Notebook Exper marka w258hp model.. Aslında epeydir var bu sorun çok sıkıntı olmadığı için pek umursamıyordum ama şuan yapmam gerekiyor.. mikrofon çalışmıyor aygıt yöneticisinde herhangi güncellenecek ses aygıtı yok.. mikrofonun bozulma sebepleri ne olabilir bazı tahmin verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim ona göre haraket edicem.. eğer yoksada yeni mikrofon takabilirmiyim az çok ilgim var fakat kolay birşeymidir videosu falan varmı ??
ucuz yöntem mikrofonlu kulaklık al hocam işini görür
Var zaten ustam.. benim amacım sadece bilgi edinip öğrenmek..
AstraxsA
kullanıcısına yanıt
hocam denetim masasından donanım ve ses seçeğinden sistem seslerini değiştire bas daha sonra karsına ses ile ilgiili ekran acılacak ordan da kayıt kısmından mikrofon seçeğini cıkıcak aşağıda resımdekı gıbı yeşil tik mıkrofonun calıstıgını gösteriyor
yeşil tik var işte hocam ama ses gitmiyor hiçbir şekilde herhangi bir oyunda falan..
şurdan ayarlarına bak bakalım hocam birde tekrardan driver güncelle yani birşey gözükmüyorsa bozulmuş olabılır zaten mıkrofon ne dir minicik bir parça içinden minik teller gecıyor laptopu panelli sert bir şekılde kapatma durumunda da bozulma ımkanı var
driveri güncellemekte fayda var
orayıda kontrol ettim driveride usta güncel..Dediğin gibi sanırım yinede teşekkür ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: Astraxs
orayıda kontrol ettim driveride usta güncel..Dediğin gibi sanırım yinede teşekkür ederim..
rica ederım hocam ne demek varsa iyi bilen göstererek daha iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme