Şimdi Ara

Mikrofon çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aslında epeydir var bu sorun çok sıkıntı olmadığı için pek umursamıyordum ama şuan yapmam gerekiyor..
    mikrofon çalışmıyor aygıt yöneticisinde herhangi güncellenecek ses aygıtı yok..
    mikrofonun bozulma sebepleri ne olabilir bazı tahmin verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim ona göre haraket edicem..
    eğer yoksada yeni mikrofon takabilirmiyim az çok ilgim var fakat kolay birşeymidir videosu falan varmı ??

• ucuz yöntem mikrofonlu kulaklık al hocam işini görür
  • Var zaten ustam.. benim amacım sadece bilgi edinip öğrenmek..
  • Astraxs A kullanıcısına yanıt
    hocam denetim masasından donanım ve ses seçeğinden sistem seslerini değiştire bas daha sonra karsına ses ile ilgiili ekran acılacak ordan da kayıt kısmından mikrofon seçeğini cıkıcak aşağıda resımdekı gıbı yeşil tik mıkrofonun calıstıgını gösteriyor

Mikrofon çalışmıyor
  • yeşil tik var işte hocam ama ses gitmiyor hiçbir şekilde herhangi bir oyunda falan..
  • hımmm hocam peki burda oynama varmı
    Mikrofon çalışmıyor
  • yok hocam belli bir seviyede duruyo sadece..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mause çalışmıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mikrofon çalışmıyor

şurdan ayarlarına bak bakalım hocam birde tekrardan driver güncelle yani birşey gözükmüyorsa bozulmuş olabılır
    zaten mıkrofon ne dir minicik bir parça içinden minik teller gecıyor laptopu panelli sert bir şekılde kapatma durumunda da bozulma ımkanı var

driveri güncellemekte fayda var
  • orayıda kontrol ettim driveride usta güncel..Dediğin gibi sanırım yinede teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astraxs

orayıda kontrol ettim driveride usta güncel..Dediğin gibi sanırım yinede teşekkür ederim..

rica ederım hocam ne demek varsa iyi bilen göstererek daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.