< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 15 Nisan 2021; 21:46:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros - MoneyPay Fırsatları (10. sayfa)
-
-
2 defa selfie çekerek başvurdum, ikisi de reddedildi.. kimlik bilgileri belli olmuyor diyor.. daha basit bir yöntem yapsalarmış!..
-
Money pay'e komisyon gelmiş çekmede
2tl + tutarın %1'i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 16 Nisan 2021; 16:59:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eft ile çekerken mi?
Evet
Kasadan "toplam" 750 tl üstü yükleme yapılıyor peş peşe işlem yapılıyor
Şuan toplam yükleme 950 bende
Eski tip kasadan da 2 ayrı kart ile ödeme olmadı 1 işlemi 1 kart ile ödeyebiliyorsunuz
Akbank'a eft değil Fast yaptı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 16 Nisan 2021; 17:17:34 >
merhaba, banka hesabi ile eft ile yuklemis veya kredi karti banka kartiyla yuklemis olmak fark ediyormu. her turlu komisyon cikiyormu?
Bilmiyorum hocam belki ben çekme limitine takılmış da olabilirim ama bende şuan komisyon çıkıyor
Deneyin işlemi yapmadan önce ne kadar ödediğiniz görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 16 Nisan 2021; 17:14:46 >
tamamdır hocam teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: caseon
Bilmiyorum hocam belki ben çekme limitine takılmış da olabilirim ama bende şuan komisyon çıkıyor
Deneyin işlemi yapmadan önce ne kadar ödediğiniz görünüyorÇekme limiti ile alakası yok hocam.
IBAN a göndermek için önceki günler komisyon yoktu, dün karta yükledikten sonra biraz bekleyeyim dedim ama saat 16 dan sonra denememde komisyon çıkardı. Bu günü bekledim belki 16 sonra çıkarıyor diye ama komisyon kalıcı olmuş. Kasada yüklerken komisyon, hesaba çekerken komisyon. Yakında uygulamaya girişte de komisyon getirir param. Zaten web sitelerinde diğer param kartların işlem ücretlerine ve şartlarına bakınca ne yapmak istedikleri belli oluyor.
-
Hesaba gönderirken ne kadar komisyon alıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 tl + %1
Hem yükleme hem çekmeyi düz %2-3 yapabilirlerdi. Yüklemede mecburen olmalı alacak banka komisyonu var ama 50 tl yüklemeye 4 tl komisyon biraz kötü
Malesrf alternatifi yok yarın 10 tl de olsa mecbur kullanıcaz banka kampanyaları için carfour'dan da bekliyoruz carfour pay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 16 Nisan 2021; 18:6:3 >
quote:
2 tl + %1Hocam migros tan yükleme limiti var mı peki. Onaylı hesap. 1000 TL üstü yükleniyor mu parça parça. Teşekkürler
Bende yükletti bugün toplam 750 2 Nisan 300 tl toplam 1050 ama üst limit var mı bilmiyorum
quote:
Bende yükletti bugün toplam 750 2 Nisan 300 tl toplam 1050 ama üst limit var mı bilmiyorumOnaylı hesap olunca migros kasada yüklerken seçenek çıkıyor o zaman. 50,100,250,500,750 gibi doğrumu hocam.
Yok onaylı olsun veya olmasın 25 50 100 150 200 250 300 hala
ben toplam 750 tl yükledim
2 x 50
2x 100
3x 150 şeklinde
Moneypay yükleme yaptım bugun kartıma geçmedi tutar
Eft harici nasıl çekebiliriz var mı yolu. Migros kasalardan versinler 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X