Şimdi Ara

Migros'tan kasiyer kız tavlama rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
14.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler vakti zamanında bir konuya migrostan tavladığım kızlarla ilgili birşey yazmıştım ve mesaj kutuma ısrarlı "nasıl yaptın" soruları gelmeye başlamıştı ki aradan baya geçtiği halde hala ısrarlı sorular almaktayım. Dayanamayarak bu başlık altında bir rehber hazırlayıp siz genç abazanlara sunmak istedim.

Öncelikle başımdan geçenleri aynen anlatayım. Neyi doğru yaptım, neyi yanlış yaptım siz karar verin. Daha sonra da nacizane tavsiyelerimi yazacağım.

Olay 1:

Evim beylikdüzü migrosa yakın olduğu için bir ihtiyaç oldukça sık sık buraya gider idim. Bir gün migrosta raflarda görevli bir sarışın gördüm. Beyler kız öyle böyle değil resmen bir içim su idi. Ben resmen aşık oldum. Eve geldim gece oldu yattım ama kız aklımdan bir türlü çıkmadı. Ulan ne yapsam ne etsem de tanışsam diye düşünürken aradan bir ay geçti. Netekim benim bir taraflar yemedi tabii ki. Cesaret edip de gidip konuşamadım. Sonra nasıl olduysa oldu gittim kıza ve "merhaba" dedim. O da gülümseyen bir yüzle bana karşılık verdi. Tanışmak istediğimi söyledim. Kız birden surat astı. Adımı söyledim. İşten ne zaman çıkacağını sordum, arkasını dönüp gitti. Buarada benim rengim de morarmıştı tabi. Eve gelir gelmez aldım kağıdı kalemi mektup yazdım. Evet biliyorum rezalet bir durum ama yazdım. Süslü cümleler kurdum, tanışmak istediğimi falan yazdım. En sona da telefon numaramı yazdım. Ertesi gün gidip kıza verdim. Kız mektubu aldı ve birşey demeden işine devam etti. Ben alacağımı aldım tam kasaya yöneldim tam çıkarken biraz ilerde kızın beni beklediğini gördüm. Mektup açılmamıştı. Geri vermek için beni bekliyordu. Ben "olmaz o sana ait, onu sana yazdım" dedim. Koşar adım uzaklaşmaya çalıştım. Derken kız adımı söyledi ve lütfen bunu geri al" dedi. Adımı hatırlaması hoşuma gitmişti fakat bağırarak söylediği için elalem bakmaya başlamıştı. Ben mektubu geri almadım. Bu olaydan sonra tam bir hafta bekledim belki okumuştur da beni arar diye. Aramadı. Tekrar gittim migrosa. Herkes ama herkes bana bakıyordu. Kasadakiler, rafların ordakiler. Anasını satayım bunlar yüzümü nerden biliyor, nasıl bir dedikodu kazanı vs diye düşünürken kızı buldum ve çıkışta ister evine git istersen de beni bekle ama ben şu saatte eczanenin önünde olacağım dedim. Netekim kız benimle buluştu. Oturduk konuştuk. Telefon numarasını aldım Bir ay falan çıktık. Sonra ses seda kesildi kızdan. iki hafta ulaşamadım. Dayanamayıp migrosa gittim ve kızı buldum. İlk yaptığı hareket elini çevirip parmağındaki hayvani yüzüğü gözüme sokmak oldu. Nişanlanmıştı. Ardıma bakmadan oradan ayrıldım.

