çıkarmak isteyen yok ki. herkez memnun hayatından. |
Migros'ta Thermos markasında %50 indirim (11. sayfa)
-
-
-
Kampanya bitti mi acaba? Migros’ta göremiyorum çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen ne diyon, cafeler heç boş kalmıyo, hele c.tesi pazar ana baba günü.. sen baqma millete, herkeşin fiyat algısı yerle bir olmuş, yüskek fiyatlara çabuk uyum sağlamışlar...
-
ülkede her çeşit insan var tabiki.
90milyonun 1milyonu sürekli gitse boş yer kalmaz hiçbirinde. ama diğer 89milyon kişi de gitmiş sayılır mı?
Almanya yenilince biz de yenilmiş sayılıyoruz...!
-
migros sanal market: online market alışverişiMigros Sanal Market: Online Market Alışverişihttps://www.migros.com.tr/thermos-ns100-mug-047l-celik-p-1ea1819
ankara bilkent avm de 1 adet var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 23 Kasım 2023; 14:23:17 > -
Dün gece macrocenter dan bende 1.2 litre sipariş verdim. Şimdi teslim edildi. Kutusu yok. İnce çizikler mevcut. 1 çizikte boyası kalkmış. Kapak kısmında ufak ezik var. 480 liraya geldi. Fiyat olarak çok iyi ama mağazaya gideceğim şimdi daha temizi varsa değişim talep ederim. Hala stoklarda görünüyor.
Annemin mantık,
3 milyon nufuslu şehirde yaşıyorum, 500 kişilik kafeler dolu görünce ülkeyi zengin zannediyor. 3 milyonda 500 kişinin kahve içmesiyle ülke zengin olacaksa..
Eğer bu ülkede fakir olmasın, ne kafe ne restorantların kapasitesi yeter.
-
500 kisi mi? gunduz gitseniz dahi yer bulamiyorsunuz cogu kafede. fakir oldugu kadar ulkede zengin olan cok buyuk bir kesim var. bati ulkelerine cok daha buyuk bir sektorden ve isletme sayisindan bahsediyoruz.
bu tur urunlerin alanlarin cogu da kampa gitmek icin. sadece parka gitmek icin degil aracina atlayip haftasonu cadirinda bir yerde gecirmek icin.
-
onlar zengin değil. zenginmiş gibi göstermeye çalışan fakirler.
-
750 ml
yi 1000 ml kutusuna koymuslar farketmeden aldım , 30 tl daha pahalı ,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ataşehir brandium macrocenter da thermos beyaz ve krem 500 ml 355 tl olan var stok.
Ankaradan satmak isteyen varsa talibim arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bendekide aynı şekilde.Telefondan değişim talep ettim.Kapak kısmında deformasyon var iki bölgede.
Bana gelende pas var dip kısmında. Bu paslanmaz çelik değil mi? çok ilginç geldi
-
Ankara'da stoklarda gören var mı ? Baktım ama bulamadım.
-
Macrocentere gittim ilk önce en temizini seçtim raftan sonra online alışverişte yetkili görevliyi buldum ne fiş ne kasada işlem eskisi bu yenisi bu dedim tamam işleminiz bu kadar dedi direk çıktım. Sizde bu şekilde değişim yapabilirsiniz stok varsa tabi mağazada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X