Şimdi Ara

Migros - MoneyPay Fırsatları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.139
Cevap
202
Favori
256.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benimde aynı şekilde onaylandı belirttiğiniz gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam money pay ile ödeyince ad soyad yazan slip mi çıkıyor. Yoksa ad soyadı kasada biz mi söylüyoruz. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Örnek slip atıyım bunun çıkması gerek belki sonra da soranlar olur

Üstünde money pay ile alakalı uzunca bir yazı var sonra ad soyad imza yeri çıkıyor "biz dolduruyoruz" (ayrıca kasadaki tüm işlemlerde kasiyerde kalan fiş'i de dolduruyoruz yani hepsine ad soyad yazıp imza atıyoruz)

Sanırım hesabınız onaylanmışa veya onay aşamasında ise bu fiş 2. Kez çıkmıyor (ama kasada görevlide kalan fiş'i her sefer dolduracaksınız) Bu kısım alışveriş fişinin (ürünlerin olduğu) altında yer alıyor ayrı da çıkabilir

Migros - MoneyPay Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 9 Nisan 2021; 18:39:56 >

• Limit 10 bin tl ama migros yükleme limiti ne kadar bilmiyorum.

Kredi kartı ile mobil uygulamadan 750 tl üstü yüklemeye sitesinde yazdığına göre %1.99 komisyon alıyor (market pos'u değil)

Iban'a para transferi ücretsiz (alt limit 20 , üst limit yok sanırım) * değerler değişebilir , ücret gelebilir ama gözlemlediğim kadarıyla bir üst limit yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 9 Nisan 2021; 18:42:11 >
  • Kimlik ile selfi çektim gönderdim ve hazır limit onaylandı. Bundan sonra işlem yapınca 2 slip çıkıyor yani. Teşekkürler hocam. Fiş resmi içinde

• gothamcity kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi uyg ile sanal moneypay kart aliyoruz

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    play.google.com
    MoneyPay - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.colendi.money_pay

• s_kokcu S kullanıcısına yanıt
    Fiziki kart aliniyor mu peki cikti mi
    Temassizdan bahsetmeniz banka kamp yapilir demek mi

• Hocam anlamadığım bu kadar maceraya beyin hucrelerini oldurmeye ne gerek var😃
    hediyem karta yukleme ile banka kamp olmuyor mu

Moneypayin artısı ne yorumlari da okudum goremedim boyner iade olayi mi onu da alsak gene migrosda mi harciyoruz sadece 😕

Hediyemkart'a yükleyince sadece migros'da kullanabiliyorsunuz .

Money pay bildiğiniz ön ödemeli kart yani her yerde geçiyor 300 tl limitli kampanyayı hediyem kart'a atınca bitirmek zor oluyor ama moneypay'de 4 tl komisyon verip aynı gün banka hesabınıza istiyebiliyorsunuz.

Bu arada üslubunuz yanlış money pay sistemi çok yeni olduğundan kasiyerler bile bilmiyorum bende bildiğimi aktarıyorum diğer kişilere yardımcı oluyorum. Bunu kimse aktarmasa haberiniz olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 10 Nisan 2021; 11:34:1 >
  • Hazır limit olayi ne hocam😕 valla ders gibi ayin odulu verilmeli bu kasiyerlere hatasiz işlem becerebiliyorlarsa ki hediyem karta puani bile yukleyemeyen kasiyer var ve artik migros kasiyerlerini lisans mezunu olarak secmeliler bence cunku parcali 25/10 kamp olarak alisveris yaptim kasiyer sizin bildiklerinizi biz bilmiyoruz dedi yani demem o ki forum olarak kasiyerden bilgiliyiz 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 10 Nisan 2021; 11:43:41 >

Money pay de hocam. Migrosta harcamak için size hazır limit tanımlıyor. Kimlik doğrulama sı yapınca. Ama bende daha hazır limit ile harcama yapmadım. Bakalım en yakın zamanda deneyeceğim tabi kasiyeri biz yönlendireceğiz.Sağolsun burada yapan arkadaşların tarifleriyle.

• Anladim hocam yani nakit iadesi olunca kampanyalar değerlenir o zaman guzel ama kasiyerler bunu sindirene kadar 3 ay gecer

Ayrica kirici yada alayli bisey soylemek istemedim yanlış algilandiysa kb 😕

Ve fiziki kart yok demi suan yani baska yerde harcamak mumkun degil sanirim
    Limit arttirim nasil meşakatli mi epey?

• Hazir limit nasil paycell gibi tlden cekme mi yada gelecek iadeden avans kullanma mi?

Aslında kasiyerlere siz öğretseniz daha iyi olur çünkü kitapçık gibi bir şeyleri var çoğu okumuyor yukarıda işlemler ve kasa kodları var ama epey eskide kaldı sanırım bulamazsanız ben işlem kodlarını size özelden yine veririm.

Ben yanlış anladıysam asıl siz kusura bakmayın.

Fiziksel kart var ama bulması çok zor piyasada yok desek daha doğru olur ama sanal kart var yani aslında internetteki her yerde ödeme yapabilirsiniz mesela trendyol , getir'de bile .

Limit işlemi ben bu kartın altyapısı olan param 'da hesabım onaylı olduğu için sanırım sadece tc kimliğimi girdim bende fotoğraf ile kimlik doğrulama vs yoktu. Onları geçerseniz de money pay ile alışveriş yapıyorsunuz fişinin altında bir kısım çıkıyor oraya ad soyad imza atıp sisteme resmini yüklüyorsunuz. 10 bin tl limitiniz oluyor. Çok meşakkatli değil ama sistem yeni olduğundan dediğim gibi çalışanlar bilmiyor ben ilk işlemini mağaza müdürü ile yapmıştım

** hazır limit sadece migrosta kullanabiliyorsunuz 100 200 300 veya 500 tl oluyor . Kredi kartı gibi işlem yaptıktan sonra 30 gün içinde ödeyebiliyorsunuz. O sırada yanınızda cüzdanınız yoksa veya kredi kartınız yoksa işe yarar bir sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 10 Nisan 2021; 11:48:42 >

• Kasiyer arkadaşlar hediyem karta göre daha kolay money pay ile işlemi yaptılar benim bulunduğum yerde en azından gozlemim böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Hazir limit nasil paycell gibi tlden cekme mi yada gelecek iadeden avans kullanma mi?

Galiba hocam. Avans gibi. Alp hocam daha bilgili bu konuda.

• Az önce money pay ile ödeme yaptım migrosta. Tek fiş çıktı. Onu ad soyad yazıp imzalayıp sisteme yükledim.
    İnşallah sorun çıkmaz.

• Money pay e 300 tl yi 2 kartla yükleyebilir miyiz ve bu şekilde yüklesek 4 tl mi komisyon öderiz

• hocam şunu ekler misiniz ilk mesaja ;

müşteri hizmetlerinden gelen, moneypay onaylama işlemi hakkında bilgi;

Migros kasalarından MoneyPay ile alışveriş gerçekleştirdiğinizde ekte örneğini görebileceğiniz bir bilgi fişi basılmaktadır. O fişteki ilgili alanı doldurmanız ve yüklemeniz gerekmektedir.

Migros - MoneyPay Fırsatları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.