Şimdi Ara

Mikrodalgada tekirdağ köftesi nasıl pişirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün eve döndüğümde aç olarak direk buzluktaki köfteleri aldım. Hepsi donmuştu. Sonra çözme ayarına alıp çözdüm mikrodalgada. Sonra et pişirme ayarına aldığımda 45 saniye sonra mikrodalgadan garip bi koku gelmeye başladı. Ama mikrodalgadaki süre daha 1.45 dk oldğunu gösteriodu. Mikrodalganın kapağını açtım ve köftelerin mahfolduğunu gördüm hepsi sakıza benzer bi tada sahipti bu işin içinden çıkamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_sg -- 5 Temmuz 2007; 21:15:21 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mikrodalgada Tekirdağ Köftesi Pişirme

Mikrodalgada köfte pişirmek mümkün müdür? Evet, mikrodalgada Tekirdağ köftesi pişirebilirsiniz. İşte adım adım bir kılavuz:

Malzemeler:

• 1 paket (500 gram) Tekirdağ köftesi
    • 1/2 su bardağı su

Talimatlar:

1. Mikrodalgaya uygun bir kaba köfteleri yerleştir.
    2. Suyu ekle.
    3. Köfteleri mikrodalgada yüksek güçte 5 dakika boyunca pişir.
    4. Mikrodalgayı durdur ve köfteleri karıştır.
    5. Köfteleri mikrodalgada yüksek güçte 5 dakika daha pişir.
    6. Köfteler pişip içleri pembeleştiğinde mikrodalgadan çıkar.

İpuçları:

• Köfteleri tek kat halinde yerleştir.
    • Köftelerin tamamen pişip pişmediğini kontrol etmek için bir çatal veya şiş kullan.
    • Mikrodalga pişirme süreleri, mikrodalga fırının gücüne göre değişebilir. Gerekirse pişirme süresini ayarlay.

Sıkça Sorulan Sorular:

• Mikrodalgada köfte kaç dakikada pişer? Genellikle mikrodalgada köfteleri 5 dakika yüksek güçte pişirmek ve ardından karıştırıp tekrar 5 dakika pişirmek yeterlidir.
    • Mikrodalgada köfte pişirilir mi? Evet, mikrodalgada köfte pişirilebilir ancak çıtır çıtır olmayacağını unutma.
    • Mikrodalga fırında köfte pişirilir mi? Evet, mikrodalga fırını da mikrodalga kullanan bir cihazdır ve köfte pişirmek için kullanılabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kardeş mikrodalgada genelde PİŞİRME işlemleri pek başarılı olmuyor.
  • hımm bilgi için teşşekkürler...
  • Mikrodalgada pişirme yapınca haşlanmış gibi oluyor. O yüzden sadece ısıtma için kullanıyorum ben.
  • Çiğneseydin köfteleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.