Dünyayı gezerken migrostan yarı fiyata aldığım termosla starbuckstan kahve alacağım, Uygun nereler kaldı gidilecek acaba ? |
Migros'ta Thermos markasında %50 indirim (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
En son Birleşik Devletler' de 10 gün kaldım.
NY ve LA şehirlerine kıtalararası ve iç hatlar uçak biletleri + 4 yıldızlı kahvaltılı otel konaklamalarına toplam 6.000 USD ödedim.
Hollywood filmlerinde neden daima şeffaf kabın içinde sürekli kahve servis ettiklerini anladım,
Amerikan filtre kahvesinin eşssiz bir lezzeti var ve her yerde aynı lezzeti bulabiliyorsunuz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 22 Kasım 2023; 20:23:22 > -
Fellik fellik migros gezerken trendyolda ürünleri girmis migros 0.5 0.75 ve 1.2 aldim hepsi aninda uctu sadece 0.75 kaldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu 350 milim Çelik görünümlü olanın alan bir arkadaş boyutunu fotoğraf olarak atabilir mi nasıl görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende Miamiye gideceğim Nisan aylarında tahminen ABD de fiyatlar çok yüksek ,
+4 yıldızlı hotele yolda para bulsan o paraları vermem yazık günah,
Hem sıcak fırsatlarda termos bakıyorsunuz hemde NY ve LA de + 4 yıldızlı hotelde kalıyorsunuz
Sıcak fırsatçı ya HOSTEL de kalır ya da uyku tulumunda Homeless larla yatar
-
-
Küçüklerden var mıydı çeşit görünmüyordu ama
Ortak alanlarda benden başka üryan görmek tercihim değildi…
Starbucks'dan takviye yapınca ne kadar indirimli oluyor? Bardak parası almıyorlardı galiba
-
Kendi termosumuza kahve doldurtabiliyor muyuz? Prosedür nedir? Hangi kahveyi önerirsiniz?
-
Bundan 2 tanr aldım macro dan 612 liraya geldi ikisi.
Nasıldır bu sağlam kaliteli bir şeyse 2 tane daha sipariş vericem, bilgisi olan var mı
Ankara mamak bölgesinde bulamadım maalesef. Şu 1.2 litrelikten fazla alıp da satmak isteyen varsa yazabilirseniz memnun olurum
Aynen bir yolu yokmu. Aklıma şöyle birşey geldi. Parçayı kırıp oraya ince halat tarzı ipmi taksak ses gelmez
-
Benzer bahaneyi sunarak benim siparişimi de iptal ettiler. Mağaza müdürüyle de konuştum benim için depoyu ve yakın mağazaları arayıp termos stoğu sorguladı, yardımcı olmaya çalıştı ancak sonuç alamadım...
-
Bende mağaza teslim sipariş verdim 11 teslimdi. Ürünler eksik teslim edildi gittim baktım reyonda ürün var Hatta 2 personelin kendi aralarında istediğim modeli bulamadım dediğine şahit oldum. Migros un şu kampanyalı ürün teslimatlarını ciddi bir denetime sokması gerekiyor bu şekilde olmaz. Eskiden teknoloji mağazalarında çok olurdu ama istisnalar hariç artık yapamıyorlar. Bir migros çözemedi her kampanya dönemi aynı şeyler.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X