Şimdi Ara

Migros - MoneyPay Fırsatları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.139
Cevap
203
Favori
256.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onay için illa kasadan mı bilgi fişi gerek? sanalmarket fişini imzalasak olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolSnow

Onay için illa kasadan mı bilgi fişi gerek? sanalmarket fişini imzalasak olur mu?

Kasadan alınan fiş olması lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok teşekkürler,

Yatırım kısmı kapanıyor sanırım. içerdeki gümüşleri bozdurup çekmek lazım. Onaysız para çekmeye de izin vermiyor. İçerdeki parayı çekmek için uğraş dur şimdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolSnow

çok teşekkürler,

Yatırım kısmı kapanıyor sanırım. içerdeki gümüşleri bozdurup çekmek lazım. Onaysız para çekmeye de izin vermiyor. İçerdeki parayı çekmek için uğraş dur şimdi...

Pm 👍

• Bizim burda 300 TL yükleme kasada görünüyor ama uygulama güncel değil hatası veriyor o yüzden yüklenmiyor, 2-3 gündür durum aynı.

Bir kaç gündür 250 veya 300 TL yükleme yapabilen oldumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Emin 101

Bizim burda 300 TL yükleme kasada görünüyor ama uygulama güncel değil hatası veriyor o yüzden yüklenmiyor, 2-3 gündür durum aynı.

Bir kaç gündür 250 veya 300 TL yükleme yapabilen oldumu.

Ben 500 yüklüyorum en son geçen ay sonu 1 kereye mahsus 300 yükleme yaptım o da sistemde 250 yok dedi kasiyer ondan zaten o yüklemede de komisyon çıkmamıştı

• Hocam kasadan fiş alma yerine normal diğer para uygulamaları gibi kimlik ve yüz tanıma sistemine geçseniz daha iyi olmaz mı? Neden kasa fişinde direniyorsunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-43CAFBB96

Hocam kasadan fiş alma yerine normal diğer para uygulamaları gibi kimlik ve yüz tanıma sistemine geçseniz daha iyi olmaz mı? Neden kasa fişinde direniyorsunuz acaba?
    Yani Money Pay benim olmadığı için sorunuzun cevabı maalesef bende yok ama hazır limit ile küçük alışveriş yaptığınızda fişi zaten kasiyer veriyor onu imzalayıp sisteme yüklüyorsunuz sonrasında 2. seviyeye yükseliyorsunuz onay süresi de eskisi gibi uzun değil zaten

• Ah pardon başkası ile karıştırdım galiba. Çok özür dilerim.
    MoneyPay ile alışverişi nasıl yapacağız? Fiziki kart ile mi yoksa hazır limit de oluyor mu? Fişi geri kasiyere veriyor muyuz?

Ben ilk çıktığında almıştım ama olmamıştı uzun sürdü ben de bırakıp gelmiştim öyle duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-43CAFBB96

Ah pardon başkası ile karıştırdım galiba. Çok özür dilerim.
    MoneyPay ile alışverişi nasıl yapacağız? Fiziki kart ile mi yoksa hazır limit de oluyor mu? Fişi geri kasiyere veriyor muyuz?

Ben ilk çıktığında almıştım ama olmamıştı uzun sürdü ben de bırakıp gelmiştim öyle duruyor
    Fişi kasiyere vermiyorsunuz eğer 2. Seviyeye yükseltmek istiyorsanız Money Pay ile kasadan (hızlı kasa değil) küçük bir alışveriş -1 TL mesela- yapınca kasadan 3 fiş çıkıyor biri size imzalayıp Money Pay e yüklemek için biri orada imzalayıp kasiyerde kalacak fiş diğeri ise normal klasik fiş diğeri ise Money Pay de fiziki kart isterseniz 15 TL istemez iseniz de sanal kart tanımlanıyor ücretsiz ama ben size fiziki kart alın derim alışverişi ise Migros Sanal Market, Migros Hemen, Migros Yemek, normal kasalarda ve ya hızlı kasalarda Money Pay kart ve ya QR ile hazır limit ya da Money Pay kart ile artı olarak Money Pay kartları ile ön ödemelilerde olduğu gibi hemen hemen her yerde alışveriş yapabilirsiniz (hazır limit Migros ödemeleri dışında henüz her yerde geçmiyor yalnız sadece Migros ödemelerinde hazır limiti kullanabilirsiniz)

• quote:

kasadan 3 fiş çıkıyor biri size imzalayıp Money Pay e yüklemek için biri orada imzalayıp kasiyerde kalacak fiş diğeri ise normal klasik fiş diğeri ise Money Pay de

başkasının hazır limitiyle alışveriş yapılmıyor öyleyse?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellie_Williams

quote:

kasadan 3 fiş çıkıyor biri size imzalayıp Money Pay e yüklemek için biri orada imzalayıp kasiyerde kalacak fiş diğeri ise normal klasik fiş diğeri ise Money Pay de

başkasının hazır limitiyle alışveriş yapılmıyor öyleyse?
    Annemin hazır limiti de var onunla Migros Sanal Market ve ya Hemen alışverişi yapıyorum arada eğer yanımda ise hızlı kasadan QR ile alışveriş de yapıyoruz (öğretiyorum o arada 😃) ama kasalardan olmaz çünkü kasiyerler (çoğu hemen hemen) kendilerinde kalan fişe isim soyisim ve imza istiyorlar

