Şimdi Ara

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
46
Favori
175.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Inşallah bu mil olayını daha kötü bir durumda yapmayıp iyileştirmeye çalışması daha iyi olacak şekilde düzenlenir onu umuyorum yoksa bakın cidden yüzde 10 mil kazanım çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ycakir kullanıcısına yanıt
    Bende 17500 civari mil var hocam lazimsa

• Aylardır gelen giden yok. Tekrar aradım müşteri hizmetlerini benim ön kayıt alınmış fakat kayıt tamamlanmamış. Bana asıl kart gelene kadar kullanmam için kart göndermelerine rağmen nasil tamamlamamışlar anlamadım. Ayrıca bugüne kadar konuştugum müşteri hizmetleri de bunu farketmemis. Simdi kaydi tamamladilar. Yeni kart gondereceklermis fakat Haziran'daki gecici kart hartarcamalarimdan mil kazanilmiyormus. Bence Mayıs için de vermeyecekler çünkü saeece nisan icin mesaj geldi. Çöp

• http://www.diken.com.tr/katarlilar-4-6-milyar-lirayi-turkiyeden-cekmemis-finansbank-deger-kaybetmis/

Yılbaşında 10.13 lira olan hisse fiyatı mayıs ayı sonunda yüzde 41 azalışla 6.07 liraya indi. Böylece bankanın piyasa değeri 35 milyar liradan 20 milyar liraya indi.

QNB Finansbank Miles & Smiles ile atak yapacağına eline yüzüne bulaştırmış anlaşılan. İnsan kaynaklarından çalışan değiştirmeye başlasalar iyi olacak. İnternet sitelerinden online işlemler alanı 2000 li yılalrdan kalma o site tasarımıyla üniversitede tezden kalır insan.

Kampanya desen hala yok 6 ay olmuş bu kadar kötü bir banka hiç görmedim. Nerden tutsan elde kalıyor. Sözleşmede yazan ek kartın fiyatına kadar belirtilmesine karşın olmaması hakkında şikayetime dönüşte de bilgimiz yok olmayacak galiba diyorlar. Kim neyi biliyor kim yönetiyor bu kart işini çözemedim.

• Bir şey söyleyeceğim bana 2 kart geldi biri qnbfinansbank miles and smiles first diğeri qnbfinansbank miles and smiles normal kart ☹🤔🤔 niye ki anlamadım

• Yahu şov yapar gibi alıyorsunuz kartı . Kartın hiçbir faydası yok mevduatı olmayana. Bekleyin başvuru yapana 5-10 bin mil versin adam gibi mil kazanımı sağlasın herkes faydalanır. Siz aldıkca bunlar kılını kıpırdatmaz sonra ağlarsınız 250 tl kart ücretine.

• Eee zaten on talep döneminde erken avantajlardan yaralanmak için belirtmislerdi belki mil ödülü verilir diye düşünüyordu insanlar ama şu ana bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

http://www.diken.com.tr/katarlilar-4-6-milyar-lirayi-turkiyeden-cekmemis-finansbank-deger-kaybetmis/

Yılbaşında 10.13 lira olan hisse fiyatı mayıs ayı sonunda yüzde 41 azalışla 6.07 liraya indi. Böylece bankanın piyasa değeri 35 milyar liradan 20 milyar liraya indi.

QNB Finansbank Miles & Smiles ile atak yapacağına eline yüzüne bulaştırmış anlaşılan. İnsan kaynaklarından çalışan değiştirmeye başlasalar iyi olacak. İnternet sitelerinden online işlemler alanı 2000 li yılalrdan kalma o site tasarımıyla üniversitede tezden kalır insan.

