Şimdi Ara

Migros'ta Thermos markasında %50 indirim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
16
Favori
27.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıkarmak isteyen yok ki. herkez memnun hayatından.

• Büyük termosa ihtiyacımız var ama bulunduğum ildeki migrosta hiçbirisi yok burada paylaşılanların. A101 online' da stanley indirimi yapmış siparişi verip geçtim artık iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum, daha ucuza görünmüyor şu termos; Migros'ta Thermos markasında %50 indirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanya bitti mi acaba? Migros’ta göremiyorum çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onderweb kullanıcısına yanıt

sen ne diyon, cafeler heç boş kalmıyo, hele c.tesi pazar ana baba günü.. sen baqma millete, herkeşin fiyat algısı yerle bir olmuş, yüskek fiyatlara çabuk uyum sağlamışlar...

• dekareme kullanıcısına yanıt

ülkede her çeşit insan var tabiki.

90milyonun 1milyonu sürekli gitse boş yer kalmaz hiçbirinde. ama diğer 89milyon kişi de gitmiş sayılır mı?

Almanya yenilince biz de yenilmiş sayılıyoruz...!

• Migros'ta Thermos markasında %50 indirim
    Migros'ta Thermos markasında %50 indirimmigros sanal market: online market alışverişi
    Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
    https://www.migros.com.tr/thermos-ns100-mug-047l-celik-p-1ea1819

ankara bilkent avm de 1 adet var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 23 Kasım 2023; 14:23:17 >
  • Dün gece macrocenter dan bende 1.2 litre sipariş verdim. Şimdi teslim edildi. Kutusu yok. İnce çizikler mevcut. 1 çizikte boyası kalkmış. Kapak kısmında ufak ezik var. 480 liraya geldi. Fiyat olarak çok iyi ama mağazaya gideceğim şimdi daha temizi varsa değişim talep ederim. Hala stoklarda görünüyor.

• onderweb kullanıcısına yanıt

Annemin mantık,

3 milyon nufuslu şehirde yaşıyorum, 500 kişilik kafeler dolu görünce ülkeyi zengin zannediyor. 3 milyonda 500 kişinin kahve içmesiyle ülke zengin olacaksa..

Eğer bu ülkede fakir olmasın, ne kafe ne restorantların kapasitesi yeter.

• Styric kullanıcısına yanıt

500 kisi mi? gunduz gitseniz dahi yer bulamiyorsunuz cogu kafede. fakir oldugu kadar ulkede zengin olan cok buyuk bir kesim var. bati ulkelerine cok daha buyuk bir sektorden ve isletme sayisindan bahsediyoruz.

bu tur urunlerin alanlarin cogu da kampa gitmek icin. sadece parka gitmek icin degil aracina atlayip haftasonu cadirinda bir yerde gecirmek icin.

• onlar zengin değil. zenginmiş gibi göstermeye çalışan fakirler.

• 750 ml
    yi 1000 ml kutusuna koymuslar farketmeden aldım , 30 tl daha pahalı ,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ataşehir brandium macrocenter da thermos beyaz ve krem 500 ml 355 tl olan var stok.

• Ankaradan satmak isteyen varsa talibim arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzmir / Güzelbahçe macrocenter durum bu daha başka raflarda 1.2 litre kaynıyor.

Migros'ta Thermos markasında %50 indirim

• yigit_dark kullanıcısına yanıt

Bendekide aynı şekilde.Telefondan değişim talep ettim.Kapak kısmında deformasyon var iki bölgede.

• yigit_dark kullanıcısına yanıt

Bana gelende pas var dip kısmında. Bu paslanmaz çelik değil mi? çok ilginç geldi

• Ankara'da stoklarda gören var mı ? Baktım ama bulamadım.

• icemy kullanıcısına yanıt

Macrocentere gittim ilk önce en temizini seçtim raftan sonra online alışverişte yetkili görevliyi buldum ne fiş ne kasada işlem eskisi bu yenisi bu dedim tamam işleminiz bu kadar dedi direk çıktım. Sizde bu şekilde değişim yapabilirsiniz stok varsa tabi mağazada.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.