Şimdi Ara

Mikail Hocanın Yeni Kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel gözüküyor , piyasayı tekelinde sanıp cep yakanlar için kötü haber oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende hiç beğenmedim kapak tasarımını ve dizgisini millet eleştiriye tahammül edemiyor. Arkadaş eleştirilecek ve bu eleştiriler ciddiye alınacak ki daha kaliteli iş ortaya koyulsun. Bir arkadaş her yerde süper olmuş yorumu yapıyorlar diyorda ne demek oluyor şimdi bu ? Herkes beğenecek diye illa ben de mi beğenecem ? Mikail hocanın en büyük sorunu bu yani kitap çıkartmadan önceki verdiği PDF'lere bakın resmen enkaz. Konu anlatımına laf yok bence piyasada en detaylı konu anlatan mat hocası.
  • Az önce izledim bende videoyu.Bence harika görünüyor.Malum kişinin eski nesil 1-2sini ciddi revize etmesi gerekecek ÖDF1 ve 2 karşısında.

Mikail Hocanın Yeni Kitapları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokyo.ghoul -- 23 Ağustos 2020; 11:28:28 >
  • yorum yapan iki kişininde ağustos ayında kayıt olmuş olması :( (bu arada gerçekten harika ötesi[tasarımlar için, kafa dengi gibi gidip paintten yapmamışlar kapakta emek var belli]) -bende ağustosta kaydoldum .p-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E9B73467 -- 23 Ağustos 2020; 11:49:39 >
  • Hesabım çizildi ama varsayalım çizilmedi. Ağustos ayında kaydolmuş olmamın nasıl bir sakıncası var senin için?

• Mikail hoca güzel bir fiyattan girerse behzatı piyasadan silecek inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: AfroGoril2010

Hesabım çizildi ama varsayalım çizilmedi. Ağustos ayında kaydolmuş olmamın nasıl bir sakıncası var senin için?
    estağfrullah hocam sadece dikkatimi çekti. dışarıdan bakınca reklam yapmak için açılmış gibi duruyor. anlayacağınzı düşünüyorum abartmaya gerek yok
  • Aynen hocam mikail hoca afrogoril2010 diye hesap açıp reklam yapacak eski hesabımın adı ikibinongibigelecek aşırı trollükten banlandım

• Işin tek kötü tarafı mikail hocanın kitapları çıkarcağı zamandan emin olamamak. Mayısta ödf4 çıkartırsa şaşırmayın derim Ha çıkarttığı yüksek ihtimal en iyisi olur orası ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3E9B73467

yorum yapan iki kişininde ağustos ayında kayıt olmuş olması :( (bu arada gerçekten harika ötesi[tasarımlar için, kafa dengi gibi gidip paintten yapmamışlar kapakta emek var belli]) -bende ağustosta kaydoldum .p-
    İstersen sileyip Eylülde kayıt olayım hocam:):)
  • Mikail Hocanın telegram grubundayım zaten.Hoca videoyu paylaşıp gitti.Bende hemen buraya gelip açılmış konuyu görüp foto attım.İsteyen yazsın özelden hocanın telegram linkini vereyim
    Hoca cidden yoğun önceden mesaj yazardı bol bol.
    Böyle öğrenciye faydalı olan hocaların emeğinin karşılığını almasını isterim.Bu sene ben, seneye kardeşim sınava girecek çıktığı gibi alacağım kitapları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokyo.ghoul -- 23 Ağustos 2020; 11:41:47 >
  • tokyo.ghoul T kullanıcısına yanıt
    Videoyu ig de mi paylaştı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rene Descartes

Videoyu ig de mi paylaştı
    instagram kullanmıyorum bilmiyorum telegramda grubunda paylaştı.
  • Mikail Hoca baya bir sağlam geliyor 👍 Behzat Rasuli ancak dolar endeksli fiyat artırımına gitsin 2016 dan kalma videoları ile

• Beyler behzat niye yeni nesil soru koymuyo full eski videolar

• quote:

Orijinalden alıntı: frankCastlee

Beyler behzat niye yeni nesil soru koymuyo full eski videolar
    karekök daha yeni yeniledi hocam behzat hoca'da seneye çeker yeni videoları. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E9B73467 -- 23 Ağustos 2020; 11:53:43 >
  • Hocam birde bu behzatta tek olmanın havasıyla canlı yayında mal mal cevaplar veriyor ona sinir oluyorum.

• Hocam sonuçta o da binlerce insanı üniversiteye sokmuş birisi beğenirsin beğenmezsin ama o tabir biraz ağır kaçıyor.

• AfroGoril2010 A kullanıcısına yanıt
    Hocam onun canlı yayında öğrencilere kullandığı tabirler karşısında benimki hiçbir şey

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.