son donemde insta vs cok reklamı yapıldı yaygara seklinde yayıldı. boyle bir sey olacagı belliydi. bankalara bütün muslukları böyle böyle kapatacak |
Miles&Smiles Kampanyaları (287. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Garanti 2023 anlaşması bitiyor millet kendi mil programı olan shopandfly geçsin diye yavaş yavaş Miles and smiles bitiryor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu da Garanti’den:
Sözleşme değişikliğidir:12.8.22 itibarıyla,1 TL karşılığı mil kazanım oranı Classic,Classic Plus,Elite/Elite Plus'lar için seyahat,restoranda 0.0015,0.0019,0.0023;yurtdışında 0.0015,0.0019,0.0023;diğer sektörlerde 0.0005,0.0006,0.0008'dir.
Kısacası artık THY seyahatleri dışında pek bir mil gelmeyecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kesinlikle katılıyorum. bonusflashtan baktığımda doğru düzgün kampanya gözükmüyor. miles and smiles kampanyalarına bakarken arayada shop&fly'a başvuru için reklamlar yerleştirmişler. ama shop&fly konusuna bakınca ordakilerde kampanyaların azalmasından şikayetçi. hem bankalar hem havayolları milyar tl kar ederken mili kıstıkça kıstılar. insan şaşırıyor.
-
Starbucks kartına da yükleme yapılabiliyor
-
500mil 15 yıldız, 1 tall içecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar bu kartı alıp sadece uçak bileti alirken kullansak mantıklı midir normal kampanyalari hic adam akilli yok garantiden bu karti alsam sadece amex kullansam?
Bugün itibariyle Garanti kartlarımı kapattırdım. Bu iş bitti artık…
Ben de Amex'i kapatıyorum, birkaç gün hesap kesilecek harcama var. Mastercard ile izlemeye devam edeceğim, kapatırsam başka kredi kartım yok. Mecbur bekleyeceğim
-
Statü mü Elite yapabilen arkadaşlar PM den ulaşabilirse görüşmek isterim.
-
Alacağınız bilet THY’den ise işinize yarar. 1 lira karşılığı 1 mil kazanımı üç bankada da devam ediyor. Bilet fiyatları zaten malum yüksek. Yurtdışı bilet aldığınızda bu büyük artı. TK statüsüne göre aylık mil kazanım sınırları var, sitesinden bakabilirsiniz.
Alışverişlerden standart kazanım oranları daha yüksekken Amex’in ekstra %25 mil vermesi bir işe yarıyordu ama şu an neredeyse hiç fark yaratmıyor. Arada bir Amex versiyona özel akaryakıt veya Trendyol kampanyaları oluyor 100-200 mil civarı. Bir de yeme/içme olarak geçen yerlerde Garanti posu varsa tutarın yarısı kadar ekstra mil kazanımınız oluyor (aylık maks 1000 mil).
Standart Amex karta (Green, Gold, Platinum vs) sunulan Selects indirimlerinin bir kısmından bu kartla da yararlanabiliyorsunuz.
Genel olarak, geçtiğini bildiğim yerler dışında Amex’i denemeye pek zahmet etmiyorum artık.
Statümü elit yapabilen arkadaşlar pm lütfen
1 Adet yurtdışı mil bileti için yardımcı olabilirim , İstanbul Anadolu yakası yüz yüze
-
72000tl lik alışverişe garanti sadece 72 mil verdi kart ölmüş
-
10850 tl kredi kartı harcamama 239 mil kazanmışım. An itibariyle 10 senelik AMEX kartımı iptal ettirdim. Alternatif çıkış yolu arıyorum, ondan sonra Mastercard'ı da iptal edeceğim.
Aidat ödenecek kartlar değil.
-
QNB Finansbank’da Miles & Smiles programi mil kazanimi daha avantajli sanki?quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo10850 tl kredi kartı harcamama 239 mil kazanmışım. An itibariyle 10 senelik AMEX kartımı iptal ettirdim. Alternatif çıkış yolu arıyorum, ondan sonra Mastercard'ı da iptal edeceğim.
Aidat ödenecek kartlar değil.
Bende göremedim internet sitesinin kampanyalar kısmında var ama bonusflaş üzerinde gözükmüyor
10 katı şeklindeki kampanyalar daha önce kayıldıysanız bir daha çıkmıyor. Bazen bundan bağımsız olarak da çıkmayabiliyor.
Aylık standart kampanyalardan üst üste kazanamıyorsun, önceden ben kazanıyordum, her şeyden. Benim kampanya panelimde hiçbir şey yok, sen kazanmışsın kardeşim kazanacağını diyor özetle. Harcama hedefi verse gene 3-5 bişi gelirdi, şu an mantığa uzaklaştı.
-
Mevduat ekleyip kullanılacak en mantıklı kart QNB'deki gibi gerçekten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X