Bildirim
Migros'ta Thermos markasında %50 indirim (6. sayfa)
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
16 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha önce mağzadan teslim almadım. Bugün dolu olduğu için yarın 17:00 seçtirdi sistem. Bugün gitsem alabilir miyim acaba? Uygulamada ürüne tıklayınca stok yok yazıyor. Sipariş iptal olmadı henüz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmkanın varsa erkenden git hocam belli olmaz stok kalmadı diyip iptal ederler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidin alın hocam beklemeye gerek yok. Ben 2 tane aldım birisinin kapağı ezik, kutusuz ve iç kapağı da yoktu. Başka renk ve kutulusunu aldım. Stok olmasa iade alacaklardı. İmkanı olan biran önce alsın bence mağazadan
Bir de ben 1.2lt mavi sipariş ettim Kırmızı yoktu sitede. Mağazaya gidince birsürü Kırmızı gördüm ve direk kırmızısını aldım. Elden almak isteyen varsa hala stok vardı. Yer Ankara Vitrin Macro Center
Prime kodu uygulanmıyor neden
Ellerinde varsa olur.
-
İstanbul'daysanız Çekmeköy Eltes'te var.
-
Türk telekom bidünyada veriyor
Migros money uygukamasına girip kaydettim kodu. Alışveriş anında olan kısım değil.
Direk mağazaya gidip alan var mı? Aynı fiyat mı geçerli
Mağazada aynı fiyat. Benim bölgede sanalmarkette ürün görünmüyor ama mağazada var az da olsa.
-
dün gece sanaldan almıştım sabah arayıp iptal ettiler. ilkin elimizde kalmadı yalanı ,daha sonra aradığımda kapağı kırık yalanını söylediler
-
Haber eden arkadaşa teşekkür ederim
Faydalandım haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim
Arkadaşlar termosun kırmızısını aldım ama siparişi iptal etmek istemiyorum. Mavisi ile değiştirmek istiyorum gittiğimde aynı termosun mavisini alsam desem bir sıkıntı olur mu sizce?
hocam başka boylardan var mıydı dikkat ettiniz mi
-
sıkıntı olmaz ellerinde varsa
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X