetle yiyiniz.
-
Bizim yumurtalar beş para etmez desene.
-
Cemal Enginyurt, sen misin ?
özetle, Maliki'lere serbest (çoğunluk Afrika kıtasında yaşar, daha fakir tayfa), Sünnilere yassah.
ama benim fikrim, sperm üretimi yapan ve içinden geçen bir organı yemem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir bilgeye sormuşlar
kurbanın en çok neresini seversiniz diye..
ne demişti?
küyle şşşaaaa
-
twitchByBirkanBey - Birkan Bey'den Koç Toplarıhttps://www.twitch.tv/bybirkanbey/clip/SingleSquareWitchMingLee-dljGnJiwMu5kcV5q?featured=false&filter=clips&range=all&sort=time
-
Mangalda güzel olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eve yumurta alacaktım, baktım sıcak fırsatlarda yumurta yazıyor! Hemen girdim içeri. Baktım yumurta yok? Koç kelimesini okumamışım hızlı oluyum diye..
-
Tavuk yumurtası ortalama 65 gr geliyor şuan 1 koli yumurta 1950 gr civarı.
Bunu alıp yesek daha ucuz tavuk yumurtasında basıyorlar yemi zaten yararı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyatlara anca koçun orasını yiyebiliriz artık!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedava protein !
Evsiz olmasam 5-6 kilo stok yapardım...
-
Bir hayvanın yenilmesinin haram olduğu parçalarında koç yumurtası da mevcut...
-
Bölgesel olabilir 29,99 düşmüş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X