Şimdi Ara

Migros TOD 1 yıl Süper Lig 1799 TL + Taksit (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hacıfe Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
157
Cevap
18
Favori
28.262
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Bursa da 3 farklı migros da denedim. Herbirinde En az 5 kez denedik maalesef hep aynı uyarıyı verdi. 😔.

Bugün alabilen olduysa yazabilir mi?

• taydag kullanıcısına yanıt
    Yok hocam alınmıyor artık
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt

Evet aynısı vestel tvde de oluyor. Millet 3 ekran alıp izleyemesin diye yapmışlar heralde

• kaç gün 4 lü ekranı almak için migros dolaştım ama ne yazıkki alamadım. en son geçen pazar 3 lü olanı aldım. aldıktan sonra bitmiş. ilginç satılmamak üzere kampanya yapmışlar nasıl iş

• sırf cevap yazabilmek için hesap açtım yıllardır burada konuları takip ederim . arkadaşlar bütün smart tvlerde ve android boxlarda browserlar oluyor . gereksiz yere 4 ekran almayın . tarayıcıdan tod.com.tr girip izleyebiliyorsunuz çok rahat bir şekilde . mi boxta ve regal smart tv de ben bunu yapıyorum hiç kasmadan sorunsuz halloluyor . çok daha pratik olsun isterseniz bir mouse ayarlayın kendinize yeterli .

• hobacuce H kullanıcısına yanıt
    Hocam hdmı kablosu ile pc ye bağlayıp yüksek kaliteyi seçerek izlemeyi de deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fensinn -- 27 Ağustos 2024; 12:26:46 >
  • hobacuce H kullanıcısına yanıt

Görüntü kalitesi olarak çok büyük fark var. Yüksek bitrate sadece smart tv uygulamalarında ve tv boxlarda var. Başka ne web sitesinde ne mobil uygulamada yüksek kalite yayın yapmıyor digiturk ve bu tamamen 4 ekran satmak için kasıtlı bir tercih.

• comnet kullanıyorum tod tv pc de açılmadı, halbuki birkaç kişi comnet kullanıyorum tod tv açılıyor demişti, Allahtan Aylık aldım
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Modeme sürekli reset atıp açılıp açılmadığını kontrol edeceksin hocam. Başka bir yolu yok izlemenin

Sorunlu ip denk geldiğinde açılmıyor

• kraly61 K kullanıcısına yanıt
    o zaman sürekli modemi kapatıp açmam mi lazım, düzgün IP gelene kadar

Akşam yatarken modemi kapat

Sabah tekrar dene şansına artık

Bazı isslerde bu problemi çok yaşıyor arkadaşlar

Bosuna ugrasmissin comnet ile direk giremezsin. Mac baslamadan 1 saat kala anasayfadaki macin resimine tiklayarak sadece acabilirsin

• Tvden canlı yayına girip kanal 77 sorunsuz izleniyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.