Kampanya desen hala yok 6 ay olmuş bu kadar kötü bir banka hiç görmedim. Nerden tutsan elde kalıyor. Sözleşmede yazan ek kartın fiyatına kadar belirtilmesine karşın olmaması hakkında şikayetime dönüşte de bilgimiz yok olmayacak galiba diyorlar. Kim neyi biliyor kim yönetiyor bu kart işini çözemedim.
    Arapların aldığı hangi şirket ülkeye fayda sağladı ki? Türk Telekom'un durumu ortada, Digiturk de ortada çıkıp gitmek istiyor, Kuveyt türk gibi bankaların bir faydası var mı allah bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: datox

Mevduat hesabı faiz zararı yapan arkadaslarım icin ;
    QNB %1 eksik faiz veriyor der isek;
    300.000TL de Yılda 2550TL, ayda 212.50TL eksik para geçer
    0.05 kuruş hesabından 4250mil kazanılırsa telafi olur. Genel olarak bu kart First/First+ statüde classice göre Ayda 4250mil farktan fazlasını kazandırır. Olaki millerin business kullanımında 0.05 kuruş yerine daha yüksek çarpanlı kullanımı ayrıca kazanç olarak ileride döner. Evet 212.50TL verip 4250mil satın alıyoruz, ancak üstüne gelenler bizim kârımız. Yanlışsam düzeltin, sevinirim.
    En başında yanlışsınız, vade farkı nerede %1 ? Şu an QNB 100.000-250.000 arası %19, diğer taraftan enpara %22,banka değiştirip araştırsanız %24... Yani %5 fark var onu da çıkartmak için alışveriş yapmak için süper zeka olmak lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 19 Haziran 2019; 10:6:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uyaran

Yahu şov yapar gibi alıyorsunuz kartı . Kartın hiçbir faydası yok mevduatı olmayana. Bekleyin başvuru yapana 5-10 bin mil versin adam gibi mil kazanımı sağlasın herkes faydalanır. Siz aldıkca bunlar kılını kıpırdatmaz sonra ağlarsınız 250 tl kart ücretine.
    Almak dert değil kullanmak kullanıma açmak dert :) Yani banka için alıp kullanmayan daha büyük zarar :) Bu şartlarda ben asla kullanmam, bu kartın BOŞ çıkmasından shop&fly bu ay öldü resmen :(
  • bu kartın tek iyi tarafı cardfinans xtra'nın 1 yıl beleş verilmesi oldu. dün morhipo kampanyasında sepette 100tl indirim vardı cardfinansa. 2 aydır qnb ilk kez işe yaradı. ana kart qnb m&s ise tabii ki nadasta
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Ben arkadasa fiyat verdim ama sanirim almaya niyeti yok. Ben sana satayim deyince tamam dedim ona da cevap yok, tam bi artis ya

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvantalya -- 19 Haziran 2019; 11:22:10 >
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Vadeli mevduat yapmak zorunda değilsiniz, PPF alın siz de. Aylık %23 en az. Daha iyi oran olsun derseniz diğer fonlara bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

En başında yanlışsınız, vade farkı nerede %1 ? Şu an QNB 100.000-250.000 arası %19, diğer taraftan enpara %22,banka değiştirip araştırsanız %24... Yani %5 fark var onu da çıkartmak için alışveriş yapmak için süper zeka olmak lazım :)

Alıntıları Göster
    24% faizi hangi banka veriyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Orkun_

24% faizi hangi banka veriyor ?

Alıntıları Göster
    Forumda konusu var, fazlasını bile bulmak mümkün...
  • Arkadaşlar bende başvurdum geçende teslim edildi Miles & Smiles QNB FIRST göndermişler. ama benim bankada 125000 TL vadeli mevduat hesabım bulunmamaktadır.

Bu şekilde olan var mı? Ya da ilk başvuranlara mı bu şekilde gönderiyorlardır?
  • mefisto84 kullanıcısına yanıt
    Bende ilk basvuranlaedanim benimki normal

• boombip kullanıcısına yanıt
    Ms karti olan tum musterilere extra kartin ilk sene aidati yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Forumda konusu var, fazlasını bile bulmak mümkün...

Alıntıları Göster
    Forumdaki konuyu biliyorum ama bahsettigin orani gormedim

• TEB 24
    ING 23.5
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.