Arkadaşlar bugün Bursa da 3 farklı migros da denedim. Herbirinde En az 5 kez denedik maalesef hep aynı uyarıyı verdi. 😔. Bugün alabilen olduysa yazabilir mi? |
Migros TOD 1 yıl Süper Lig 1799 TL + Taksit (8. sayfa)
-
-
Yok hocam alınmıyor artık -
Evet aynısı vestel tvde de oluyor. Millet 3 ekran alıp izleyemesin diye yapmışlar heralde
-
kaç gün 4 lü ekranı almak için migros dolaştım ama ne yazıkki alamadım. en son geçen pazar 3 lü olanı aldım. aldıktan sonra bitmiş. ilginç satılmamak üzere kampanya yapmışlar nasıl iş
-
sırf cevap yazabilmek için hesap açtım yıllardır burada konuları takip ederim . arkadaşlar bütün smart tvlerde ve android boxlarda browserlar oluyor . gereksiz yere 4 ekran almayın . tarayıcıdan tod.com.tr girip izleyebiliyorsunuz çok rahat bir şekilde . mi boxta ve regal smart tv de ben bunu yapıyorum hiç kasmadan sorunsuz halloluyor . çok daha pratik olsun isterseniz bir mouse ayarlayın kendinize yeterli .
-
Hocam hdmı kablosu ile pc ye bağlayıp yüksek kaliteyi seçerek izlemeyi de deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fensinn -- 27 Ağustos 2024; 12:26:46 > -
Görüntü kalitesi olarak çok büyük fark var. Yüksek bitrate sadece smart tv uygulamalarında ve tv boxlarda var. Başka ne web sitesinde ne mobil uygulamada yüksek kalite yayın yapmıyor digiturk ve bu tamamen 4 ekran satmak için kasıtlı bir tercih.
-
comnet kullanıyorum tod tv pc de açılmadı, halbuki birkaç kişi comnet kullanıyorum tod tv açılıyor demişti, Allahtan Aylık aldım -
Modeme sürekli reset atıp açılıp açılmadığını kontrol edeceksin hocam. Başka bir yolu yok izlemenin -
Sorunlu ip denk geldiğinde açılmıyor
-
o zaman sürekli modemi kapatıp açmam mi lazım, düzgün IP gelene kadar -
Akşam yatarken modemi kapat
Sabah tekrar dene şansına artık
Bazı isslerde bu problemi çok yaşıyor arkadaşlar
-
Bosuna ugrasmissin comnet ile direk giremezsin. Mac baslamadan 1 saat kala anasayfadaki macin resimine tiklayarak sadece acabilirsin
-
Tvden canlı yayına girip kanal 77 sorunsuz izleniyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X