Şimdi Ara

Milan Baros ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Milan Baros'la ilgili transfer haberleri çıkmaya başladı, doğruluğu hakkında bilgisi olan var mı?

@twitter

taraftardudugu
    MilanBaros Fenerbahce'ye her an imza atabilirmis. Ya Fenerbahce ya Rusya diyorlar.

taraftardudugu
    Baros Alkent'te oturdugu evden ayrilmak icin irtibata gecmis. Karisi Fener ile gorustuklerini soylemis.

• Bizden uzak Allah'a yakın olsun.
  • Mümkün değil, bu akşam transfer sezonu kapanıyor + gelsin istemem + Bienvenu geldi zaten.
  • takımımda görmek istediğim nadir galatasaraylı futbolculardan.
  • Gelsin beyeniyorum
  • Alex in önünde gol rekoru kırarak gol krelı olur, bence tabi.
  • Bu saatden sonra hayır gelmez ondan sakatlıklar çok yıprattı hem gs satmaz gerekde yok zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Musleraaaaa
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapmayin ya
  • yuh, baroş istenmez mi, arkasında alex ile neler yapmaz... yeter ki sakatlıklar yaşamasın...
  • GS'den bi Arda, bir Barosu istiyordum. Arda Atleticoya gitti Baros Fenere gelse süper olur, Alexin önünde müthiş oynar.
  • Ne baroşu ya
  • Sakatlıktan kurtulmuş diri bir Baroş'un neler yapabileceğini tahmin bile edemiyorum, yardırır..
  • 5 yıldır sakatlıklardan kurtulamayan Baros Fenere gelince mi düzelecek yardıracak? Gelmesin çok iş yapacak olsa bile gelmesin istemem.
  • Yalan haberdir
  • baros ve kewell benim tek beğendiğim gs li oyunculardı... ikisini de isterim :D
  • Baros iyi topcu mu iyi topcu ama takımımda görmek istemem.
  • Bedava gelecekse neden olmasın ama parayla alınacak oyuncu değil adam olsa neili alırdık yanına song birde luciano lugana şu defansa bak beee tadından yenmez yemin ederim
  • Kalsın
  • Türkiye'ye gelmeden önce bizimle transfer haberleri çıkıyordu,çoğu Fenerbahçeli gibi bende gelmesini istiyordum fakat gerek yaşı gerek sık sık sakatlanmasından dolayı şuan gelmesini istemem.
  • İyi bir futbolcu, gelsin mi gelmesin mi diye sorarsanız bir cevap veremem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.