Olay 2:

İlk olaydan yaklaşık 2 sene sonra cereyan etti bu hadise. Benim finaller bitmiş, yaz tatiline istanbula geri dönmüşüm. Evin alışveriş hedeleri yine üzerime kaldı. Migrosa gel zaman git zaman gider iken kasada esmer bir kız gördüm. Kız insan değil, bambaşka birşeydi bir melekti sanki. İlk olaydan 2 sene geçmiş iken tanıdık personelin olmayacağına güvenerek ve dua ederek kıza hiç bir şey söylemeden sadece hareket ve bakışlarımla ilgimi gösterdim. Ne zaman bir işim olsa onun kasasını tercih ediyordum. Kız beni gördükçe gülümsüyordu. Bu şekilde yaklaşık 1 ay devam etti. En sonunda kız yorgun argın işini yaparken hiç beklemediği bir anda "seni seviyorum" dedim. Arkamda çocuklu bir abla vardı "aaa" dedi sesli olarak. Kız da dona kaldı şaşkın şaşkın bana bakıyordu. O an sanki bir ömür geçti. Hiç istifini bozmadan kendini toparladı ve para üstünü uzatırken gülümseyerek "iyi günler beyefendi" dedi. Bu sefer mektup yazmak gibi bir rezillik yapmadım çok şükür . Ertesi gün bilerek erken saatlerde gittim saat sabah 10 falandı. Yine kızın kasasını buldum ve telefon numaramı yazdığım kağıdı uzattım. Kız aldı ve gülümsedi. Gece yatağıma uzanmış "aha yine babayı aldık" derken telefonumun mesaj sesi odamın soluk duvarlarında acı acı yankılandı. Mesajda "Ben de seni... seviyorum diyemem ama hoşlanıyorum diyebilirim" yazıyordu. Kızla ilişkimiz tam bir sene sürdü.

Beyler birkaç olayım daha oldu ama onlar migrosta değil, üniversiteyi okuduğum şehirde oldu. Yazmaktan yorulduğum için o konulara hiç girmeyim.

Tavsiyeler:

*Bakımlı olun. Üstünüzde hoş bir parfüm olsun.
    *Kıza şak diye yanaşmayın. Biraz zaman geçsin, kıza bol bol görünün. Sizi görünce sıfatınızı hatırlayıp gülümsediği ana kadar sabırlı olun.
    *Kendinize güvenin, pısırık olmayın.
    *Kızdan hoşlandığınızı belli etmeden önce parmaklarına bakın yüzük falan var mı diye. Eğer varsa unutun o kızı.
    *Kıza ilgi gösterin, onu gülümsetin. Unutmayın ki orada sabahtan akşama cılkı çıkıyor. Kıza açılmadan önce ona değer verdiğinizi hissettirin.
    *Yaş farkına dikkat edin. Eğer yetişkinseniz normal zamanlarda 17lere asılabilirsiniz hatta onların da hoşuna gider fakat migros gibi ortamlarda asılırsanız adınız sübyancı sapık olur. Yaşıtınız olanlarla ilgilenin.
    *Sakın mektup yazmayın.
    *Böyle yerlerde felaket dedikodu olur eyleme geçtiğiniz anın bir dakika sonrasında herkes herşeyi biliyor olacaktır buna hazırlıklı olun.
    *Eylemlerinizi ulu orta yapıp kızı rezil etmeyin, uygun anı kollayın.
    *Unutmayın ki kıza belki hergün farklı bir abazan asılıyor. O abazanlardan farklı bir abaza olun ki kız diğerleriyle sizi bir tutmasın.
    *Kız diyelim ki kabul etmedi. Hemen pes etmeyin. Yüzsüz olun ama kızı bunaltmayın da. Birkaç defa kıza gidin. Kızı delirtmemeye dikkat edin, eğer o noktaya gelirse o kızı unutun.

Hepinize başarılar dilerim sevgili genç abazanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonneillon -- 13 Aralık 2010; 23:58:01 >

• iyiymiş
  • güzeldi
  • Okudum hepsini mal mal ya
  • bende :DD
  • ilginç ama yinede öğrenilecek şeyler var..
  • güzel yazmışsın. he bu arada Dostoyevski ile bi akrabalığın varmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram kullanarak kız bulma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. olaydaki kız benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondakikahaberi

2. olaydaki kız benim

Kız var, kız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 14 Aralık 2010; 0:30:28 >
  • quote:

