Şimdi Ara

Mikail Hoca'dan selamlar (Youtube taramaları ve çalışma planı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün ÖDF tarama testinin ilkini youtube kanalımızda yayınladık. Amacımız ödf setleri ile çalışan veya çalışmayan herkes konu konu bu taramalara girsin ve bu taramalar sayesinde konudaki durumunu görsün. Sistem şu şekilde; açıklama kısmından tarama testini indiriyorsunuz bu tarama testinde sadece bir konu var ve kendi yazdığım sorulardan oluşuyor ve her konudan ortalama 15 20 arası soru olacak.Bu testi süre tutarak çözün ve açıklama bölümündeki sizler için hazırladığımız formda doğru yanıtlarınızı girin böylece biz öğrencilerin yaptıkları doğru yanlışa göre en çok zorlanılan soru şekillerini görmüş olacağız sizde taramaya giren herkes arasındaki yüzdelik oranınızı göreceksiniz. Her taramamız için lütfen bunları yapın.
    Bu taramalar konu konu bittikten sonra genel taramalara geçilecek her hafta ayt ve tyt taramaları yapılacak ve konular sıra ile ilerleyecek hepsi sizler için.Gencler biliyorsunuz bu yılki sınav olayı daha ciddiye almamız gerektiğini bize gösterdi. Bunun için lütfen size faydalı olan herşeyden faydalanın ve sınavın gerçek yüzünün farkında olarak çalışın çözdüğünüz kaynaklar takip ettiğiniz platformlar hedefinize uygun olsun.
    İlk taramamız için kanala gidin ve ciddiyetle bir kurumda sınava giriyormuş gibi çözün ve formu doldurun
    Buradan çıkan sonucları ve her hafta bir kaç defa açacağımız instagram canlı yayınlarında birlikte değerlendireceğiz ve sizler için en ideal çalışma programlarına sizleri yönlendireceğiz takipte kalın herşey gönlünüzce olsun başarılar dilerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam merhabalar kendınızı ozlettınız valla daha cok gırın de hasbıhal edelım sızınle olmaz mı :)

• yoo  

• Valla bende özledim çok oldu uğramayalı bazı yerlerde parayı buldu kaçtı demişler 😂

• Mikail hoca M kullanıcısına yanıt

hocam halt etmısler bosverın sız bu donemde agzı olan konusuyor zaten

• Taramalar youtube da ücret almıyoruz youtubeda yaptığım hiçbir yayın ve etkinlikte ücret almadık bizde deneyecekleri birşey yok😊

• Merhaba

Çözmeyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RevilDeveloper R kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl sınava yakın dediğin denemelere aralıkta başladık ve her hafta 3 saatlik her konudan yayın yaptık ve ortalama 1000 e yakın soru çözdük başka ne yapmalıydım bilemiyorum

• Hocam sizi çok seviyorum bu yıl full sizinle gitmeyi planlıyorum,cidden zevk alıyorum çalısırken.

Ödf 1 ortalarındayım malesef bir 12 olarak.

• 😊😊canın sağolsun

• Başarılar dilerim Herşey gönlünce olsun

• Mikail hoca M kullanıcısına yanıt

Latife ettim hocam ya kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamsın 😅

• Hocam tekrar için efsane olmuş bence teşekkürler.

Umarım yala yanlış bilgi girmezler foruma herkes dürüst olur.

• Takipteyim hocam , keşke 15-20 soru değil de sizin gibi bir öğretmenden 50-60 tane soru görsek bu tarama testlerinde. Ama sizde haklısınız bir anda ilham gelip yazılmıyor bu sorular.

• hocam siz müthişsiniz. türev dersleriniz özellikle eşsiz. çok teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.