Şimdi Ara

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
46
Favori
175.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekrem bey merhaba bu konu hakkında sizlere mail attım ilgilenirseniz çok sevinirim. İyi forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elninnomurat kullanıcısına yanıt
    Bunu yazan bir kac kisi gormustum.Nasil hediye ediyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Hediye ediyorum dediğine bakma 3500 tl para talep etti

• Elninnomurat kullanıcısına yanıt
    Adam hesabindan 40k mil harcayacak hocam fiyat normal aslinda. Siklikla thy ile yurtdisi ucmuyorsaniz baskasindan para verip elit kart almak cok mantiksiz zira o parayla 2 sene boyunca havalimaninda zaten yer icersiniz(star allience ucusunuzun gerekmemesi ve cebinizden pesin para cikmamasi da cabasi). Bende elit kart var mesela ama ucuz diye aldigim anadolujet bileti ile ic hatlar lounge girisi yapamiyorum. illa thy ucusu olmasi lazim. Zaten cok ucuyorsaniz 1 senede 80k statu mili biriktirip kendiniz bedava alirsiniz hic bulasmayin bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvantalya -- 11 Haziran 2019; 0:41:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvantalya R kullanıcısına yanıt
    Bende vazgeçtim zaten fiyatı normal farkındayım ama yurt dışına pek uçuş yapmadığım için alamayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: datox

Kart boş diye yorum yapan arkadaşları anlıyorum, ancak tam net görülemeyen birşey var.

Bu kart, parası olmayan için Garanti'den farklı değil, %10 mil demek çöp demek, zaten Garanti'de veriyor

Ancak, mevduat yatırıp, First olan, First Plus olanlar, oturup kaç mil verdiğini hesaplasınlar, veya üstüne birde THY Elite falansanız, ekstra çarpan oluyor.

Hem Elite, hem First Plus falan olursanız, 1 TL'ye 1 mil'den fazla alırsınız, ve garanti'de bu oran (yurtdışı hariç) hiçbir sektörde yok.

Dolayısı ile QNB Miles&Smiles kartı, "fakirler için" çöp, parası olana dünyada her yerde avantaj var :)

Öyle ki kartın ilk lanse edilişnde, Classic Miles&Smiles statüsünden bahsedilmiyor du bile, ille First veya First+

Umuyorumki zamanla Classic kullanıcılar için kampanyalar ile telafi edilir, yoksa rekabet oluşabilecek bir kart başlamadan Garanti'ye yenik düşecek.
    Bu avantajları sayarken first olmak için düşük vade oranından bankaya yatıracağınız paranın vade kaybınıda hesaplayın bakalım sonuç nereye gidecek? Enpara daki mevduatı kabul etseydi (ki enpara bile en yüksek vadeyi sunmuyor) belki derdim ama bu hali ile malesef çöp...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Bu avantajları sayarken first olmak için düşük vade oranından bankaya yatıracağınız paranın vade kaybınıda hesaplayın bakalım sonuç nereye gidecek? Enpara daki mevduatı kabul etseydi (ki enpara bile en yüksek vadeyi sunmuyor) belki derdim ama bu hali ile malesef çöp...

Alıntıları Göster
    Kesinlikle doğru bir değerlendirme.

Faiz oranları düşük, günlük faiz neredeyse yok kıvamında. Böylesi Volatil bir piyasada yıllık faiz düşünmenin zaten imkan ihtimali yok. E siz o parayı gidin yüksek günlük faiz veren bankaya yatırın, kazandığınız faiz farkıyla her ay avrupa uçak bileti alırsınız zaten varsın Pegasus olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KnN.LmS

Kesinlikle doğru bir değerlendirme.

Faiz oranları düşük, günlük faiz neredeyse yok kıvamında. Böylesi Volatil bir piyasada yıllık faiz düşünmenin zaten imkan ihtimali yok. E siz o parayı gidin yüksek günlük faiz veren bankaya yatırın, kazandığınız faiz farkıyla her ay avrupa uçak bileti alırsınız zaten varsın Pegasus olsun :)

Alıntıları Göster
    Aynen öyle hocam... En azından enpara kabul edilse (0da QNB'nin sonuçta) eh belki diyeceğim ama oda kabul edilmiyor.

• Arkadaşlar kart elime biraz önce ulaştı.
    Mobil bankacııktan kredi kartlarım içerisindeki millere bakınca anlık olarak veya 1 hafta önce yaptığım alışverişlerin milleri eklenmemiş gibi.
    Ciddi düşük vaziyette.
    Mil kartlarda her hangi bir tecrübem yok, haliyle yeni başlıyorum sayılır.
    Bu miller hesap kesimden sonra mı gözükecek?
    En önemli konu ise müşteri SEGMENTİ göremiyorum.
    FIRST mü, yoksa FIRST PLUS' mı bunu görebileceğim bir yer var mı?
    Bankayı bırakın, müşteri hizmetleri bile bilmiyor ne olduğunu.
    E tabi ona göre mil birikiyor.
    Aslında şu andaki şartlara göre müşteri SEGMENTİ kendim biliyorum ama görebileceğim bir yer bulamadım..
    *MİL STATÜ DEĞİL, FİNANSBANK MÜŞTERİ SEGMENTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 11 Haziran 2019; 22:42:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.