Şimdi Ara

Migros ve Carrefour zeytinyağları hileli çıktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kocaballi

Sıcak fırsat nerde?

bu bölümün müdavimleri de bunu yaparsa....

Doğrudan olmasa da, dolaylı yoldan sıcak fırsatları ilgilendiren bir konu. Çoğu üye uygun fiyatlı diye bu ürünleri tercih ediyordu ve birbirine tavsiye ediyordu. Üyeye kızmak yerine konuyu sıcak fırsatlar konu dışına taşımanız daha doğru olurdu.
  • gidelim pazardan aallalım o zaman bu ne yaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

ataç sucuk
    ve keskinoğlu da listede .

Hocam Ataç mi Aytaç mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sıcak fırsat nerde?

bu bölümün müdavimleri de bunu yaparsa....

hocam kızıyorsunuz haklısınız ama bır şekılde burda fırsat takıp eden arkadaslarında bu soğuk fırsattan haberdar olmasını istedımkı olur gün gelır bırsey cok ucuza satılırsa hemen kanmasınlar diye
  • Cuzzi bir cezasi vardir muhakkak.bu firmalarda hile yapiyorsa millet kime guvenecek ki..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    SF altındaki bu alt bölümü (SF konu dışı) sırf bu tip ve diğer vb. konular için açtık, bu bölümü kullanmanız gerekmez mi?
  • quote:

SF altındaki bu alt bölümü (SF konu dışı) sırf bu tip ve diğer vb. konular için açtık, bu bölümü kullanmanız gerekmez mi?

alışverıs yapanların bılmesını ıstedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Koç satmadan öncede domuz eti satılıyordu zaten ama farklı reyonda neyse konu bu değil.

Soruma cevap veren arkadaşlar teşekkürler.

Adamlar gizlemden satıyordu bu dini bütünler gizleyerek döşüyormuş aradaki fark dini bütün dini bütün olmayan .Din din diye döşediler millete
  • Migros'ta satılan Yonca da buna dahil mi manisa üretimi yeri olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: realitych

ataç sucuk
    ve keskinoğlu da listede .

Hocam Ataç mi Aytaç mı?

ataç sanırım hocam
  • Bu marketlerin kendine özel markalarından oldum olası almaktan kaçındım. Bu zeytinyağlarını zaten almıyordum. Carrefour ve migrosta sonuçta ticari işletme, tek amaçları kar etmek. Yahu carrefour u bilmem ama migros her daim dolu dolu bir yer. Böyle ucuz numaralara ihtiyacı olmaması lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

Bir zamanlar forumda sıkça satılan, hatta benim de litre litre aldığım Ünsal Mert yağı da var listede maalesef. Bir de emin olamadım ama Sırım marka yağ galiba Bim'de satılan zeytinyağı markasıydı.

marka olarak geçen sırım bimdeki sırım değil ama carrefour markanın üreticisi "verde" bimdeki sırımı üreten firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zphr

quote:

Bir zamanlar forumda sıkça satılan, hatta benim de litre litre aldığım Ünsal Mert yağı da var listede maalesef. Bir de emin olamadım ama Sırım marka yağ galiba Bim'de satılan zeytinyağı markasıydı.

marka olarak geçen sırım bimdeki sırım değil ama carrefour markanın üreticisi "verde" bimdeki sırımı üreten firma.

Hocam BİM değişik firmalara üretim yaptırıyor. Hatta illere göre farkediyor. Mesela Ankarada sattığı yağı Konyalı Zade yağa ürettirirken Egede sattığını o bölgeden Balıkesirli Turyağ a yaptırıyor. Listedeki Sırım BİM markası olan ve Yonca Gıdaya ürettirdiği yağ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

evet hocam, şahsen ben de almıştım çok canım sıkıldı listede görünce. tevekkeli değil hanım tadını bir tuhaf bulmuştu. büyük markalardan şaşmamak lazım diyeceğim ama onlara da ne kadar güvenilir tartışmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysahin2000

quote:

evet hocam, şahsen ben de almıştım çok canım sıkıldı listede görünce. tevekkeli değil hanım tadını bir tuhaf bulmuştu. büyük markalardan şaşmamak lazım diyeceğim ama onlara da ne kadar güvenilir tartışmalı.

ürünleri satan kişinin e ticaret stelerinde epeydir satışı gözükmüyor ve 2014den sonra foruma da uğramamış anlaşılan
  • Marketlerden aliyorsaniz Kristal sizmadan sasmayin arkadaslar.

• https://twitter.com/DHSicak/status/682952943927078913

adamlar bizim bot'a bile cevap atmışlar helal sana carrefour

• quote:

Orijinalden alıntı: vsclub

https://twitter.com/DHSicak/status/682952943927078913

adamlar bizim bot'a bile cevap atmışlar helal sana carrefour

Ozurleri kabahatlerinden buyuk resmen. Ocak 2015 e kadar satilan, o yaglardan yiyenlerin sucu ne?

• Hileli mal satıyor ve helal olsun deniliyor geriye ne kalır?
  • en büyük firmalara bile güven yok, sağlıklı yiyecek bulmakta zorlaştı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.