Samsung telefon ile Grundig tv me aktarıp izliyorum. 720 p kalitede bir görüntü var. Donma kasma yapmadan izledim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros TOD 1 yıl Süper Lig 1799 TL + Taksit (7. sayfa)
-
-
Hocam gerek yok a101 be şokla uğraşmaya Tod un kendi sitesinde de aynı fiyat ve 12 taksit direk siteden almak daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu firmalarda akıl yok işte insanlar almak istiyor getir kampanya yap herkes alsın Korsan bitsin ama yok sürümden kazanmak yerine enayi yerine koymayı tercih ediyor
Ümraniye Canpark'ta sorunsuz aldı biri az önce 1100 liraya, taraftar paketi sanırım. en son 3e basıp "eğlence paketleri" seçip alabildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 21 Ağustos 2024; 21:10:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendim hocam o :D
Hayırlı olsun. 4 ekranlıyı deneme şansın oldu mu? Bağlantı uyarısı veriyor mu hala?
Sadece formula 1 paketi satılıyor mu marketlerde ?
hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4 ekranlı olan süper lig paketini denettirdim o hata verdi, 3 ekranlı taraftar paketini aldım hocam
Benim gittiğim Migroslarda da öyle. 4 ekranı kovalıyorum bende bakalım inşallah yakalarım.
Akşam 7 gibi gittim alamadım ben. 3 ekranlı denedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Migros fiziksel kart mı alıyorsunuz arkadaşlar ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok mu gelişme hala hata mı veriyor alabilen var mı
-
Bugün, dün kasada çıkıpta almadığım 3 ekranlı taraftar paketi alayım bari dedim maalesef o da bitmiş. Genel merkezden mail gelmiş bittiği için o yüzden bağlantı hatası veriyormuş. Umarım talep olduğu için tekrar stok açarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 22 Ağustos 2024; 16:35:49 > -
en saçma kampanya. Bu kadar talep varken kampanya yapmayan firma da garip sonra insanlar neden kaçak izliyor
bende de aynı kombinasyon var:)
nasıl yapıyorsunuz, ben beceremedim. siyah ekran çıkıyor.
-
Buradaki yorumları okuyorum da aferim bizim mahalledeki küçücük migrosda çalışanlara. Gittim olayı anlattım şak diye 4 ekranlı üyeliği verdiler. Ama tabi ilk gündü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar migrosta herşeyin dahl olduğu paket var mı acaba?
Galaxy telefondan smart wiev u açıyorsunuz. Grundig televizyondan da screencast i birbiri ile eleştirince telefonu tv ye aktarıyor.
Şöyle bir şey var ama Screencast konusunda;
Beinconnect ya da TOD 'u açtığımızda Bein'e ait kanallarda TV'de görüntü siyah oluyor. Örnek veriyorum;
TRT'yi açtınız, görüntü TV'de de görünüyor.
Beinsports 1'e geçtiniz görüntü siyah oluyor.
Aynı şey ekran kaydı veya görüntüsünde de geçerli. Bu kanallarda iken kayıt alınamıyor.
Bunun çözümünü bulamadım.
Bende de Altus TV var. Netflix, Youtube, Prime Video var ama başka uygulama yüklenmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X