Şimdi Ara

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
46
Favori
175.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aradım iade etmiyorlar kredi kartı aidat bolumune bağlandım iade etmeleri mumkun olmadıgını soyluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbol23 S kullanıcısına yanıt
    125.000 mevduat yokmu hesabınızda first değil misiniz? First değilseniz kart ücreti oluyor

• Usd/eur ekstrede mil kazanımı yok mu? Sanırım garantide de yoktu döviz ekstrede.
    Teyit edebilen oldu mu bu durumu?

• soul_spear S kullanıcısına yanıt
    yok hocam okadar malesef o yüzden sanırım direk ücreti kestiler

• reew kullanıcısına yanıt
    Benim USD ekstreme mil kazanımı olmamış.
    Bilseydim yurt dışında TL olarak harcardım.
    Gitti 40k mil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bu kart yurt dışı alışverişlerinde %75 mil veriyor ama benim anladığım ekstreye TL olarak yansıtıyor ve buradan da kur dönüşümü yaparken para kazanıyor banka. Önceki yorumlardan birinde bir kişi bundan bahsetmişti. TL ye çevirirken nasıl bir kur alıyor bilen var mıdır?
    Bir de sanırım çakallık şurada; yurt dışından yapılan alışveriş demiyor sitesinde, yurt dışında yapılacak alışveriş diyor ki benim anladığım yurt dışında bir pos cihazı kullanılması yani kartın fiziksel olarak yurt dışında olması gerekiyor. Bu konularda bilgisi olan var mıdır?

Ben mevduat faizlerini araştırıp 125k TL ya da karşılığı döviz yatırmayı planlıyorum. Böyle olunca örneğin toplamda 5000 TL ilk e-ticaret alışverişi yapsam 3750 mil veriyor bu da 1 uçak bileti demek. Bu arada Ankara-Bodrum mille uçak bileti bakıyordum THY İstanbul aktarmalı 2 uçağı da toplam 3800 mile veriyor. Direk uçuşlara dolu diyor. Ama bence bu da iyi iki uçak 3800 mil. Ve 80 tl vergi diyor. Tabi iki havalimanı vergisi alıyor orası bize yazıyor.
    Garanti shop&fly ile kıyaslanmaz bence;
    Orada 1 TL harcamaya 1 mil kazanıyorsunuz ama miller miles karttaki miller ile aynı değil. Garanti 100 mil 1 TL diyor. Yani THY’deki 3800 mille uçak bileti alabilirken garanti shop&fly ile bu kadar mil sadece 38 TL para yapıyor. Ayrıca 125.000 mevduat getirene aidat yok QNB’de garanti her halükarda aidat alıyor. Bence kıyaslaması yapılmaz bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verser -- 4 Temmuz 2019; 10:10:11 >

• verser V kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum. Bende o yuzden shop fly i biraktim resmiyetten devam etmek daha mantikli geliyor TK ya direk islesin bana daha iyi o yuzden qnb ya da garanti miles smiles olmali garantidede aidat asla iptal olmuyor dediginiz gibi. O yuzden qnb

• krol K kullanıcısına yanıt
    Thy’de Elite / Elite Plus statüsü olanlar için Thy ödemelerinde her halükarda Qnb daha avantajlı. Garanti’ye göre daha fazla mil veriyor.

125K mevduat varsa diğer sektörlerde de daha fazla mil veriyor ve kart ücreti almıyor, buda güzel.

Ama Thy’de statü yoksa, Qnb’de de mevduat yoksa, bu karttan çok fazla bir şey beklenmemeli, başlangıç noktası burası olmamalı.

• erkan400 E kullanıcısına yanıt
    Erkan bey soyledikleriniz cok objektif ve dogru. Kesinlikle katiliyorum sizlere.

• Bugün bir qnb şubesi ile görüştüm. TL ye aylık %22,60 verdiklerini dolara ise %3 verdiklerini söyledi ki ben CEPTETEB hesaplarımda 20,75 alıyorum TL de. Dolar ise aynı oran. QNB bankasına geçmeye karar verdim.
    Yılda 5000 TL değerinde e-ticaret alışverişine bir bilet veriyor. (3750 mil veriyor yani). Diğerler sektörlerden de mil veriyor. Akaryakıt sektöründe ( banka bu sektöre benzin demiş ama doğrusu akaryakıt olmalı) %25 mil veriyor. Yıllık ortalama 8000 tl yakıt alırım sanırım bu fiyatlarla, karşılığı 2000 mil yapıyor.
    Akaryakıt kampanyalarını takip etmek, her seferinde 125 tl almak, alım sayısını takip etmek, kampanya süresi bitmeden almak, sonra karta tanımlanan 40 TL akaryakıt puanını silinmeden aynı firmada belli bir tarihe kadar harcamak kendimi ezilmiş ve yorgun hissettiriyor. Dilencimiyiz kardeşim biz, maymun ediyorlar müşterilerini. Bıktım silinen puanlardan, 4. Yakıtı almadan tamamlanan kampanyalardan.
    Bu kart ile en azından her yakıt aldığımda bir şeyler verecek. Silinmeyecek yukarıdaki eziyetler yaşanmayacak.

