Şimdi Ara

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
788
Cevap
46
Favori
175.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrtkn

Arkadaşlar kart elime biraz önce ulaştı.
    Mobil bankacııktan kredi kartlarım içerisindeki millere bakınca anlık olarak veya 1 hafta önce yaptığım alışverişlerin milleri eklenmemiş gibi.
    Ciddi düşük vaziyette.
    Mil kartlarda her hangi bir tecrübem yok, haliyle yeni başlıyorum sayılır.
    Bu miller hesap kesimden sonra mı gözükecek?
    En önemli konu ise müşteri SEGMENTİ göremiyorum.
    FIRST mü, yoksa FIRST PLUS' mı bunu görebileceğim bir yer var mı?
    Bankayı bırakın, müşteri hizmetleri bile bilmiyor ne olduğunu.
    E tabi ona göre mil birikiyor.
    Aslında şu andaki şartlara göre müşteri SEGMENTİ kendim biliyorum ama görebileceğim bir yer bulamadım..
    *MİL STATÜ DEĞİL, FİNANSBANK MÜŞTERİ SEGMENTİ
    Galiba bankanın pişmesi için en az 1 sene beklenmeli. Ben de açıkcası yıl sonuna doğru geçmeyi planlıyorum.
    Garanti ekranında harcamanın yanında gösteriyor, ekstrede de güncel harcamada da.

• Ben de Mart ayında başvurdum first kart gönderdiler hala MS kartla değiştiremediler. Ne mil topladık ne kart var ne kampanya var hic birsey belli değil tam çöp oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkozz B kullanıcısına yanıt
    iyi de kardeş aynı mesajı 5-6 defa yazmana gerek yoktu.
  • Ben de anlamadım neden 5 defa gitti. Telefondan bi sıkıntı oldu heralde sildim

• emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Hocam garantide miller ekstre kestikten sonra milesandsmiles hesabınıza yansıyordu.
    Bunda da öyledir diye tahmin ediyorum.
  • benim kart da geldi. gönderilen kart tanıtım broşürünü inceledim. first olmayan bizim gibi fukaralara hiçbir kampanya yok. zarfta beklesin. kullanmadıkça zaten kart parası da kesemeyecekler. böyle devam ederse kırıp atarız.

mevcut kampanyalar ise komik :)
    milesandsmiles.qnbfinansbank.com
    Miles and Smiles Kampanyalar | QNB Finansbank
    https://milesandsmiles.qnbfinansbank.com/kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 12 Haziran 2019; 10:2:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

benim kart da geldi. gönderilen kart tanıtım broşürünü inceledim. first olmayan bizim gibi fukaralara hiçbir kampanya yok. zarfta beklesin. kullanmadıkça zaten kart parası da kesemeyecekler. böyle devam ederse kırıp atarız.

mevcut kampanyalar ise komik :)
    https://milesandsmiles.qnbfinansbank.com/kampanyalar
    Market, yakıt ve restoran olmadıkça mil kazanmak çok zor.
    Ben harcama hedefi falan olur diye düşünüyorum, o kampanyalar geldikten sonra avantajlı hale gelebilir.

• Bu kartta ek kart talebi yok mu arkadaşlar?
    Çok saçma geldi bana.
    Ek kart için başvuramıyorum.
    Edit: Cep telefonundan ek kart talebi kabul görmüyor. İnternet bankacılığından işlem tamamlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 14 Haziran 2019; 14:16:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün qnb finansbank i aradım mil kazanım oranının düşük olduğunu ve bunun değişmesi gerektiğini söyledim ve bana denilen şey bu konuda değişikliğin olacağı söylendi

• quote:

Orijinalden alıntı: KnN.LmS

Kesinlikle doğru bir değerlendirme.

Faiz oranları düşük, günlük faiz neredeyse yok kıvamında. Böylesi Volatil bir piyasada yıllık faiz düşünmenin zaten imkan ihtimali yok. E siz o parayı gidin yüksek günlük faiz veren bankaya yatırın, kazandığınız faiz farkıyla her ay avrupa uçak bileti alırsınız zaten varsın Pegasus olsun :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar neden faiz orani düşük diyip vazgeciyorsunuz. Tamam mevduat faiz orani dusuk olabilir ama paranizi mevzuatta değerlendirmek zorunda degilsiniz ki? Ppf'ye yatirin. Ppf nin faiz orani vergi avanataji ile 24-25 arasında değişmektedir.

• Kişisel seyahatlerimde kullanmak içim mil puana ihtiyacım var. Elinde olan varsa mesaj atabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: muraterdogan

Arkadaşlar neden faiz orani düşük diyip vazgeciyorsunuz. Tamam mevduat faiz orani dusuk olabilir ama paranizi mevzuatta değerlendirmek zorunda degilsiniz ki? Ppf'ye yatirin. Ppf nin faiz orani vergi avanataji ile 24-25 arasında değişmektedir.

Alıntıları Göster
    ppfye örnek verebilir misiniz? ya da bir kaynak?
  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Finansbankin FI5 kodlu para piyasasi fonunu alabilirsiniz. Getiri oranlarini Tefas'in sitesinden cok guzel bir sekilde takip edebilirsiniz.

• Mevduat hesabı faiz zararı yapan arkadaslarım icin ;
    QNB %1 eksik faiz veriyor der isek;
    300.000TL de Yılda 2550TL, ayda 212.50TL eksik para geçer
    0.05 kuruş hesabından 4250mil kazanılırsa telafi olur. Genel olarak bu kart First/First+ statüde classice göre Ayda 4250mil farktan fazlasını kazandırır. Olaki millerin business kullanımında 0.05 kuruş yerine daha yüksek çarpanlı kullanımı ayrıca kazanç olarak ileride döner. Evet 212.50TL verip 4250mil satın alıyoruz, ancak üstüne gelenler bizim kârımız. Yanlışsam düzeltin, sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xxb X kullanıcısına yanıt
    Daha da kötü yaparlar demedi demeyin. Gördüğünüz gibi kampanya fln bile yapmayan bir firma. Zaten altyapılarından belli bu işi yapamayacakları. İnternet girişinde online işlemlerin bile 2000 li yıllardan kalma olduğundan belli herşey.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.