< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuniteD7 -- 8 Nisan 2021; 20:18:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuniteD7 -- 8 Nisan 2021; 20:18:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
kasiyer arkadaşa sordum, kasiyer işlemlerinden 10 numaralı işlem seçiliyormuş, money pay ile ödeme için. imza içinde iki nüsha çıktı. biri migrosta kasiyer arkadaş aldı. biri bende fotoğrafını çekip gönderdim. onay sürecine girdi. pazartesi yapmıştım. henüz onaylanmadı. hazır limit içinde kimliğim ile selfie çekip gönderdim. 2 günde onaylandı 100tl limit ile. ilk işlemimi yaptıktan sonra hazır limit ile 500tl ye yükseldi. pratik bir kullanımı var. ödemesini de hesaba kredi kartıyla para yükleyip yaptım. düşük tutarlardı, işlem ücreti almadı. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bugün bakmaya başladılar 48 saat falan hikaye büyük ihtimal sizin ki yarın sonuçlanır |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 8 Nisan 2021; 23:25:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 9 Nisan 2021; 2:13:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |