Şimdi Ara

mikroblog sitem hakkında görüş ve öneriler(blokick.com) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne bu
  • Selam üst konu nasılsın
  • Sabaha bakip yorumunu yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmamış
  • paranın yapamadığı şeylerden biride dh de popüler konu yapmak
  • Parayla üst konu yaptırabiliyorsak iyiymiş benim de aklımda bir şeyler var

Bu arada sitenin b harfi logosu Beats'ten çalınıp rengi değiştirilmiş gibi. Hayırlısı.
  • ASP ile yazılmış kadar amatör bir site. Eğer mikroblog kurmak istiyorsan PHP ile kodlama yapmalısın.

• Para ile üst konu oluyorsa fiyat pm lütfen.
  • money talks
  • Herkes siteden çok nasıl üst konu olduğunu merak etmiş.
    Üst konuların hepsi ücretli. Reklam ver'den yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

money talks

sen ban yememiş miydin illuminn ile birlikte?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

money talks

sen ban yememiş miydin illuminn ile birlikte?

Sonra açtırmıştım da Illuminn bi' hayırlık yapmış banlatmış kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaralar

ASP ile yazılmış kadar amatör bir site. Eğer mikroblog kurmak istiyorsan PHP ile kodlama yapmalısın.

Yanlis biliyorsun. Sadece tek basina php yeterli degil. Sosyal medya olmak istiyorsan socket.io ve reverse ajax kullanacaksin. Sunucu olarak da nginx kullanmalisin. Ayrica uye olurken email kontrolunu kaldir. Sadece mail adreslerini yazsinlar. Bir daha maili kontrol ettirmene gerek yok. Kullanici uye olmaktan vazgecer. Siten su anda emekleme asamasinda oldugu icin ver parasini adam gibi kodlama yaptir. Fikrin guzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaralar

ASP ile yazılmış kadar amatör bir site. Eğer mikroblog kurmak istiyorsan PHP ile kodlama yapmalısın.

Yanlis biliyorsun. Sadece tek basina php yeterli degil. Sosyal medya olmak istiyorsan socket.io ve reverse ajax kullanacaksin. Sunucu olarak da nginx kullanmalisin. Ayrica uye olurken email kontrolunu kaldir. Sadece mail adreslerini yazsinlar. Bir daha maili kontrol ettirmene gerek yok. Kullanici uye olmaktan vazgecer. Siten su anda emekleme asamasinda oldugu icin ver parasini adam gibi kodlama yaptir. Fikrin guzel.

verdiğin cevap için teşekkür ederim. zaten daha önce mail onayı istemiyordum. arkadaşlarım bu konuda baskı yaptı. bende oturup yazdım. ne işe yaradığını tam olarak kavramış değilim hala. sadece kullanıcılar gerçek kullanıcı mı yoksa fake üyelik mi açıyorlar onu kontrol ediyor bana göre. uyarılarını dikkate alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasantn -- 4 Temmuz 2014; 6:00:11 >

• Böyle bir sitede kesinlikle her şey ajax olmalı. Aynı zamanda twitter ile giriş yap ve facebook ile giriş yap özelliği olmalı. Yani üyelik zahmeti giriş zahmeti vs. kurtulmuş oluruz.
    Anasayfada arkaplan, üst kısım felan güzel ama giriş ve üyelik panelleri olmamış sanki. Ayrıca email onayında bug var. Mesela ben gelen email linkini başka tarayıcıda açtım. Program cookie veya session bulamadığı için hata veriyor. Sonra o linki üyelik formu doldurduğum tarayıcıda çalıştırıyorum profilim açılıyor. Yalnız bir defa daha çalıştırınca email already in use diyor. Bu daha ilk dakikalar içinde bulduğum yaşadığım hatalar... Birde friends mantığı bence gitmez. Ya en kötü twitter gibi takip etli bişi olsun ya da herkes anonim olsun sen favoriler özelliği ekle onları arkadaş gibi favori yapıp anasayfanda görebilesin. Veya ananimleri görme ve gösterilme seçeneği kullanıcıya bırakılsın. Ayrıca beğenme-paylaşma gibi unsurlar sosyal medyanın en önemli özelliğidir. Arkadaşım olmadığı için deneyemedim ama tasarıma bakarsak yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 8 Temmuz 2014; 6:35:48 >

• razor9119 kullanıcısına yanıt
    söylediğin email hatası problemi çok ilginç. yalnız şöyle bir şey var. sen üyelik aktivasyon linki gönderildikten sonra ne kadar bekledin. sanırsam orada 20 dakikalık bir session var. acaba üyelik emailini gördertip farklı bir şey yapıp session ı kaçırıp, daha sonra tekrar başarılı üyelik oluşturmuş olabilir misin? söylediklerim gibi mi?

düzenleme: hatayı bende buldum. üzerinde çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasantn -- 8 Temmuz 2014; 7:55:04 >
  • Bi deneyelim bakalım
  • Hocam, sadece giriş sayfasına bakıyorum ve yüksek çözünürlüklü ekranda sağ tarafta boşluk kaldığını görüyorum.

Bence responsive design'a geç, ekran büyüklüğü seni yormasın.

Bootstrap'i bi denemeni öneririrm nacizane.

http://getbootstrap.com/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.