Şimdi Ara

mikrafon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar realtek yüklü iken kulaklık çalışıyor mikrofon çalışmıyor realteki silince mikrofon çalışıyor hopolör çalışmıyor nasıl düzeltirim

• Nasıl bir kombinasyondur o öyle? Kulaklık ile hoparlör aynımıdır farklımıdır?

Aygıt yöneticisinden girip ses donanımının "donanım kimliği" bölümüne ait ekran görüntüsünü ve yüklediğiniz sürücünün tam sürümünü yazarmısınız..
  • Valla bende anlamadim kulaklik takiyorum mik le beraber logitech g230 boyle oluyo siliyorum mik calisiyo kuruyorum hoperlor calisiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    hoporlor dediğim kulaklığın hoperlörü hepsi bir kulaklik mikrofonla beraber
    donanım kimlği neresi anlamadım
  • Bu yeni aldığınız teknolojik aleti takmazdan evvelde böyle bir sorun yaşıyormuydunuz? Daha önceki sürücünün sürümü ve adı nedir, yeni yüklediğiniz sürücünün sürümü ve adı nedir?

bilgisayarım/aygıt yöneticisi/ilgili donanımın özellikler kısmı/ilgili donanımın özelliklerinin açılmış halinden ayrıntılar/ ayrıntılar kısmından donanım kimliğine ait yakışıklı bir resim. Donanım kimliğinin tamamı resimde görünmüyor ise tamamını el ile yazıp gönderiniz..

mikrafon sorunu

mikrafon sorunu

mikrafon sorunu

mikrafon sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 10 Ocak 2015; 21:47:28 >

bilgisayar tamamen değişti sayılır ssd ekledim anakartla işlemci ramler değişti tamamen yeni sayılır buda resim

tamamen yazanlar:
    HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0662&SUBSYS_00000000&REV_1001
    HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0662&SUBSYS_00000000
     mikrafon sorunu
  • Hangi sürücüyü yüklüyorsunuz acaba? Mümkünse sürücüyü indirdiğiniz web sayfasının linkinide gönderin. UEFI bios mu kullanıyorsunuz? Bu problem daha öncesinde varmıydı yokmuydu biraz açıklık getirebilirmisiniz?

EDIT:
    Buradaki linkten cpu-z adlı programı indirin mainboard kısmına dair bir ekran görüntüsü alıp gönderin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 13 Ocak 2015; 1:24:24 >
  • sürücü derken realtek var işte bios bilmiyorum anakart yeni
     mikrafon sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.