Hangi modelden aldınız hocam 0.47 litre yeşil olandan mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros'ta Thermos markasında %50 indirim (8. sayfa)
-
-
-
Arkadaşlar şu modelden alan var mı çok kararsız kaldım tipi ucuz termoslara benziyor diye :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde ben de Stanley termos kullanıyorum. Şekil olarak basit görünüyor ama ürünü teslim aldım. Gelir gelmez sıcak su koydum. 1-1.5 saat sonra baktığımda sıcaklık koruması gayet iyiydi. İçimi de rahat. Tavsiye edebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolun hocam ben de amazondan 0.59luk stanley alacaktım da sonra bu modeli görünce aklım karıştı. Stanleynin tasarımı falan daha güzel geldi ama yine de bu fiyata bu alınır diyorsunuz sanırım:)
Aynen hocam. Fiyat olarak denemeye değer. 😊
Makro centerla görüştüm. Böyle dediler. Onların yalancısıyım. Kağıda sarmışlardı benim büyüğü de. Büyüğün kapağında göçük var sandım hatta, kutusuz olduğu için hasar aldı diye düşündüm, modeli öylemiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı görsel paylaşanlar var onlarınki kutulu. Birde onlarda orta kısımda açıklamalı etiket yok. Acaba fark ne ? İkiside 1.2 lt
Hiç bulamadım 3 mağaza gezdim stokda bakmıyor mağazada.. 350, 400, 500 ml bulmak isterdim... Zwilling marka var 700 TL onu alacam sanırım
-
Hocam az farkla sizden satın alsam olur mu beyaz 500 ml 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 22 Kasım 2023; 18:17:23 >
Arkadaşlar ben 600lık olandan aldım ama büyük mi olur 500lükle mi değiştirsem?
Hocam 0.5likle 0.6lık modeli boyut ve ağırlık olarak kıyaslayabilir misiniz?
-
yemek termosu hangisi ,link varmı ?
-
Bugün 19-21 arası mağaza teslim siparişim için arandım, şuan ellerinde yokmuş 3 gün erteleyip sevkiyat gelmesini bekleyeceklermiş. 3 gün gelmezse tekrar erteleme yada iade şansımız varmış. Konya kule site mağazası
Evet o modelden aldım
Değiştirme bence bende aldım bugün
1.2 modelinin tutma yeri sabitlenmiyor çok ses yapıyor bunu nasıl çözücez ya?
Hocam çok teşekkür ederim, sayenizde sevindik :) bir çok kişinin yakındıgi gibi termos sevdalisiyim, içkim yok sigaram yok, bir tek termos.. 4 stanley ve bir sürü farklı ucuz marka denemelerim oldu, buna çok niyetim vardı fiyattan dolayı cesaret edemiyordum. 2 tane 1 litre aldim 950 liraya. bugünde thermos'l'a içelim çayımızı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumruyen -- 22 Kasım 2023; 20:2:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X