< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Hocam money pay ile ödeyince ad soyad yazan slip mi çıkıyor. Yoksa ad soyadı kasada biz mi söylüyoruz. Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 9 Nisan 2021; 18:42:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kimlik ile selfi çektim gönderdim ve hazır limit onaylandı. Bundan sonra işlem yapınca 2 slip çıkıyor yani. Teşekkürler hocam. Fiş resmi içinde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 10 Nisan 2021; 11:34:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 10 Nisan 2021; 11:43:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Money pay de hocam. Migrosta harcamak için size hazır limit tanımlıyor. Kimlik doğrulama sı yapınca. Ama bende daha hazır limit ile harcama yapmadım. Bakalım en yakın zamanda deneyeceğim tabi kasiyeri biz yönlendireceğiz.Sağolsun burada yapan arkadaşların tarifleriyle. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 10 Nisan 2021; 11:48:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galiba hocam. Avans gibi. Alp hocam daha bilgili bu konuda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |