< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros - MoneyPay Fırsatları (12. sayfa)
-
-
money pay de param altyapısı kullanıyor Galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkandayız :))
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mayıs ayıyla birlikte kasa yükleme limitlerinde bir değişiklik oldu mu?
tüm migros 'lar avm içinde ve kapalı, tek tük migros jet var, istanbul ümraniye. üsküdar 'da gösteriyor mjet, en yakınıquote:
Orijinalden alıntı: merhaba_2233
Mayıs ayıyla birlikte kasa yükleme limitlerinde bir değişiklik oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunum cevabı değil ama yine de teşekkürler.
Onaysız hesap limiti 1250 tl oldu. Artık onaysız hesaplar migros'tan ay boyunca 1250 tl'ye kadar para yükleyebilir diye düşünüyorum.
tam olarak cevabı değildi, ama dediğim gibi açık migros bulabilirsem yarın, öğreneceğimquote:
Orijinalden alıntı: merhaba_2233Sorunum cevabı değil ama yine de teşekkürler.
şuan moneypay sisteminde sorun mu var ? bende hata veriyor.
-
Hesapta kalan paramı nasıl çekebilirim 2.seviye olmadığım için iban'a transfer yaptırmıyor. Kart ile paycell bakiyesi yüklemeye çalıştım ama bankanızla görüşün uyarısı verdi.
-
param hesabın varsa oraya kartın ile yükleyebilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kimlik dogrulama yaptim. Sonrasinda migrostan alisveris yaptim fis verdi kasiyer ama imza atcak yer yok. Zaten tek fisti. Ne yapmam lazim?
Arkadaşlar merhabalar market kampanyaları kapsamında 150 TL vs yükleme yapsak market harcaması olarak kampanyaya dahil oluyor mu acaba? Örneğin 2 defa 150 TL üzeri market harcamasına 30 TL bonus gibi kampanyalarda işe yarar mı?
Migroslardan yükleme yaparsanız market kampanyalarına sayılıyor ancak 4 TL komisyon alıyorlar
Migros a gitmeden kredi kartı ile yüklesek sayılmıyor mu
Uygulamadan para yatırdığınızda işlem yaptığınız sektör "Diğer" olur, market alışverişine sayılmaz.
Markete sayılmasını istiyor ama bu sisteme para yatırmak istiyorsanız işlemi kasada market posundan geçirip işlem başı 4 TL ödemeniz gerekiyor.
arkadaşlar boyner cashback devam edıyor mu , moneypay de acil lütfen, internet sitelerinde göremedim
-
Migros sipariş yanlış verdim iptal edip tekrar sipariş verdim bu sefer 30 tl yüklemedi 30 tl yi almanın bir yolu var mı
Hocam Param üyesi kartlarda bu kampanya 31 Aralık 2021 e kadar devam edeceği için sorun yaşayacağınızı sanmiyorum fakat anında gelmiyor 1-2 saati bulabiliyor.
Bu akşam boyner.com.tr'den moneypayle alışveriş yaptım.%15 iade geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X