• Beyler ayın 2'sinden itibaren kredi kartı harcamalarında millerde neredeyse tüm alışverişlerde %1 işlemişler hesap hareketlerine.
    Siz de bakabilir misiniz siz de de durum aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan400

Thy’de Elite / Elite Plus statüsü olanlar için Thy ödemelerinde her halükarda Qnb daha avantajlı. Garanti’ye göre daha fazla mil veriyor.

125K mevduat varsa diğer sektörlerde de daha fazla mil veriyor ve kart ücreti almıyor, buda güzel.

Ama Thy’de statü yoksa, Qnb’de de mevduat yoksa, bu karttan çok fazla bir şey beklenmemeli, başlangıç noktası burası olmamalı.
    thy de elite plus var ama 125k mevduat yok. yinede almak mantıklı mı? yoksa garanti mi almalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: verser

Bugün bir qnb şubesi ile görüştüm. TL ye aylık %22,60 verdiklerini dolara ise %3 verdiklerini söyledi ki ben CEPTETEB hesaplarımda 20,75 alıyorum TL de. Dolar ise aynı oran. QNB bankasına geçmeye karar verdim.
    Yılda 5000 TL değerinde e-ticaret alışverişine bir bilet veriyor. (3750 mil veriyor yani). Diğerler sektörlerden de mil veriyor. Akaryakıt sektöründe ( banka bu sektöre benzin demiş ama doğrusu akaryakıt olmalı) %25 mil veriyor. Yıllık ortalama 8000 tl yakıt alırım sanırım bu fiyatlarla, karşılığı 2000 mil yapıyor.
    Akaryakıt kampanyalarını takip etmek, her seferinde 125 tl almak, alım sayısını takip etmek, kampanya süresi bitmeden almak, sonra karta tanımlanan 40 TL akaryakıt puanını silinmeden aynı firmada belli bir tarihe kadar harcamak kendimi ezilmiş ve yorgun hissettiriyor. Dilencimiyiz kardeşim biz, maymun ediyorlar müşterilerini. Bıktım silinen puanlardan, 4. Yakıtı almadan tamamlanan kampanyalardan.
    Bu kart ile en azından her yakıt aldığımda bir şeyler verecek. Silinmeyecek yukarıdaki eziyetler yaşanmayacak.
    Bu faiz oranlarını kaç ay boyunca veriyor hocam, 3 ay sonra düşecekse bıseye benzemez, ing hoşgeldin 1 yıl mesala, eğer finansda verirse 1 yıl bende geçerim.

• .HonouR. kullanıcısına yanıt
    Yılda thy’ye yaptığınız ödeme tutarına göre karar verebilirsiniz. Ciddi bir tutarsa sadece bunun için değebilir. Garanti herkese 1TL thy odemesine 1mil verirken, Elite/Elite plus olanlara QNB %50 fazla veriyor.
    Örnek: 1000TL’lik THY bileti alınca garanti’den 1000mil kazanırken, qnb’den 1500mil kazanırsınız.

Diğer harcamalar için 125k mevduat yoksa garanti daha çok mil veriyor.

Bu arada QNB, bir ekstre döneminde kazanılacak mili max 30.000 olarak sınırlandırmış, garanti’de bir sınır yok.

• Bu arada 125k birikime bireysel emeklilik dahilmiş.

Başka bir yerde bireysel emekliliği olanlar, cigna finans’a taşıyarak hedefi yakalayabilir.

125k birikim ortalaması olunca, tüm harcamalara iyi oranda mil veriyor ve kart ücreti almıyor.

• 125.000 mevduat ne kadar süre kalmalı acaba? 125 bin i çektikten sonra hemen kk aidatı yansır mı?

• ms365 M kullanıcısına yanıt
    Benim bildigim 1 gun kalmasi bile yetiyor hatta giris cikia bile ama 1 gun kalmasi daha kesin. Aidat yansidiginda.

• arkadaşlar bilen varsa nolur yazsın. Şimdi euro ekstreye bu kart mil veriyor mu vermiyor mu? Vermiyorsa ne anladım ben bu karttan? Yurt dışındaki harcamayı TL yapmak istemem kur farkı çok yansıtılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.