Şimdi Ara

Migros'ta part time çalışma şartları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beni bugün migros'tan mülakat için çağırdılar. sabah gittim görüşmeye. sonra girişiniz yapıldı diye mesaj geldi. part-time kasiyer olacağım herhalde. çalışma şartları hakkında bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar? işe alan yetkiliye danıştım ama pek sağlıklı bilgi alamadım. ben de üstelemedim, çünkü sırada bekleyenler vardı. aranızda ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı?

• para üstü verirken elin karşı cinsin eline değmesin yeter

Allahın izni ile çalışır paranı kazanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dölleme Uzmanı -- 9 Nisan 2013; 17:24:23 >
  • Şimdiden meyve-sebzelere çalışmaya başla. Tartılı kasa kullandıkları için meyve-sebzeleri sen ayırt edeceksin ve hepsinin kodunu ayrı ayrı ezberleyeceksin.
  • kasiyer olarak kal, fazla mesaiye kalmamaya daha doğrusu kaçmaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobain19

beni bugün migros'tan mülakat için çağırdılar. sabah gittim görüşmeye. sonra girişiniz yapıldı diye mesaj geldi. part-time kasiyer olacağım herhalde. çalışma şartları hakkında bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar? işe alan yetkiliye danıştım ama pek sağlıklı bilgi alamadım. ben de üstelemedim, çünkü sırada bekleyenler vardı. aranızda ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı?

nerden başvurdun
  • quote:

Orijinalden alıntı: leospartali

quote:

beni bugün migros'tan mülakat için çağırdılar. sabah gittim görüşmeye. sonra girişiniz yapıldı diye mesaj geldi. part-time kasiyer olacağım herhalde. çalışma şartları hakkında bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar? işe alan yetkiliye danıştım ama pek sağlıklı bilgi alamadım. ben de üstelemedim, çünkü sırada bekleyenler vardı. aranızda ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı?

nerden başvurdun
    kariyer.net'ten başvurdum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leospartali

quote:

nerden başvurdun
    kariyer.net'ten başvurdum

bende 1 hafta içinde 60 yere başvurdum, 1 hafta önce başvurdugum yerler teker teker aramaya başladı, böyle giderse 2-3 haftaya baya seçenegim olucak :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her yollanılan işe gitme, yoksa heba olursun. Bu market işleri çok yorucu oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.