• tamamdır hocam sağol. annemin hesabı 2. seviye yapmak için onun hesabıyla harcama yapcaktım. öğrendiğim iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ellie_Williams

tamamdır hocam sağol. annemin hesabı 2. seviye yapmak için onun hesabıyla harcama yapcaktım. öğrendiğim iyi oldu.
    Rica ederim 👍 ben ilk çıktığı günlerde yapmıştım mesela annemin 2. Seviyeye çıkma meselesini daha yeni yapabildik bundan dolayı

• Hesaba aktarılan paraların kumar,kara para,terör örgütü gibi sitelerde kullanılmaması için bir nevi sözleşme imzalıyorsunuz fişin üzerinde zaten açıkça yazıyor amaç sizi doğrulamak değil zaten 1. adımda bilgilerinizi veriyorsunuz sistem 2. adım'ın olayı bu sözleşmeyi imzalamak . bu imza işlemi için en mantıklı yol bu diğer alternatifi zaten kapıda sözleşme imzalatmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 25 Aralık 2022; 4:26:45 >
  • Merhaba, 6 aralıkta alışveriş yaptım, 300'e 50 tl iade gelmedi. Müşteri hizmetlerinede ulaşılamıyor, ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buracat -- 25 Aralık 2022; 14:25:18 >
  • Merhaba, geçenlerde bir msj gelmişti. Bişeyler yaptım 2500 TL limitiniz hazır diyor, ama üstte de 2.Seviye Doğrulmanı Gerçekleştir diye bir uyarı var, tıkladığımda bilgi fişini yükle diyor. Bilgi fişi nedir ? Alışveriş yaptığımız migrosun fişi mi ? Bir de şu anda bu 2500 ü kullanabiliyor muyum ? Ne zaman geri ödüyorum ve en önemlisi faiz var mı ? Daha da önemlisi alkol de alabiliyor muyum ? Migros - MoneyPay Fırsatları 

• quote:

Orijinalden alıntı: hDundar

Merhaba, geçenlerde bir msj gelmişti. Bişeyler yaptım 2500 TL limitiniz hazır diyor, ama üstte de 2.Seviye Doğrulmanı Gerçekleştir diye bir uyarı var, tıkladığımda bilgi fişini yükle diyor. Bilgi fişi nedir ? Alışveriş yaptığımız migrosun fişi mi ? Bir de şu anda bu 2500 ü kullanabiliyor muyum ? Ne zaman geri ödüyorum ve en önemlisi faiz var mı ? Daha da önemlisi alkol de alabiliyor muyum ?  

Az yukarıları okusanız bütün gerekli bilgileri paylaşmıştım 👍

• Merhaba, hocam bir şekilde moneypay i arayabildim, yarım saat bekleyerek. Şu anda 1250 kadar harcayabilirsiniz, imzalı bilgi fişi gönderirseniz 2500 olur diyor. Ödemeyi moneypay qr kod ile denedim ama hazır limitten çekmiyor. Kasadakilerde pek bilgisi yok. Kredi kartı ile moneypay e 50 tl yükledim ve qr ödemede moneypay hesabımı seçerek ödedim. Bilgi fişini aldım, ad-soyad ve imzaladım. Fotoğrafını çekiyorum yüklerken sürekli hata veriyor. Sorun nerede ?

Migros - MoneyPay Fırsatları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hDundar

Merhaba, hocam bir şekilde moneypay i arayabildim, yarım saat bekleyerek. Şu anda 1250 kadar harcayabilirsiniz, imzalı bilgi fişi gönderirseniz 2500 olur diyor. Ödemeyi moneypay qr kod ile denedim ama hazır limitten çekmiyor. Kasadakilerde pek bilgisi yok. Kredi kartı ile moneypay e 50 tl yükledim ve qr ödemede moneypay hesabımı seçerek ödedim. Bilgi fişini aldım, ad-soyad ve imzaladım. Fotoğrafını çekiyorum yüklerken sürekli hata veriyor. Sorun nerede ?

Ara ara deneyin uygulamada anlık sorun olabilir annem de de bu tarz sorun vardı sonradan düzeldi oda olmaz ise eğer yakınınızda başka Migros var ise 1 TL bile olsa Money Pay hazır limit ile alışveriş yapın bu tarz fiş verecek onunla denersiniz ama şu andaki fiş de olması lazım büyük ihtimalle uygulamadandır

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.