Fiyat 2 kati yüksek kalite 10 kati < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Fiyat 2 kati yüksek kalite 10 kati < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
arkadaşlar geçen sene 65" tv den TOD u deneyimledim güzel donma kasma yok. 1080 görüntü kalitesi. sadece 20 saniye geriden geliyor |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Benim tvde tod yerine bein connect var hocam. LG Smart TV..2015te almıştım,tod sonradan yüklenmez mi tvye?uygulamalar içinde göremedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çünkü zamanında kendi sitesinde bu fiyatken çoğu kimse almadı kendi sitesinde fiyatı artırıp başka yerlerden kampanya yapınca millet indirimli diye almaya başladı:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
IPTV 2 yıllık 1 k ya almıştım Mart ayında mı ne, 2016dan beri bu kan emiciler ile aboneliğim yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefon ipad farkedermi bilmiyorum ama 1 mac izlesem devre arasi kapatirim. Ortalama kac gb gider? Internet kesik mecbur sebekeden izleyecegim için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 migros gezdım hepsınde sıstemsel hata verıyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 17 Ağustos 2024; 21:31:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |