Şimdi Ara

Migros'ta Thermos markasında %50 indirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
17
Favori
27.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros'ta Thermos markasında %50 indirim

bu ürünün olduğu bir şube var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mtax kullanıcısına yanıt

demleme özelliği için alıyorsanız tavsiye etmem. gerçekten kötü o açıdan. sıcak soğuk performansı daha iyi olanlar da var. illa alacağım diyorsanız migros trendyol'da stok var.

Migros'ta Thermos markasında %50 indirim
    Migros'ta Thermos markasında %50 indirimtrendyol.com
    Thermos Ns 403 Filtreli Mug 0,47l Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/thermos/ns-403-filtreli-mug-0-47l-p-647400869?boutiqueId=61&merchantId=179385

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 22 Kasım 2023; 6:21:7 >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    böyle diyince moral bozdunuz :) 2 litre ve bardak termos olarak stanley kullanıyorum memnunum. Bir kaç şeyi karıştırarak yaptığım çaylar var. Bunun için almak istiyorum. Tabi fiyatın uygun olması da var. Başka bir tavsiyeniz var mı ?

• mtax kullanıcısına yanıt

alıp deneyin isterseniz, bence küçük bir bölmesi var, işlevsel değil ve lezzetli olmuyor. ancak az miktarda yaprakla yapılan bitki çayları için iyi olabilir belki, kara çayı beğenmemiştim. ilginç bir ürün termos ve demleme açısından alternatifi pek yok. aklınızda kalacağına elinizde kalsın, fiyatı iyi tabi ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 22 Kasım 2023; 6:27:10 >
  • Paylaşım için teşekkürler

Macrodan 1,2 litrelik sk2010 modelini hesabıma tanımlı 100 TL hediye çekini kullanarak aldım. Ayrıca 50 TL PO kodunu Money hesabınıza tanımlamayı unutmayın. Migros'ta Thermos markasında %50 indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 22 Kasım 2023; 7:18:23 >
  • Türktelekom 1000/200 ve macro da ilk alışverişe özel 100 tl indirimle kombo oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maksipuan kullanarak almıştım. İptal edersem puanlarda sıkıntı olur mu?

• etomon kullanıcısına yanıt
    Telekom 1000/200 nasıl oluyor

• Ev termostan geçilmiyor aldık bakalım 1 tane daha konuyu açan arkadaşa teşekkürler

• thermos ns100 anteres avm de 2 adet mevcut. bilkent centerda da yemek termosları mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 22 Kasım 2023; 9:2:36 >
  • Alabilen oldu mu ?

• serdenboduroglu kullanıcısına yanıt

Herkes kamp yapıyor doğada, maceracı çok aktifler. Karavanları var. Çok büyük ihtiyaç.

İşin doğrusu çoğu bir gazla alıp kenara atıyor.

• Dünyayı gezerken yanımda taşıyorum.

Yeri geliyor otelden filtre kahve doldurup yürüyorum, yeri geliyor Starbucks' tan takviye edip yine yürüyorum.

Mühim bir ihtiyaç...

• Stok yok çekmeye başladılar. İzmirde olup forum bornovadan Thermos sk2010 model alabilen oldu mu

• thermos 1.2 lt aldık bakalım internette 1200 den aşağı yok

• Legum Magister kullanıcısına yanıt

Bütün gece açıktı.

Migros'ta Thermos markasında %50 indirim
  • canavarwashere C kullanıcısına yanıt

sipariş vermiştim hocam hala stokta var gibi gözüküyor ama arayıp stok yok iptal ediyoruz dediler. Mağazaya fiziken gidip alabilen var mı acaba

• magazadan teslim seçtim bende 12.30 da ama bi tepki yok acaba trendyol migrostan almak daha mı mantıklıydı ki? iptal ederlerse de orada tükenir muhtemelen.

edit: tükenmiş bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumruyen -- 22 Kasım 2023; 9:34:25 >
  • Faydalandık teşekkür ederiz konu sahibine

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok hasta olduğum için mağazadan teslimatı cuma günü olarak seçtim sizce erkene mi alayım arkadaşlar stok bitti galan diyip iptal etmemeleri için

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.