Aynen öyle hocam kahve olsun çay olsun. 1 hafta bile sürmez parasının çıkması. Ama stok bulamadım :( |
Migros'ta Thermos markasında %50 indirim (2. sayfa)
-
-
Umarım iptal olmaz. Migros pek güven vermiyor ama hayırlısı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bulabildiğiniz - gidebileceğiniz tüm migroslarlara bakın çevredeki. İlla bir yerlerden çıkar diye düşünüyorum.
Yani "mağazadan alacağım" kısmından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_cakici -- 22 Kasım 2023; 1:39:22 > -
-
Samsun'un bütün şubelerine baktım :)
-
Ah ya şu Samsun böyle şeylerde olanak vermeyebiliyor. Orada burada arkadaşınız varsa ona aldırın hocam. En kötü iade olur kaybınız olmaz denedim dersiniz.
-
2 adet thermos mug aldım 700 liraya umarım sabah teslim alabilirim, konu sahibine sevgi saygılar, teşekkür ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros ekstra kısmında hala stok var aslında ama minimum bedeli doldurup o kadar masrafs girmek istiyor muyum bilemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsini bitirmişler :)
Hayırlı olsun hocam. Herkese vermemişlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim yalnız banada vermemişlerdi. thh ye verdim. Kazandım. Onlar itiraz edip mahkemeye verdiler. Hakim karşısına çıktım haklı bulunup davayı kazandım. Bir kıytırık airfryer için işi inada bindirince sonuç böyle oldu 😀
Arkadaşlar 600 mllik thermos alınır mı 330 liraya falan geliyor çok kararsız kaldım :(
Migros’ta stok bulamayan arkadaşlar macrocenter’da stok var
Macrodan aldım bende zar zor buldum 👍
macroda stok var hala. konu için teşekküerler....
-
Thermos'un en az Stanley kadar kaliteli olduğu düşünülünce bedava bu fiyatlar. 1.2 lt thermos kullanıyorum yıllardır, performansı on numara. Evde kullanmak için bardak niyetine 3-4 tane küçük boydan aldım. Kaliteli Çift Cidarlı bardak satmıyorlar bu fiyata.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 22 Kasım 2023; 5:57:33 >
Teşekkürler, kırmızı 1,2 lt aldım.
Thermos marka ve fiyat çok iyi.
2018 yılında Amerika Amazon dan almıştım.
Hediye alıyorum diye kargo ücretini silme muhabbeti vardı. Hâlâ kullanıyorum
Hey gidi günler hey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X