Şimdi Ara

Mikail hocanız (canlı yayınlar sizler için çalışmalarım verdiğim emekler ve size düşenler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizler icin bir öğretmenin öğretmenlik yapma isteği olarak gece gündüz hizmete devam arkadaşlar her hafta pazar youtube uzerin de yayın yapıp orada tecrübe öneri ve tam sınavlık çıkma ihtimalli sağlam sorular çözüyoruz.gecen yıl 40 saat canlı yayın yaptık ve 350 civarı soru çözdüm ve dedimki bu dersleri dinlemeden sınava girmeyin.
    Şimdi tekrar söylüyorum LÜTFEN BU YAYINLARA KATILMADAN SINAVA GIRMEYIN Zerre kadar gelirim yok benim buradan. Ama bu işi ne olur sağlam öğrenin geliştirin kendinizi bereber bir telegram grubu kuralım MH öğrencileri adıyla ve burada sorularımızı fikirlerimizi paylaşalım bu işi hep beraber halledelim
    Ben kendimi adadım bu işe inanılmaz işler yapıp bu işi zirveye taşıyıp en kaliteli işi çıkaracağım ve tamamen bu öğrenci endeksli ve yüzde yüz sizin menfaatleriniz doğrultusunda olacak ama bana destek olmalısınız. Destek ise sizin bu setlere katılıp ders çalışmanızdir.
    İnstagramda yayınladığım her soruya hakim kayıtsız kalmayın mücadele edin.
    Benim inancım da bilginin ve ilmin zekatı anlayişi vardır ve ben bunları sizlere vermek için çıktım yola
    Paraya ihtiyaç yoktur burada zaten bulunduğum konumda insanlara ders için randevu bile veremiyorum
    Size 10 liraya sattığım saatlerce dersinde her kurusunun devlete vergisini veriyorum vergilerin de siz farkındasınız dir
    LÜTFEN ÇALIŞIN MÜCADELE EDIN
    ALLAH'A EMANET OLUN CANLARIM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.