Şimdi Ara

Migrosta Calısıyorum Soruları Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
2
Favori
6.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler soruları alayım yalnız sorular mantıklı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Migros'ta Kariyer Fırsatları ve Yükselme Yolları

Migros, Türkiye'nin önde gelen perakende şirketlerinden biridir ve çalışanlarına çeşitli kariyer fırsatları sunmaktadır. Migros'ta yükselmek isteyenler için farklı yollar mevcuttur.

Yükselme Sınavı

Migros, çalışanlarının kariyerlerinde ilerlemelerini desteklemek için düzenli olarak yükselme sınavları düzenlemektedir. Bu sınavlar, çalışanların şirket içi pozisyonlara terfi etmelerine olanak tanır. Sınavlar, genellikle yönetici pozisyonları ve diğer üst düzey görevler için düzenlenir.

Eğitim Programları

Migros, çalışanlarının gelişimine önem vermektedir. Bu doğrultuda, çalışanlara çeşitli eğitim programları sunulmaktadır. Bu programlar, çalışanların bilgi ve becerilerini geliştirmelerine ve kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

İç Terfilerden Faydalanma

Migros'ta yükselmenin bir diğer yolu da iç terfilerden yararlanmaktır. Çalışanlar, performanslarına ve niteliklerine göre içerideki boş pozisyonlara terfi edebilirler. İç terfiler, çalışanların şirket içinde kariyerlerini ilerletmelerine ve değerli deneyimler kazanmalarına olanak tanır.

Migros'ta yükselmek isteyen çalışanların, hedeflerini belirlemeleri, gerekli beceri ve bilgiyi edinmeleri ve kariyer fırsatlarını takip etmeleri önemlidir. Şirket, çalışanlarının gelişimine ve başarılarına destek olmak için gerekli araçları ve kaynakları sağlamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Neden aynı malları daha kazık fiyattan sattığınızın mantığını açıklayabilirmisin ?
  • kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Evet beyler soruları alayım yalnız sorular mantıklı olsun.

Ayakkabı numaran kaç ?

Milli oldun mu ?
  • neredeki migros
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

neredeki migros

Iskenderun 2M migros

• quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Neden aynı malları daha kazık fiyattan sattığınızın mantığını açıklayabilirmisin ?

Bende cözemedim zaten migrostan alısveris yapanların %80'i elit kesim migrosta kazık atabildigi kadar atıyor tabi adamlarında umrunda degil. Ama bazen takip edersrniz ciddi anlamda indirimler ve kampanyalar yapılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maaş ?
  • 1-maaş ne kadar
    2-kaç saat çalışıyorsun
    3-iş yorucumu
    4-nasıl girdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Ayakkabı numaran kaç ?

Milli oldun mu ?

Ayakkabı numaram 42. Imzamdaki babamı olacam yazan yere tıklarsan diger sorunun cevabını alırsın.

• bakıyorum, migrostakilerin bazıları mağazadaki arabaların ağzına kadar alışveriş yapmışlar; ulan sanki çok ucuz da arabayı doldurmuşlar, çoğu fiyat kazık, neresi ucuz da o kadar stok yapar gibi arabayı dolduruyorlar gıcık oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 3 Ekim 2012; 1:28:39 >
  • kasadamısın reyonda mı. yükselme şansın çok yüksek diye biliyorum ama gıdayla uğraşmak zor iş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Ayakkabı numaran kaç ?

Milli oldun mu ?

Ayakkabı numaram 42. Imzamdaki babamı olacam yazan yere tıklarsan diger sorunun cevabını alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

maaş ?

900 + yemek parası(100tl) + sigorta | calısma saatim 10 saat yoruldugum zamanlarda vardiye yapıyoruz 7 saat calısıyorum. Haftada 1 gün izin ma hafta sonu izin yapmk yasak cünkü hafta ici toplamda yaptıgımız hasılatın 2 katını yapıyoruz o yuzden herkes full calısmk zorunda. Nasıl girdigime gelirsk sans eseri bir abimiz yarafindan girdik

• quote:

quote:

maaş ?

900 + yemek parası(100tl) + sigorta | calısma saatim 10 saat yoruldugum zamanlarda vardiye yapıyoruz 7 saat calısıyorum. Haftada 1 gün izin ma hafta sonu izin yapmk yasak cünkü hafta ici toplamda yaptıgımız hasılatın 2 katını yapıyoruz o yuzden herkes full calısmk zorunda. Nasıl girdigime gelirsk sans eseri bir abimiz yarafindan girdik

allah kolaylık versin
  • quote:

quote:

quote:

maaş ?

allah kolaylık versin

Iş hic yorucu degil yoksa calismazdim tam aksine co eglenceli bir yer sadece bolge mudurleri kontrole geldiginde biraz tela oluyor onun haricinde birsey yok sabahtan aksama kadar ense yapiyorum sadece hafta sonu yoruluyoruz sagolun yinede

• bende starbucksa girmek istiyorum part-time ama işte abisiz olmuyor...
  • Dün internetten başvurdum, darısı başıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Dün internetten başvurdum, darısı başıma.

Eger sansın varsa part olarak baslarsın ve elemanlardan biri cıktıgında sıra sana gelmisse onun yerine seni alırlar tabi sanslıysan. 2 yıldan beri part calısan var yanımızda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Dün internetten başvurdum, darısı başıma.

Eger sansın varsa part olarak baslarsın ve elemanlardan biri cıktıgında sıra sana gelmisse onun yerine seni alırlar tabi sanslıysan. 2 yıldan beri part calısan var yanımızda.

Hem part, hem full time başvurusu yaptım. Ne olarak alacağı önemli değil benim için.
    Burada 3 tane 2M, 1 tane MJet şubesi var ki en uzağı 3 km mesafede. Bunlar dışında çok daha fazla şube var.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.