Şimdi Ara

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
46
Favori
175.225
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    muhtemelen o yüzden düşürmüşlerdir.Mh hizmetleri nedenini söyler diye düşünüyorum
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Cok pardon. Qnb Limitim zaten 21 bin tl imis. Dusen birsey olmamis yani. Shop fly limitim bin kusur tl civari olarak acildi. Peki sizce her iki kartida kullanmak ne kadar dogru olur acaba. Ben qnb ye alternatif olarakta bir kartim bulunsun diye bonus a basvuracaktim cunku 3d siz islem yapti qnb ve magdur oldum guc bela iade aldim gibi (surec hala devam ediyor) garantide internetten 3d siz islem yapilamiyor diye biliyorum. bonusta eskisi gibi kampanyalar ve avantajlar pek olmuyor diye okudum ve basvurmusken shop fly a basvurayim dedim. Yani 5 yildir kullandigim card finans kartima alternatif olarak bir kart kenarda dursun diye basvurdum ama mil icin qnb daha resmi tabi. Shop&fly ucus puani veriyor direkt TK numarana mil atmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • krol K kullanıcısına yanıt
    1000 liralik limitle cok sınırlı mil kazanirsiniz.Ben shop fly gereksiz.Birde o kadar kart ucreti vereceksiniz.Bence normal garanti bonusla degistirin.Bonus kampanyalarindan puan kazanmak daha karli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machine Wizard -- 27 Mayıs 2019; 1:21:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz. Olmazsa oyle yapayim. Hic kullanmazsam aidat kesemezler heralde. Bir alternatif olsun istiyorum qnb ye sadece o yuzden basvurdum ama aidatta dediginiz gibi fazla. Olmazsa normal bonusa cevireyim haklisiniz. 2 farkli mil kart sacma gibi cunku.

• Yansıyacak olan 200 liralık kart ücretini iade etme ihtimalleri nedir? Qnb nin diğer kartlarından iade alıyorum ama m&s kesinlikle iade olmayacak gibi bir söylem duydum bilgisi olan var mı?

• bende bunu merak ediyorum
  • Sanirim bu durumu aidatlar yansidikca yapilan taleplere gore ogrenecegiz ama ben iade edeceklerini sanmiyorum cunku 125 bin tl girisi olmadikca aidat kesin alinacak gibi gorunuyor. Iade etseler kimse en az 125 bin tl mevduat girisi yapmaz belkide. Ya da en az 125 bin lirasi olanin bir ayricaligi olmaz diye dusuneceklerdir

• maaş müşterisiyim, ilk ekstrem kesildi, aidat almadılar.

• chianti C kullanıcısına yanıt
    Maas musterisi oldugunux icin alinmayacak seklinde bilgi vermizler miydi

• Selamlar,

Saatlerdir araştırıyorum, bir türlü sonuca varamadım. Belki benimle aynı araştırmayı yapmış daha deneyimli bir arkadaş tavsiye verir.

2 Bankam var, qnb ve işbankası. İş bankasının avantajlarından, işcep arayüzünden ve tüm hizmetlerinden çok memnunum. QNB ise maaşım yatmasa kullanmayacağım bir banka. Özellikle internet bankacılığından, bankamatik azlığından ve diğer hizmetlerinden hiç memnun değilim.

Bu şartlarda tam işbank maximiles başvurusu yapacakken qnb'nin shop&miles'ı aldığını gördüm ve kafam karıştı. Sizce nasıl devam etmeliyim? Var mı bu iki kartı karşılaştıran ve bana bu koşullarda öneri verebilecek olan?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 16 Mayıs 2020; 14:46:27 >
  • Ooo bu QNB yede başlıycam First müşterisi olduk 125 attık hesaba sonra diyorlarki Miles Smiles first geçsede o kartla yapılan harcamalar first kampanyasına dahil değildir. Dedim aylık 150 tllik restoran kampanyası var ve bunu Miles Smiles First kartıyla odıyecegım malesef indirim kazanamazsınız sadece mil kazanırsınız. İyi de bu şekilde bilgi verilmemiştiki

Ek kart istiyorum ek kartımız yok ne yazıkki deniyor ..

