teslimat için hazır yazıyor bende |
Migros'ta Thermos markasında %50 indirim (4. sayfa)

-
-
Telekom kodunu kabul etmiyor neden olabilir acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O güne kadar mağazada olanların tamamı satılacağı için bence öne çekin
-
Bugün 14-15’e çektim hocam. Yine de yarın falan almaya gitsem sorun olmaz değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
donanımhabercilerin default item’idir, termos. Olmazsa olmaz. Pikniklerde falan colambia montlu stanley/thermos’lu biri görürsen, %99 forumdandir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10:30 teslimatlı 2 stanley termos siparişim iptal edildi arkadaşlar. Sanırım personeller çöktü daha önce de karşılaştım.
Sen sipariş veriyorsun ama biri mağazaya gidip stoğu alabiliyor. Çünkü ürün rafta duruyor. Satın alsan da sana özel ayrılmıyor. Bence saçmalık.
İstisnaları da vardır. Kıdemli sıcak fırsatçıyım emme bu zamana kadar heç termosa ihtiyacım olmadı; önümden termos fırsatları gelip geçti de yüz vermemişem. Hatta zamanında bikolinin hedaye ettiği 2 mug ı bilem kullanmak yerine satmıştım...
-
Benim de Colombia montum eksik kaldı. Profile tam uyamadık.
Bu yazarken gidip alabiliyor muyuz?teslimat saatim gelmedi benim de normalde
Nnaayırr. Nanılıyorsun. Only şenin gibi çay ve gayfolikler için möhüm bi ihtiyaç olabülü. Onun dışındakiler ise sürü pisgolojisine uyup da bi gazla alıp sonra süs eşyası gibi bi kenarda durdurmak için alıyii...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 22 Kasım 2023; 10:32:38 > -
Herkeşler amazondan uykusuz gece yarılarına kadar colombia stoklarını gözlerken, ben amazondan daha ucuza satan bir yerli kaynak bulduğum halde bilem o meşhur colombia montları sipariş geçmemiştim. Kıdemli olduğum halde hala daha sürü pisgolojisine karşı direniyem...
-
Alabilirsin
Evde hangi dolabı açsam termos çıkıyor ama aldım yine de bir tane süzgeçli.
-
Aldım ben de ankara macro center dan. Araya araya bir tanesinde buldum stok. Migroslarda zaten yok
İlk sipariş indirimi nasıl kullanılıyor
Tt prime kodlari dusmuyormu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun olmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X