Arkadaşlar eve mikrodalga fırın aldılar bugun bnde siftah için bimden dondurulmu pızza aldm yapmaya calıstım olmadı hamuru cıg kalıyo yemektn fln hıc anlamam bana bılen bırı yardımcı olursa sevınırım ?
250 derecede pizzayı üstündeki hamur eriyene kadar mümkünse kenardaki kaşarları hafif yansın o zaman pişmiş demektir ben 250derecede 10-15dk arasında alıyorum afiyet olsun
ama bunda ole bı ayar yokkı watt ayarı yapılabılıyo bıde sure ayarı o sızın dedıgınız mınıfırın ve normal fırınlarda oluyo mıgrodalgada ole bısı goremedm bn bende mı sorun var
600 watt modunda yada 500 3-4 dakika arasında pişiyor hemen
medium- high ayarında 4-5 dk da hazır , ayrıca canım çekti alacağınız olsun
Sadece mikrodalga'da hamurişi şeyler hiç güzel olmuyor. Baştan belirteyim Hem normal hem de mikrodalga olan fırınlar var. ilk önce mikrodalga'da buzunu çözersin daha sonra normal fırında dediği süre kadar ısıtırsın. Öbür türlü çok kötü oluyor hamur
Pizzayı normal mini fırında pişirin.Çıtır çıtır yersiniz.Mikrodalgada kızartma özelliği yoksa hamur yapar.Daha çok pişmiş yemeği ısıtmak için kullanıyoruz mikrodalgayı.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blof
Pizzayı normal mini fırında pişirin.Çıtır çıtır yersiniz.Mikrodalgada kızartma özelliği yoksa hamur yapar.Daha çok pişmiş yemeği ısıtmak için kullanıyoruz mikrodalgayı.
Piiza pişirme aparatını deneyen var mı? bilgisayar başında yaşadığım için hazır pizza vazgeçilmezim :)