Bildirim
mikrotik lhg 5 -- 1.60 Km??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMOKİRVE -- 2 Temmuz 2017; 16:8:57 > -
Denemeden belli olmaz. Birebir görüş sağlayabilirsen daha yüksek hız bile alabilirsin. Tp-link 5210G ile 22 mbit aldım. Mikrotik Lite 5 ile 24 mbit alabiliyorum ama 50 mbite kadar bile destekliyor. -
1.7 km değil 500m de dahi 4-5 bina varsa arada problem olacaktır. Bağlantı sağlasan bile ccq değerleri dalgalı olur. En iyi performans için sana tavsiyem aradaki mesafelerden kurtulmaya çalış meselâ binanın çatısına süpürge sapı benzeri yükseltme yapıp ona tak. Be lhg 5 e o mesafe için o parayı vermene gerek yok. Disc lite ya da lite 5 al diyeceğim lakin o da şu an piyasada sıkıntılı en güzeli ldf5 al 140 140 280 tl nerdeyse bir lhg fiyatına pro linkini kurarsın. Veya düşünürsen elimde ubiquiti loco m2 var. Mikrotik den daha kalitelidir benim için. Şu an kucağımda lhg5 var inan gerek yok 1.7 km icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim Bulunduğum bölgede internet hizmeti veren bir şirket.. link bu:https://www.kentmartelekom.com.tr/
Cihazları lhg 5,10 mbit 30 TL iyi fiyat,4 senedir hizmet veriyorlar,onlar çatıya diyor,bende balkona taksak diyorum.. güvenlik açısından..en iyisi çatı o zmn birebir görüş var..
Bide 2 hafta önce sattım loco m2 yi başka firmadan hizmet alıyordum 4 mbit hız mesafe 400 metre yarım görüş var cihazı tam değil iyi ama bazen kopma oluyordu .. 150 tl almıştım 90 a iyi gitti..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMOKİRVE -- 17 Temmuz 2017; 13:7:30 > -
Loco m2 nin 2 el fiyati en az 150tldir su anki dolar kurunda cok dusuge gitmis. Anteninizi catiya kursunlar onlar biliyordur zaten isini yildirim duser diye korkmayin bisey olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X