Şimdi Ara

Migros TOD 1 yıl Süper Lig 1799 TL + Taksit (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hacıfe Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
157
Cevap
18
Favori
28.262
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taraftar paketi değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt

Evet sadece taraftar paketi satışa uygun oldu. İlk tercihim 4 ekran süperlig paketiydi ama her defasında hata verince taraftar paketini aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 ay süperlig 4 ekran 2. Seçenek 1799 olan değil mi ? Bende 2 şubeden denedim İzmir de bağlantı hatası verdi İzmir Çiğli karşıya menemen tarafında yapabilen varsa yazabilir mi

• berkan254 B kullanıcısına yanıt

Ben bornovadan deniycem birazdan olursa hangi şube olduğunu yazarım.

• 3 tane Migros gezdim hepsinde bağlantı hatası verdi bi tanesinde ki çalışan mail geldiğini ve stokların tükendiğini söyledi.

• Merhabalar. Cumartesi günü bağlantı kurulamaması üzerine Balıkesir/Burhaniye 3M Migros mağazasında iletişim bilgilerimi almışlardı. Bugün 13:00'da aradılar. Stoklar bittiği için bu hatayı verdiğini söylediler.

• Selamlar , Migrosta spor ekstra paketının ne kadara satıldıgını bılen var mı ?

Lig paketini satın aldım uygunsa bu paketide ilave alayım. Bilen var ise yazabılır mı acaba

• stok bittiği için bağlantı kurulamadı uyarısını veriyor dediler ama çokta gerçekçi gelmedi. zaten 16 sında başladı ben 17 si öğlen gittim hata veriyordu. 1 günde kaç kişi alacak ki, hiç bir yerde afiş falan yoktu 3 migros gezdim forumda gören az sayıda kişi almıştır ilk gün.

• Boşu boşuna bize Migros gezdiriyorlar ya Tod koysa kısa süreliğine sayfasına alsak geçsek uğraşmasak olmuyor

• alondo06 A kullanıcısına yanıt

15 günlük kampanya yapıyorsun, 1 günlük stok mu sunuyorsun, saçmalığın daniskası.

acilen yenilenmeli stoklar

• Ben dün taraftar paketini aldım stok ile alakalı bi sorun yok.

• reacher27 R kullanıcısına yanıt

öyle dediler atlantis migrosta bilemiyorum 16.00 da başka migrosta 2 paketi de denedim yine olmadı.

• Müşteri temsilcisini arayıp sordum stok olmadığından o hata çıkıyor dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoombye -- 20 Ağustos 2024; 18:51:47 >
  • Sanırım artık kimse alamıyor stok yok

• 3 ekranlı taraftar paket hala alınabiliyor. 4 ekranlı pakette kodlar maalesef bitmiş. talep olduğu için belki tekrar açılabilirmiş.

a101 ve şoklarda 4 ekranlı paket mevcut fakat fiyat 3468 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 21 Ağustos 2024; 16:33:26 >

• Ziraat bankası kampanyasıyla bein connect aldım ben. 850 lira bankkart lira verecek. 100 tl de dijital alışverişten verdi. 2350 tl ye geldi üyelik.

• 3 ekranlı paketi alırsak, samsung telefon üzerinden yansıma yapılarak samsung smart tv de izlenebilir mi?

• Beavis. kullanıcısına yanıt
    Koruma olabilir izlensede kalite çok düşer

• Dün akşam ben 3 ekranlı da alamadım. Bugün Migros’tan alabilen oldu mu

• 2 saat önce gittim 3 ekranlı taraftar paketi hala satılıyordu. 4 ekranlı bitmiş.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.