Kart geldi kampanya yok yazık ya ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear

Ooo bu QNB yede başlıycam First müşterisi olduk 125 attık hesaba sonra diyorlarki Miles Smiles first geçsede o kartla yapılan harcamalar first kampanyasına dahil değildir. Dedim aylık 150 tllik restoran kampanyası var ve bunu Miles Smiles First kartıyla odıyecegım malesef indirim kazanamazsınız sadece mil kazanırsınız. İyi de bu şekilde bilgi verilmemiştiki

Ek kart istiyorum ek kartımız yok ne yazıkki deniyor ..

Kart geldi kampanya yok yazık ya ...
    125 e ne faiz veriyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Selamlar,

Saatlerdir araştırıyorum, bir türlü sonuca varamadım. Belki benimle aynı araştırmayı yapmış daha deneyimli bir arkadaş tavsiye verir.

2 Bankam var, qnb ve işbankası. İş bankasının avantajlarından, işcep arayüzünden ve tüm hizmetlerinden çok memnunum. QNB ise maaşım yatmasa kullanmayacağım bir banka. Özellikle internet bankacılığından, bankamatik azlığından ve diğer hizmetlerinden hiç memnun değilim.

Bu şartlarda tam işbank maximiles başvurusu yapacakken qnb'nin shop&miles'ı aldığını gördüm ve kafam karıştı. Sizce nasıl devam etmeliyim? Var mı bu iki kartı karşılaştıran ve bana bu koşullarda öneri verebilecek olan?

Teşekkürler.
    Hocam bende iş bankasını seviyorum ama maximiles kadar BOŞ bir kart dünyada yoktur. İlk çıktığında fena değildi ama şu an HİÇ BİR avantajı kalmadı. QNB M&S şu an kapalı kutu, bende aldım ama hiç kullanmadım ve %90 iptal edeceğim...

• Kartlar gelmeye başladı mı? Bana henüz bir şey gelmedi?
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Bugun kuryeye verilmis yarin teslim alirim herhalde

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Bana da gelmedi.

• soul_spear S kullanıcısına yanıt
    Hocam peki first musterisi olunca aylik 2 parca ucretsiz kuru temizleme gibi ayricaliklardan yararlanabiliyor musunuz?

• ridvantalya R kullanıcısına yanıt
    Ben dahil oldum konuya ama evet, yararlandım ben.

• ridvantalya R kullanıcısına yanıt
    www.qnbfinansbank.com
    Faiz Hesaplama - Vadeli Mevduat Hesap 2019 Faiz Oranları | QNB Finansbank
    https://www.qnbfinansbank.com/vadeli-mevduat-urunleri
    oranlarda burada baya dusuk bırde 125i 2 aya gerı cekerım bu gıdısle kampanya bıle yok şaka gibi ..

2 parçayı 1 e düşürdüler ve onun için Miles Smiles kartı değil yanında yollanan QNB First Cardfinans kredi kartı zorunluymus . Boyle sacmalık mı olur Miles Smiles üzerinde bile First yazmıssınız dıyorum kurallar boyle malesef dıyor .

Ek kart bıle basamıyorlarmıs becerıksızler bu gıdısle 2-3 aya kapatırım

• soul_spear S kullanıcısına yanıt
    Ben bugun 125bin tl uzeri mevduati finansa gonderdim. 45gun sureli kazandiran gunluk hesap varmis. Ilk defa acanlara ozel 7500tlsi vadesizde kalmak kosulu ile %23.25 gunluk faiz veriyorlarmis. 45gun boyunca first hizmetlerini sömürüp uzerine bi de anavs mil patlattiktan sonra karti ve hesaplari kapatirim artik

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.