Şimdi Ara

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
46
Favori
175.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kartiniz kuryeye verildikten ne kadar sure sonra elinize ulasti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2gub once kuryeye verildi dedi hala gelmedi. Shop&fly i da kullaniyorum duruma gore birini kapaticam bu hangisi olur kestiremiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krol

2gub once kuryeye verildi dedi hala gelmedi. Shop&fly i da kullaniyorum duruma gore birini kapaticam bu hangisi olur kestiremiyorum
    Shop&Fly'ın %10 u olamaz bu kart...
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    İlk arandığımda sormuştum, alınmayacak diye ekranda gözüktü demişlerdi. şirketteki farklı bir kişiye de aynısını söylediler.

• Kart pzt verilmis aktif iletiye.Pzt subeye yonlendirme icin talep iletmistim.Sorgulama yaptigimda hala dagitim birimine gonderildi yaziyor.Subeye yonlendirme yapmasam daha mi hizli gelirdi?

• Önceki kartımdan harcamalarıma istinaden bana 16450 mil vermişler bu neye yarar arkadaşlar bizim bankacı bana bu kartı yolladı ama bir bilgim yok bilet almak için ne kadar mil gerekir

• Qnb finans first kartım vardı bugün de mesaj geldi qnb first miles and smiles kartınız kuryeye verildi diyor. Ne farkı var bu kartın anlamadım şimdi diğerinden kart ücreti kesilmedi bunda kesilir mi acaba?
  • Kartım bugun elıme gectı sabah geldı. Salı gunu kuryeye verılmıstı. Kendileri ne yaptıklarının farkında degıller sanırım. Verilen sozlesme kagıdında ek kart oldugu yazıyor ve fıyatı bıle bellı. Bankayla gorusuyorum yok oyle bır ek kart basvurumuz veremeyız dıyorlar. Bu işi QNB'nin yapamayacağı belli oldu. Kampanyalardan da belliydi.
  • Benim de kartım 3 gün önce kuryeye verilmiş. Ancak bana şu kadar mil kazandınız mesajı gelmedi. (Halen Qnb First kullanıyorum ve karta mart ayında ilk başvuranlardanım.) Neden olabilir acaba, epey de harcama yapmıştım.

• Qnb ms kartım lcw de geçmedi.Teb kartım sorunsuz geçti.Pos cihazından da olabilir dediler ama lcw veya baska firmada qnb ms ile bu tür sorun yaşayan oldu mu?
  • soul_spear S kullanıcısına yanıt
    Ek karti bende 2 defa farkli gorusmelerimde sordum bana da yok dediler. Nasil olmaz dedim. Shop&fly da kullaniyorum onda ek kart mevcut ve habire kampanya yapiliyor. Qnb miles kartim kuryede hala ama denildigi uzere sanirim qnb bu isi yapamayacak kampanya falanda hala yok biraz daha seyredelim bakalim neler olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Qnb neden anlaşma yapmış şu an kendi de bilmiyor. Süreç tamamen bakkal mantığı ile ilerlemekte. Qnb bir yana dursun thy de m&s programının biraz içine etmiş durumda... Şu an açık ara en kötü uçuş kartı olan maximiles'ın sonunculuk koltuğunun tek adayı qnb m&s olabilir. Bende aldım ama zarf ile çöp olacak, doğaya verdiğim zarar için üzgünüm....

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırma:

Garanti M&S kartıyla THY'dan 1000TL alışveriş yapınca sabit 1000mil veriyor.

QNB'nin 1000TL'lik THY ödemesine verdiği mil aşağıda.

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız

Ama THY'de bir statünüz yoksa ve QNB'de de statünüz yoksa, Garanti'yle eşit.
    THY'ye hiç ödeme yapmıyorsanız anlamlı olmayabilir.
    Bu kadar mili başkası vermiyor, bence olumlu.

Not: 1000TL'yi örnek olarak yazdım, alt limit yok.

• Vallaha qnb finansbank mil kazanım oranlarını değiştirmesi şart lazım yani yoksa yüzde 10 mil kazanımı çok zor garanti shop and fly kart qnb finansbank miles and smiles dan daha avantajlı oluyor

• Kartın boş olduğu bu konudan belli :) Bu arada benim kartım da geldi, tipi güzel :) Çekmece de iyi yatar :)
  • yerinizde olsam ilk başvuruya 5000 -10000 mil verdiği zamanları beklemek yoksa boşuna aidat ödersiniz mevduatınız yoksa kazanımı az çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyaran

yerinizde olsam ilk başvuruya 5000 -10000 mil verdiği zamanları beklemek yoksa boşuna aidat ödersiniz mevduatınız yoksa kazanımı az çünkü
    Kullanmacağım hocam, bu şartlarda kart maximiles dan daha ölü (neredeyse)...
  • Kart boş diye yorum yapan arkadaşları anlıyorum, ancak tam net görülemeyen birşey var.

Bu kart, parası olmayan için Garanti'den farklı değil, %10 mil demek çöp demek, zaten Garanti'de veriyor

Ancak, mevduat yatırıp, First olan, First Plus olanlar, oturup kaç mil verdiğini hesaplasınlar, veya üstüne birde THY Elite falansanız, ekstra çarpan oluyor.

Hem Elite, hem First Plus falan olursanız, 1 TL'ye 1 mil'den fazla alırsınız, ve garanti'de bu oran (yurtdışı hariç) hiçbir sektörde yok.

Dolayısı ile QNB Miles&Smiles kartı, "fakirler için" çöp, parası olana dünyada her yerde avantaj var :)

Öyle ki kartın ilk lanse edilişnde, Classic Miles&Smiles statüsünden bahsedilmiyor du bile, ille First veya First+

Umuyorumki zamanla Classic kullanıcılar için kampanyalar ile telafi edilir, yoksa rekabet oluşabilecek bir kart başlamadan Garanti'ye yenik düşecek.

• datox D kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden finansbankin mil konusunda değişikliğe gitmesi şart eğer bu pazarda kendisine yer bulmak istiyorsa

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.