< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Miles&Smiles Kampanyaları (285. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba
Forumdaki arkadaşlara bir sorum olacak.
Garanti bankasından Avans mil kullanmak istiyorum , ihtiyacım 50.000 mil , fakat garanti bankası tek seferde max 35.000 mil avans mil kullanmama izin veriyor .Bir yıl içinde ise 100.000 mil fakat ilk çektiğin avans mil kapatıldıktan sonra sana tekrar izin veriyor diye okudum ve anladım.
Sorum şu ilk avansı iptal edip para kesintisi ile ödediğimde , tekrar avans mil çekme şansım oluyor mu ? veya daha fazla miktarda avans mil çekmenin başka bir yolu var mı ?
-
Garanti bankası gibi duruyor, ekstredeki başlıklardan öyle anladım. Dolaylı yoldan THY’de 1 liraya 1 mil kampanyasına kısıtlama getirmişler sanki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Garanti Bankası M&S ile sözleşme yenilemeyecek anlaşılan. Artık bu banka için bu kartı kullanmanın hiçbir esprisi kalmadı. Diğer Bankalar içinse sanırım mevduat istiyor mevduat yoksa pek kazanım sağlamıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sitedeki açıklamaya göre iptal edip 2. kez avans mil alabilirsiniz, 3. kez alınamıyor. Son bir yılda kapatılamayan 2 avans mil varsa yeniden başvuramıyorsunuz. Yani platinum kartla yıl içerisinde toplam 70 bin mil sınırı var,prive kartla 100bin. Ayrıca kapatılamayan mil ücreti 15 kuruşa yükseltilmiş, millerin pek bir cazibesi kalmadı
Garanti Bankası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Star alliance Program ortagi ucuslar ile (aktarmali) thy web sitesi uzerinden asya kitasi vb.ucuslara 30000 mil + vergi ile bilet alinabiliyor halen.Bilet almayi dusunenler varsa bakabilir.
İ asyaya 30.000 bine thy sitesinden nasıl bakılacağını bir türlü bulamadım yardımcı olur musunuz? Neredeyse bütün her ülkeleri 45.000 mil yapmışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lezginmert1 -- 8 Haziran 2022; 14:14:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün bankayı arayıp aidat tarihini öğrendim. 26 temmuz diye söylediler. bu ay bitmeden arayıp kartı kapatın dicem. geçen sene de yansımadan aramıştım, aidatı keselim 7600 mil verelim demişlerdi ve kabul etmiştim. bu sene mil teklif ederlerse de kabul etmiycem, çünkü artık 3800 mile bilet bulunmaz oldu. hangi tarihe baksam yurt içi uçuşlar hep 8800 mil. aynı şekilde limitli business bileti de bulunmuyor. mil de kazanamıyoz zaten. kart artık iyice çöp oldu.
-
700’den aşağı iç hat bilet bulunmuyor bu sıralar, 7600 mil teklifi bu sene olur mu bilemem ama kart ücretinin 650 civarı olduğu düşünülürse makul bir teklif olur.
Avr1 uçuşları falan 7000 mil artı vergiydi en son promo ödülde, çoğu tl bazında 3500 liralarda geziniyor.
-
Mil satışı yapan var mı acaba?
arkadaslar selamlar, ilk defa bu tarz bi kart alacagim, biraz arastirdim ama dogru mu anladim diye size de danismak istedim.
oncelikle yurt disinda yasiyorum ve isim geregi turkiyeye bolca gidip gelecegim. dolayisiyla asil harcama ucakta ve otelde olacak, amacim da ucak biletinde kazanc saglayabilmek, kisisel gidis gelislerde ya da refakatcide arada bir ucretsiz yolculuk yapabilmek.
Oncelikle su ayrimi dogru mu anladim diye sormak istiyorum:
miles smiles'taki miller direkt thyden bilet alirken sabit mil fiyatlari olarak gosterilen miller
shop&fly ya da maximiles, adios vs gibi olanlarda kazanilan miller ise cesitli oranlarda TL'ye cevrilip ucakta vs kullanilabilen farkli bir 'mil' aslinda, dogru mudur?
Boyle ise bilette 1 tlye 1 mil alinca yaptigim hesaba gore ucaktaki harcamalar uzerinden yine ucakta kullaninca %10 gibi bir donus sagliyor. (vergi haric hesapladim)
shop&fly ve benzerlerinde ise bu oran gorebildigim max. 100 tl harcama karsiliginda 1.5 TL falan oluyor.
Bu hesap dogru mu, oyleyse miles smilesa yonelmem daha mantikli, burada da qnb-kuveyt-garanti var, qnbde 1e1 kalkmis sanirim. Diger ikisi arasinda hangisi daha karli oluyor sizce? kacirdigim farkli bir durum var mi?
Son olarak miles smiles milleriyle classic plus olunca vergiyi de odeyebiliyormusuz ama burada fiyatlandirma nasil oluyor, deneyimleyen var mi?
simdiden desteginiz icin cok tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper24 -- 17 Haziran 2022; 1:57:9 >
-
QNB’de bire bir hiç yoktu.
Segmentiniz en yüksekte(banka hesabındaki para) size %82,5 oranında mil veriyordu. 100₺ = 83 THY MİLİ
Şimdi neredeyse %3 veriyor, yani kart çöp.
Kuveyt ise yılbaşında ilk çıkardığında banka hesabınızdaki para iyi miktarda ise %60 veriyordu.
%40 yaptılar, şu an %30 yaptılar. Muhtemelen bu kart da 6 ay sonra çöp olacak.
Şu an kötünün iyisi olarak Kuveyt var.
E alışverişe %30 veriyor.
Yakıt giyim market çok tatmin edici değil. %3-5 arası veriyor.
*Not: mil hesaplama THY classic statüye göre yazdım.
Elite iseniz %5 daha üzerine ilave edin.
tesekkurler ama kuveytin ve garantinin sitesinde ve hesaplama araclarinda THY harcamasinda 1e1 veriyor gozukuyorlar, ben mi yanlis bakiyorum?
-
milesandsmiles.kuveytturk.com.tr
Hesaplama Aracı | Miles&Smiles Dünyası | Miles&Smiles Kuveyt Türkhttps://milesandsmiles.kuveytturk.com.tr/milesandsmiles-dunyasi/hesaplama-araci
Buradan bakın Kuveyt için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
THY harcamasına birebir veriyor problem yok.
Kredi kartı harcamaları için yazdım ben onları.
qnb'de THY icin de 1e1 yok diye anliyorum. karttaki buyuk harcamalar ucak bileti ve otel icin olacak, o yuzden buralarda en cok katkiyi verecek karti ariyorum, onerilerinize acigim.
-
QNB şu an mil kazandırmıyor. (harcamalarda)
Zaten alacağınız THY biletine 1’e 1 QNB değil THY veriyor size.
Yani sizin için hangi kredi kartı olduğunun pek önemi yok gibi dolayısıyla.
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
Aylık 10.000 TL ortalama kart harcamam var.
Mil ve uçuş hakkı için hangi banka ve kartı almalıyız tavsiyeniz ne olur?
Saygılar,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X