< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Migros TOD 1 yıl Süper Lig 1799 TL + Taksit (5. sayfa)
-
-
Anladım hocam teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarım saat önce yakınımda bulunan migrosa gidip market görevlsine konuyu tarif ettim, market görevlisi sağolsun ilgilendi, fakat son aşamada Bağlantı Kurulamıyor hatası verdiği için işlemi tamalayamadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avantgarde80 -- 19 Ağustos 2024; 14:38:35 > -
Bugün işlemi tamamladim 1800 liradan 4 ekran aldım. Haber veren arkadaşa çok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman aldınız şuan alınıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün nasıl aldınız? Hangi mağaza acaba sorabilir miyim?
Bende gittim ancak stok bittiği için merkezle iletişim sağlanamıyor hatası alındığını söylediler, şu an satışa kapandı dediler yaklaşık 1 saat önce sordum.
-
Ben az önce denedim 3 ekran veriyor ama 4 ekranı vermiyor
üstad 3 ekran fiyatı nedir? Ben yetkiliye sormaya unutmuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avantgarde80 -- 19 Ağustos 2024; 16:59:50 > -
Yıl olmuş neredeyse 2025 hala maç izlemek için binlerce lira para ödeyen var
-
1100₺ taraftar paketi ama sadece o
Biraz önce yine denedik tüm paketleri, hepsinde yine hata aldık. Bu sorun diğerlerinde oluyor mu diye bir zula alalım dedik onda sorun olmadı.
ben az önce aldım taraftar paketi 1099 TL
-
ayrıca 2 paketten birini aldıgınıza 12 aylık eğlence paketini hediye geliyor üyeliklerim kısmında görebilirsiniz baya iyi
-
28 i son dediler. Hangi mağaza olduğunu yarın öğrenirim arkadaşım migrosta çalışıyor ona hallettirdim kendi magazasinda olmadı
Hocam arkadaşım ayarladi mağazayı bilmiyorum yarın öğrenip yazarım
Kırklareli/vize mağazasında yapmış ufak bir magaza ancak yapana kadar 2 gün uğraştı sürekli hata aldım dedi
Bu arada bu kodu ne zamana kadar aktive edebiliyoruz
Bugün Ankara cepada yine olmadı ne 4 ekran ne 3 ekran hata veriyor sürekli
Spor eksta alabilen varmi
Ben de bugün akşam üzeri taraftar paketinden aldım.
Çekmeköy Taşdelen M mağazasından aldım. Görevliler bilmiyordu, mağaza yöneticisine tarif ettim dijital kod ekranından satış yapabileceklerini, sonra o bi yeri arayıp teyit aldı.
süperlig paketini almak istiyordum 4-5 kez onu denedik ama her devasında bağlantı hatası verdi. Taraftar paketi ilk denemede oldu.
kasadan çıkan ikinci fişte bulunan kod ile de aktivasyonu yaptım. Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik.
eğlence paketini de bir yıllık hediye olarak verdiği üyelikler altında gözüküyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X