Teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros'ta Thermos markasında %50 indirim (7. sayfa)
-
-
sipariş verdim biraz once trabzon forum mağazası ıcın ıptal etmısler arayıp sormadan
-
Arada toksik yorumlar gordum kardes sen ilgilenmiyorsan konudan cik niye buradan o zaman troll'luk yapiyorsun.
Buradaki tum alanlar belki Freelance calisan insanlar, masa basi calisan ya da kampci dagci sana ne yani.
Ne gereksiz insanlar doldu bu ulke ya.
İzmir'de yaşayanlar için Karşıyaka ve Mavibahce Macro Centerlar'da magazalarda urunlerin bazilari mevcut bilginize.
-
ankarada sadece thermos marka var. şubeden gidip aldım yarı fiyatına
-
migros sanal market: online market alışverişiMigros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/thermos-ns100-mug-047l-celik-p-1ea1819
sizce b u ürün kötü mü 2 şubede diğer thermoslar tükenirken bu hala duruyor alan yok
-
Teslimat saati bugün 14-16 olan sipariş için aradım en geç yarın gelmeniz lazım yoksa iptal olur dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siparişim geldi. Yalnız kutu vs. bir şey yok. Kağıda sarmışlar :)
-
Bende bundan sipariş verdim akşama gelecek evde otururken birseyler içmek için aldım pek bir beklentim yoktu yok açıkçası ama
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hepsiburada falan yorumlar bay iyi ama tercik edilmiyor pek nedense spor görüntüsü yok diye mi ki.
-
Thermos marka aldık adamlar ucuz marka dandiğinden touch me marka termos yollamış çağrı kaydı açtım çözülene kadar o termos kalmaz iade ederler gibi
-
hocam kötülükten değil de saplı tasarım tutmayı kolaylaştırsa da taşımayı zorlaştırıyor, sanırım fiyat da eşdeğer hacimlilerden biraz daha yüksek.
-
Demleme modelini diyorsanız hb yorumlarında gereksiz bir aparat olduğu söylenmiş.
Büyükler böyle geliyormuş şubelere, küçüklerin kutusu var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
DH termos fetişi son gaz devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır 1.2 litreliklerde kutulu
prime kodu olan var mıdır kullanmayacak? Ben alabilirim
-
Umudum yoktu ama Stanley termosu aldım. Hatta sonradan aradılar ürünü almaya gelmediniz ne zaman geleceksiniz diye :) aldım ama isterseniz bi daha alabilirim dedim. Bugün Migros şaşırttı :)
Ben de hem mağaza teslim hem eve teslim olarak 2 siparişte 4-5 ürün sipariş ettim. 1 i kutusuz bilginiz olsun diye aradılar, kalktım gittim. Mağazadaki stant Allaha emanet modunda teşhirleri verip gönderiyorlar millete. Kapalı kutu görünen ürünler bile teşhir çıktı yarım saat kutuları kontrol edip en iyi durumdakileri temin edebildim. Fiyat çok uygun olmasa yapacağınız işi seveyim deyip çıkacaktım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 22 Kasım 2023; 16:17:36 >
-
Evet vardı, ayrı bir standı vardı ve üzeri doluydu. Ama bakan eden inceleyen vardı baya şuan durum nedir bilemiyorum. Özellikle mug lar oldukça vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim millette de sıkıntı var hocam, kardeşimi gönderdim ben Ankara Bilkent Center ve Vitrin Macroya adamlar incelemek için tüm ürünleri kutudan çıkartmış neredeyse rastgele atmış ortalığa.
Bir tane 1, 1 tane de 1.2 aldık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X