Bildirim
Migros'ta iThink Kılıf+Cam 5 TL, Selfie Çubuğu 5 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
çok çok teşekkürler bu bilgi için. hangi migrosta gördünüz acaba. demek istediğim M 3M 5M ? -
Butun migroslarda varmi acaba 6s ve g3 e lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel kampanya değerlendirilebilir
Arkadas magaza bilgisi vermemis. Profilinde Ankarada oldugu anlasiliyor ama hangi migros?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mersin123
Arkadas magaza bilgisi vermemis. Profilinde Ankarada oldugu anlasiliyor ama hangi migros?
Türkiye geneli diye düşünüyorum.. Ankara/Ankamall'de çektim fotoyu. Bolca ürün vardı. Her modele var üstte belirttiğim gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 29 Ocak 2017; 17:57:9 >
S2 nin varmı giden bakabilirmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tüm migroslardamı acaba sanalmarkette gözükmüyor -
2 Migrosa sordum haberleri yok. Sanırım yerel.
Bugun maltepe fuaye migrostan g3 icin aldim ama iphone 6s icin yok.fiyat 7.92 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 29 Ocak 2017; 19:45:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aylardır bu fiyat zaten
quote:
Orijinalden alıntı: souledge
Bugun maltepe fuaye migrostan g3 icin aldim ama iphone 6s icin yok.fiyat 7.92 tl
Ankara/Ankamall'de bütün Samsung, Apple, HTC, LG modellerine var. -
Beylikdüzü Migros iPhone 7 için var mı acaba?
Kılıflarda 3.92 TL money club ile, dün ankamall Migros'tan aldım bende.
aylar önce de 7 liradan almıştım. lg g2 ve g3 telefon var evde camın lg g2 için olanı kısa oldu yanlarda boşluk kaldı ama lg g3 için olanı tam oturdu sıkıntı yok -
Ben Z5 için bulamadım ama Forum Trabzon'daki Migrosta da var,lazım olan varsa gidip bakabilir girişten 20-25 adım atınca direk solda kalıyor.
Migroslarda tekrar başlamış kırılmaz cam silikon 5,94 e satıyorlar. Tüm migroslarda var sanırım. Dolar 4 tl olmuş bu fiyat çok çok iyi -
mi5s tam ooturmuyor -
beyler çubuk ultra dandik geçen sene bundan iki tane almıştık ikiside pert oldu.. telefonunuz ustundeyken bile cortlama ihtimali var ona göre kullanın derim
Benzer içerikler
- bimcell yeni hat 19 tl
- tobi 3gb
- bimcell yeni hat ücreti
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X