2. olaydaki kız benim

Nasıl gidiyor kadın olabildin mi
  • Valla panpalar her kız bir değil geçen sene okula giderken market vardı hep onun önünden geçerdim orda da bir kız var ama çok tatlı hep geçerken bakıyorum o bakıyor felan neyse bir gün yağmur yağıyordu ordan geçerken yine karşılaştık ben hemen içeri daldım edimki dışarda yağmur var biraz dinene kadar bekleyebilirmiyim?Kız bekle dedi tabi o arada muhabbeti kurdum baya muhabbet neyse ben çıktım derse geç kalacam akşam dönerken kız marketi kapatıyordu dedim meraba sabah size kendimi borçlu hissettim bi yerlerde oturalımmı falan dedim aga kız bir feryat bir figan ne sapıklığım kaldı ne abazalığım o gün bugündür tövbe ettim
  • tavsiye no.2 kıza şak diye yanaşmayın

olm kasaya gidip seni seviyorum diye dalmak ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

2. olaydaki kız benim

Bu nasıl espri ya..

1. Olayda bahsi geçen raf görevlilerinden biride benim bu arada.O kız nişanlı olm gelme buraya bi daha ha ona göre..

• quote:

quote:

2. olaydaki kız benim

helal panpa
  • Kızın şikayet ettiğindede malum kişiye neler yapılacağınıda biliyosundur umarım. Elinde poşetlerle girdiğin yere poşetler içerisinde çıkarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth90 -- 14 Aralık 2010; 0:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

tavsiye no.2 kıza şak diye yanaşmayın

kiz demezmi tanimadan etmeden neyi seviosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

quote:

Orijinalden alıntı: alpello

tavsiye no.2 kıza şak diye yanaşmayın

kiz demezmi tanimadan etmeden neyi seviosun

FAİL

• quote:

Valla panpalar her kız bir değil geçen sene okula giderken market vardı hep onun önünden geçerdim orda da bir kız var ama çok tatlı hep geçerken bakıyorum o bakıyor felan neyse bir gün yağmur yağıyordu ordan geçerken yine karşılaştık ben hemen içeri daldım edimki dışarda yağmur var biraz dinene kadar bekleyebilirmiyim?Kız bekle dedi tabi o arada muhabbeti kurdum baya muhabbet neyse ben çıktım derse geç kalacam akşam dönerken kız marketi kapatıyordu dedim meraba sabah size kendimi borçlu hissettim bi yerlerde oturalımmı falan dedim aga kız bir feryat bir figan ne sapıklığım kaldı ne abazalığım o gün bugündür tövbe ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: sonneillon

Evet beyler vakti zamanında bir konuya migrostan tavladığım kızlarla ilgili birşey yazmıştım ve mesaj kutuma ısrarlı "nasıl yaptın" soruları gelmeye başlamıştı ki aradan baya geçtiği halde hala ısrarlı sorular almaktayım. Dayanamayarak bu başlık altında bir rehber hazırlayıp siz genç abazanlara sunmak istedim.

Öncelikle başımdan geçenleri aynen anlatayım. Neyi doğru yaptım, neyi yanlış yaptım siz karar verin. Daha sonra da nacizane tavsiyelerimi yazacağım.

Olay 1:

