< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Migros TOD 1 yıl Süper Lig 1799 TL + Taksit (6. sayfa)
-
-
Evet sadece taraftar paketi satışa uygun oldu. İlk tercihim 4 ekran süperlig paketiydi ama her defasında hata verince taraftar paketini aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 ay süperlig 4 ekran 2. Seçenek 1799 olan değil mi ? Bende 2 şubeden denedim İzmir de bağlantı hatası verdi İzmir Çiğli karşıya menemen tarafında yapabilen varsa yazabilir mi
Ben bornovadan deniycem birazdan olursa hangi şube olduğunu yazarım.
-
3 tane Migros gezdim hepsinde bağlantı hatası verdi bi tanesinde ki çalışan mail geldiğini ve stokların tükendiğini söyledi.
Merhabalar. Cumartesi günü bağlantı kurulamaması üzerine Balıkesir/Burhaniye 3M Migros mağazasında iletişim bilgilerimi almışlardı. Bugün 13:00'da aradılar. Stoklar bittiği için bu hatayı verdiğini söylediler.
-
Selamlar , Migrosta spor ekstra paketının ne kadara satıldıgını bılen var mı ?
Lig paketini satın aldım uygunsa bu paketide ilave alayım. Bilen var ise yazabılır mı acaba
-
stok bittiği için bağlantı kurulamadı uyarısını veriyor dediler ama çokta gerçekçi gelmedi. zaten 16 sında başladı ben 17 si öğlen gittim hata veriyordu. 1 günde kaç kişi alacak ki, hiç bir yerde afiş falan yoktu 3 migros gezdim forumda gören az sayıda kişi almıştır ilk gün.
-
Boşu boşuna bize Migros gezdiriyorlar ya Tod koysa kısa süreliğine sayfasına alsak geçsek uğraşmasak olmuyor
15 günlük kampanya yapıyorsun, 1 günlük stok mu sunuyorsun, saçmalığın daniskası.
acilen yenilenmeli stoklar
-
Ben dün taraftar paketini aldım stok ile alakalı bi sorun yok.
-
öyle dediler atlantis migrosta bilemiyorum 16.00 da başka migrosta 2 paketi de denedim yine olmadı.
-
Müşteri temsilcisini arayıp sordum stok olmadığından o hata çıkıyor dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoombye -- 20 Ağustos 2024; 18:51:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım artık kimse alamıyor stok yok
3 ekranlı taraftar paket hala alınabiliyor. 4 ekranlı pakette kodlar maalesef bitmiş. talep olduğu için belki tekrar açılabilirmiş.
a101 ve şoklarda 4 ekranlı paket mevcut fakat fiyat 3468 TL
katalog.otsplatform.comDijital Ürün Kataloğuhttps://katalog.otsplatform.com/1754E046/catalog/products/product-details?id=433katalog.otsplatform.comDijital Ürün Kataloğuhttps://katalog.otsplatform.com/85CC80D7/catalog/products/product-details?id=433
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 21 Ağustos 2024; 16:33:26 >
-
Ziraat bankası kampanyasıyla bein connect aldım ben. 850 lira bankkart lira verecek. 100 tl de dijital alışverişten verdi. 2350 tl ye geldi üyelik.
3 ekranlı paketi alırsak, samsung telefon üzerinden yansıma yapılarak samsung smart tv de izlenebilir mi?
Koruma olabilir izlensede kalite çok düşer
Dün akşam ben 3 ekranlı da alamadım. Bugün Migros’tan alabilen oldu mu
2 saat önce gittim 3 ekranlı taraftar paketi hala satılıyordu. 4 ekranlı bitmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X