Şimdi Ara

Migros TOD 1 yıl Süper Lig 1799 TL + Taksit (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
18
Favori
28.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyat 2 kati yüksek kalite 10 kati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeMiVaR kullanıcısına yanıt
    Alakası yok hocam 10 katı ile. Connect 1080p veriyor. Taş çatlasa yüzde 10 daha kaliteli. O da olsun bir zahmet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar geçen sene 65" tv den TOD u deneyimledim güzel donma kasma yok. 1080 görüntü kalitesi. sadece 20 saniye geriden geliyor

• Dünkü 4ekrandaki merkeze bağlantı hatası devam ediyor mu alan oldu mu bugün?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • salaRus kullanıcısına yanıt

Benim tvde tod yerine bein connect var hocam. LG Smart TV..2015te almıştım,tod sonradan yüklenmez mi tvye?uygulamalar içinde göremedim.

• MM migrostan denedim maalesef halen devam ediyor bu hata.

• Hata veriyor arkadaşlar

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Tv için güncelleme varsa yapın hocam, yoksa yapacak bir şeyiniz yok maalesef. Android box filan alabilirsiniz tvde izlemek için. Ya da tel tableti filan yansıtabilirsin

• Arkadaşlar TOD ile bein connect farklı mı? Bein in sitesi TOD a yönlendiriyor anlamadım.

• jetgil kullanıcısına yanıt
    Aynı

• Hata düzelince biri yazabilir mi bende bugün denedim merkez hatası devam ediyor

• freeleaks kullanıcısına yanıt

Çünkü zamanında kendi sitesinde bu fiyatken çoğu kimse almadı kendi sitesinde fiyatı artırıp başka yerlerden kampanya yapınca millet indirimli diye almaya başladı:)

• IPTV 2 yıllık 1 k ya almıştım Mart ayında mı ne, 2016dan beri bu kan emiciler ile aboneliğim yok

• domainger D kullanıcısına yanıt

• Telefon ipad farkedermi bilmiyorum ama 1 mac izlesem devre arasi kapatirim. Ortalama kac gb gider? Internet kesik mecbur sebekeden izleyecegim için

• 3 migros gezdım hepsınde sıstemsel hata verıyor.

• Fenerbahçe ve Galatasaray olarak grubumuz hazir. Üç kişi planlıyoruz 1800 e aldım. Bir kişilik yerimiz kaldı 600 TL ödeyip yıllık dahil olmak isteyen varsa özelden yazabilirsiniz

• Alıp satmak isteyen var mı üzerine biraz verebilirim?

• Ankamallda biraz önde sistemsel olan aynı hatayı aldım. Fakat burdakiler gün içerisinde birkaç kişinin aldığını ara sıra düzeldiğini söylediler. Ayrıca merkez hatası düzeldiğinde küçük büyük her migrostan alabileceğimizi söylediler. Alabilirsem tekrar yazarım.

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt
    Bak bir arkadaş şöyle çözüm bulmuş. Alıntıdır :
    Ben TOD üyeliği ile tv box ta bein connect ile izleyebiliyorum. Smart tv dede bein connect açınca ekranda QR KOD oluyorsa girer.

Telefondan TOD uygulamasını açıyoruz, ayarlardan TV uygulamasına QR KOD ile giriş yap, buna basıyoruz telefon kamerası açılacak. Bein connectte ekrandaki QR KOD a kamerayı tutuyoruz ve bein connect otomatik açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 17 Ağustos 2024; 21:31:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.