Bildirim
Migros, Şok, Carrefour gibi yerlerde part time çalışmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takip
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip. Sınavdan sonra çalışacak yer lazım. -
-
Başlığı hatırlamıyorum ama forumda araştırırsan bir iki tane konu olması lazım sağlam bilgi veren. -
Geçen migrostan çağırdılar part time başvurum için, açıkçası şartları o kadar da iyi değildi. Ankamall migros hafta sonu full çalışıyorsun, hafta içi 4 gün 6dan 10a kadar, 1 gün tatil. Para olarak da asgari ücretin yarısı yol+yemek parası veriyorlar, aşağı yukarı 450-500lira arası para, üniversitede okuyorum sınav zamanları tolerans gösteremiyoruz falan dedi adam. Zaten geri aramadılar beni arasalar da gitmeyecektim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Heroboy
Geçen migrostan çağırdılar part time başvurum için, açıkçası şartları o kadar da iyi değildi. Ankamall migros hafta sonu full çalışıyorsun, hafta içi 4 gün 6dan 10a kadar, 1 gün tatil. Para olarak da asgari ücretin yarısı yol+yemek parası veriyorlar, aşağı yukarı 450-500lira arası para, üniversitede okuyorum sınav zamanları tolerans gösteremiyoruz falan dedi adam. Zaten geri aramadılar beni arasalar da gitmeyecektim.
Haftasonu full mu -
up -
ben okurken kipada çalışmıştım. neyini merak ediyorsun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
ben okurken kipada çalışmıştım. neyini merak ediyorsun ?
Çalışma saati ve maaş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Heroboy
Geçen migrostan çağırdılar part time başvurum için, açıkçası şartları o kadar da iyi değildi. Ankamall migros hafta sonu full çalışıyorsun, hafta içi 4 gün 6dan 10a kadar, 1 gün tatil. Para olarak da asgari ücretin yarısı yol+yemek parası veriyorlar, aşağı yukarı 450-500lira arası para, üniversitede okuyorum sınav zamanları tolerans gösteremiyoruz falan dedi adam. Zaten geri aramadılar beni arasalar da gitmeyecektim.
yuh sabah 6dan akşam 10'a kadarmı
12 saat olsa iyiydi.ama yazın çalışırım ben 1-2 ay para lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxSpecter
quote:
Çalışma saati ve maaş.
kipada part time saat olarak değildi günde 8 saat çalışıyordum ama 4 gün çalışıyordum.maaş ta 400 e yakın dı. -
quote:
quote:
quote:
Çalışma saati ve maaş.
kipada part time saat olarak değildi günde 8 saat çalışıyordum ama 4 gün çalışıyordum.maaş ta 400 e yakın dı.
Hocam o ne ya en iyisi full time bi işe girmek -
quote:
quote:
quote:
quote:
Çalışma saati ve maaş.
kipada part time saat olarak değildi günde 8 saat çalışıyordum ama 4 gün çalışıyordum.maaş ta 400 e yakın dı.
Hocam o ne ya en iyisi full time bi işe girmek
-
2 yıl migros'da part time çalıştım soruları alabilirim -
@xxSpecter
evet malesef, haftasonu izin vermiyorlarmış
@zmax
18:00 - 22:00 (part time) 4gün haftaiçi, haftasonu full -
quote:
Orijinalden alıntı: gecirzinho
2 yıl migros'da part time çalıştım soruları alabilirim
Saatlari kaç kaç hocam -
quote:
quote:
Saatlari kaç kaç hocam
Hafta içi 18:00-22:00 arası çalışıyorsun. Cumartesi 16:00-22:00 Pazar 13:30-22:00 arası çalışıyorsun. Bazı mağazalar cumartesi de 13:30-22:00 çalıştırıyor. Bu söylediklerim tezgahtar için geçerli. Kasiyerler hafta içi 1 yada 2 gün 17:00-22:00 arası çalışıyordu. Cumartesi de 18:00-22:00 çalışıyordu.
Bu saatler mağazadan mağazaya da değişiyor.
-
Allah kolaylık versin çalışanlara.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Saatlari kaç kaç hocam
Hafta içi 18:00-22:00 arası çalışıyorsun. Cumartesi 16:00-22:00 Pazar 13:30-22:00 arası çalışıyorsun. Bazı mağazalar cumartesi de 13:30-22:00 çalıştırıyor. Bu söylediklerim tezgahtar için geçerli. Kasiyerler hafta içi 1 yada 2 gün 17:00-22:00 arası çalışıyordu. Cumartesi de 18:00-22:00 çalışıyordu.
Bu saatler mağazadan mağazaya da değişiyor.
Ne dandik bir sistem ya.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X