Evim beylikdüzü migrosa yakın olduğu için bir ihtiyaç oldukça sık sık buraya gider idim. Bir gün migrosta raflarda görevli bir sarışın gördüm. Beyler kız öyle böyle değil resmen bir içim su idi. Ben resmen aşık oldum. Eve geldim gece oldu yattım ama kız aklımdan bir türlü çıkmadı. Ulan ne yapsam ne etsem de tanışsam diye düşünürken aradan bir ay geçti. Netekim benim bir taraflar yemedi tabii ki. Cesaret edip de gidip konuşamadım. Sonra nasıl olduysa oldu gittim kıza ve "merhaba" dedim. O da gülümseyen bir yüzle bana karşılık verdi. Tanışmak istediğimi söyledim. Kız birden surat astı. Adımı söyledim. İşten ne zaman çıkacağını sordum, arkasını dönüp gitti. Buarada benim rengim de morarmıştı tabi. Eve gelir gelmez aldım kağıdı kalemi mektup yazdım. Evet biliyorum rezalet bir durum ama yazdım. Süslü cümleler kurdum, tanışmak istediğimi falan yazdım. En sona da telefon numaramı yazdım. Ertesi gün gidip kıza verdim. Kız mektubu aldı ve birşey demeden işine devam etti. Ben alacağımı aldım tam kasaya yöneldim tam çıkarken biraz ilerde kızın beni beklediğini gördüm. Mektup açılmamıştı. Geri vermek için beni bekliyordu. Ben "olmaz o sana ait, onu sana yazdım" dedim. Koşar adım uzaklaşmaya çalıştım. Derken kız adımı söyledi ve lütfen bunu geri al" dedi. Adımı hatırlaması hoşuma gitmişti fakat bağırarak söylediği için elalem bakmaya başlamıştı. Ben mektubu geri almadım. Bu olaydan sonra tam bir hafta bekledim belki okumuştur da beni arar diye. Aramadı. Tekrar gittim migrosa. Herkes ama herkes bana bakıyordu. Kasadakiler, rafların ordakiler. Anasını satayım bunlar yüzümü nerden biliyor, nasıl bir dedikodu kazanı vs diye düşünürken kızı buldum ve çıkışta ister evine git istersen de beni bekle ama ben şu saatte eczanenin önünde olacağım dedim. Netekim kız benimle buluştu. Oturduk konuştuk. Telefon numarasını aldım Bir ay falan çıktık. Sonra ses seda kesildi kızdan. iki hafta ulaşamadım. Dayanamayıp migrosa gittim ve kızı buldum. İlk yaptığı hareket elini çevirip parmağındaki hayvani yüzüğü gözüme sokmak oldu. Nişanlanmıştı. Ardıma bakmadan oradan ayrıldım.

Olay 2:

İlk olaydan yaklaşık 2 sene sonra cereyan etti bu hadise. Benim finaller bitmiş, yaz tatiline istanbula geri dönmüşüm. Evin alışveriş hedeleri yine üzerime kaldı. Migrosa gel zaman git zaman gider iken kasada esmer bir kız gördüm. Kız insan değil, bambaşka birşeydi bir melekti sanki. İlk olaydan 2 sene geçmiş iken tanıdık personelin olmayacağına güvenerek ve dua ederek kıza hiç bir şey söylemeden sadece hareket ve bakışlarımla ilgimi gösterdim. Ne zaman bir işim olsa onun kasasını tercih ediyordum. Kız beni gördükçe gülümsüyordu. Bu şekilde yaklaşık 1 ay devam etti. En sonunda kız yorgun argın işini yaparken hiç beklemediği bir anda "seni seviyorum" dedim. Arkamda çocuklu bir abla vardı "aaa" dedi sesli olarak. Kız da dona kaldı şaşkın şaşkın bana bakıyordu. O an sanki bir ömür geçti. Hiç istifini bozmadan kendini toparladı ve para üstünü uzatırken gülümseyerek "iyi günler beyefendi" dedi. Bu sefer mektup yazmak gibi bir rezillik yapmadım çok şükür . Ertesi gün bilerek erken saatlerde gittim saat sabah 10 falandı. Yine kızın kasasını buldum ve telefon numaramı yazdığım kağıdı uzattım. Kız aldı ve gülümsedi. Gece yatağıma uzanmış "aha yine babayı aldık" derken telefonumun mesaj sesi odamın soluk duvarlarında acı acı yankılandı. Mesajda "Ben de seni... seviyorum diyemem ama hoşlanıyorum diyebilirim" yazıyordu. Kızla ilişkimiz tam bir sene sürdü.

Beyler birkaç olayım daha oldu ama onlar migrosta değil, üniversiteyi okuduğum şehirde oldu. Yazmaktan yorulduğum için o konulara hiç girmeyim.

Ateş ettim silahda mermi yok,tabi yanımda çakı var çektim çakıyı atladım aslanın üstüne pat pat pat öldürdüm hayvanı

-ZİYAAAAAA

• quote:

quote:

2. olaydaki kız benim

seninkine sor bakalım olmuşmu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.