< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Miles&Smiles Kampanyaları (288. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Üç banka da mil vermiyorsa, çeşmenin başındaki THY musluğu kapatmıştır. Zaten yurt dışı uçuşları o kadar fazlaymış ki, THY iç hat uçuşlarını azaltmaya gitmiş. İç uçuş maksimum 100 dolarken dış hatlar 500 dolar ortalaması.
Ben eskiden çok iyi mil kazanırdım, böyle 200-300 mille falan uçuş mili kazanmak imkansız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 28 Ağustos 2022; 22:52:47 > -
QNB ve Kuveytin sitesinde THY harcamaları için kazanım 1mil/₺2 olarak güncellenmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Garanti miles and smiles ayni sekilde guncellendi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla şansa yaşıyoruz, 1 hafta önce ödül bilet aldım, vergilerine 13K mil geldi :) Son millerimle 2 kişi 1 bebek Bangkok Business Class bilet aldım. Artık mil kazanılmaz bu karttan ve programdan. Shop&Fly başvurusunda bulundum, yarın gelecek. Sonrasında Miles&Smiles kartımı kapatıyorum. Bir manası kalmadı çünkü. Adios kapandı, bu da kapanıyor. Shop&Fly da gittiği yere kadar artık.
Güzel seyahatlere vesile oldu, her şey için teşekkürler :) Yıllar içinde aşağıdaki biletleri aldırdı bana. Hepsi 2 kişi olmak üzere:
1 ABD gidiş-geliş,
1 Zanzibar gidiş-geliş,
1 Bali gidiş-geliş (Business Class)
1 Bangkok gidiş-geliş (Business Class)
-
Aylik ciddi yuksek harcamalariniz yoksa shop and fly da cok mantikli degil. Arkadasa ilk yil kart ucreti yok diye vermisler. Zaman zaman guzel kampanyalar olsada tl bazinda birikim oldugu icin enflasyondan dolayi harcamak icin ne kadr beklersen o kadar zarardasin. Thy mili ile alinabilecek biletler en azindan sabit.tabi cogu hatta artik promosyon bilet cikmamasini bir kenara koyuyorum. adamlar kazanma oranlarini dusuyor sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 Ekim’e kadar değerlendirmek isteyenlerin aklında olsun.
Sözleşme değişikliğidir:3.10.22 tarihi itibariyle THY satış kanallarından(web sitesi,mobil uygulama,yurt içi satış ofisleri ve çağrı merkezi)Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları ile bilet alımlarında kazanılacak mil oranı,her 2TL harcama karşılığında 1 mil olacaktır.
Evet kesinlikle haklısınız, Adios'u da bu yüzden kapattım ama şu senaryoda en mantıklısı bu gibi duruyor. Hem promosyon bilet açmıyorlar bi dolu hatta. Hem de vergi miktarları giderek yükseliyor. En azından yurt içi bilet falan olur. Yurt dışı bence artık hayal kıtalararası falan.
-
Pazar günü Amex kapanış verdim, hala kartım açık. Yakın zamanda kart kapatan oldu mu? Benim tek kredi kartım olduğundan hiç kapatma işlemi yapmadım.
-
Kapatma talebi verdikten 7 gün sonra kart kapanıyor. Diğer bankalarda hep bu şekilde oldu.
Bende kart aidatı için rest çektim kapatın diye kapattılar yine 7.günde tamamen iptal oluyor bu sene teklif bile vermediler mil için ₺222 kitlediler valla pazartesi bekleyip geri açtıracam iptal olmadan tamamen
Ben Amex'i kapattırdım, herhalde aidat gelmez. Kimse beni aramadı, 7. günde kapandı. Bu arada 2023 Nisan'da Garanti sonlandırıyor, bitti. Sanırım aidatlarda ona göre gelecek veya iade olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 9 Eylül 2022; 20:39:24 > -
Statü mü Elite yapabilen arkadaşlar PM den ulaşabilirse görüşmek isterim.
İşlemi yüzyüze yapmak tercihim.
Hocam bonus flexi karta basvurun. Ucretsiz kart. En azindan bu kartinizi kapatirsaniz limitiniz elinizde kalmis olur
Mil puanı olan var mı ? Kendime ait bir uçuşta kullanabilir miyim ?
Statümü elit yapabilecek varsa görüşmek isterim
Merhaba, istanbul havaalanı dış hatlar miles and miles lounge alanını classic üye olarak ücretiyle girebilir miyim ? Bazı yerlerde 25dolar yazıyor emin olamadım
Thy kampanya yapmış 300 tl yurtiçi. Sorum şu mart ayına primefly bilet alsam sonradan değiştirebilir miyim tarihi.
Türk Hava Yolları yurt içi satış ofisleri, Türk Hava Yolları mobil uygulaması, 0850 333 0 849 ve thy.com.tr üzerinden satın alacağınız uçak biletlerinde her 2 TL harcamanız için 1 mil kazanabilir. :( yine üzdüler. Mil kazanmak imkansız olmaya doğru gidiyor . Garantinin bu ay ki kampanyaları içler acısı.
Kampanyanın satış tarihleri geçtikten sonra değiştirirseniz yine indirimsiz fiyattan almış olursunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X