Şimdi Ara

Migros'tan kasiyer kız tavlama rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
14.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güldü verecek sandım.
  • İkinci olayda "aaa" diye bağıran kadın benim.
  • Hocam sende de tip varki kızlar yanaşıyordur.
  • quote:

Dayanamayarak bu başlık altında bir rehber hazırlayıp siz genç abazanlara sunmak istedim.

• dostum bahsettiğin 17-18 yaşlarında esmer siyah saçlı sanırım kıvırcık dalgalı saçlı gözü renkli gibi bir kızmıydı? oldukçada güzel

eğer oysa benimde sana anlatacaklarım var
  • ulan çalışan insanlara salça olmaya hiç utanmıyorsunuz.
  •  Migros'tan kasiyer kız tavlama rehberi
  • Pek inandırıcı değil. Belkide ben böyle şeyler yapmaya hiç cesaret edemediğimden bana öyle geliyordur.
  • tecrübe konuşmuş resmen helal olsun sabrın ve cesaretin hoşuma gitti bu konuda :)
  • benimde buna benzer bi anım var yıllar önceydi migrosta ipekyol diye bi mağaza var bayan ürünleri satan bi yer kız vardı orda bi tane kesiştiğim üst katta masalar filan
    olur oturma yeri giderdik arasıra arkadaşla beraber oturuyoruz cafe gibi bi yer neyse otururken ben keserdim o keserdi beni dedim tamamdır bunda kesin iş var arkadaşa dedim kalk gidelim bi ben konuşacam kafayı taktım tamam dedi gittik reyonlara bakıyoz o sırada başka bi kız geldi yardımcı olabilirmiyim dedi bizde hediye bakıyoruz dedik mağlum sadece bayan elbisesi satan bi yer arkadaşta orda öyle duruyo bakıyo öle sağa sola geldi yanıma konustunmu dio yok dedim tabi bana o sırada bi heyacan bastı verdi bana gaza gittim kızın yanına merhaba dedim uzatmadan direk sadede geldim merhaba dedim benim amacım burdan bişey almak deil
    senden hoşlandığımı fark etmişsin belki arkadaş olalım eğer istersen kız ters ters baktı gelen cevap şu ne kadar sinirli olduğumu anlamışsındır gözlerimden lütfen bi rezalet çıkarmadan gidin burdan işte bazen o kızların bakışı bizleri yanıltabiliyo sağı solu pek belli olmaz bunnarın... sanki kötü birşey yapmışız ya evet ya hayır aksiyon
    gerilim çıkarmaya ne gerek var artiste bak ya o gün bugündür artık öle şeyleri pek sağlıklı bulmuyom tövbe kızlar yanlış anlıyo sapık zannediyolar sizi önceden bi muhabbetin olmalı seni tanıması lazım o yüzden pek tavsiye etmiyorum böyle şeyleri

• Resmini koyda tipini görelim.
  • Sonnecigim ilk olaydaki neden oyle yapti ? Nisan yapmis seninle niye yapmadi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 18 yaşında yani 1 sene önce aksesuarcıda çalışan bi tane kıza açıldım ama kız harbiden iyidi herneyse gittim bunun yanına bi şey söyleyebilir miyim dedim sonra işte buradan geçerken seni gördüm gelip konuşmak istedim falan diye biraz saçmaadım şansıma kızın sevgilisi o an orada çıktı zaten red yedik sonra da tabana kuvvet kaçmıştım ehehhe

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.