Şimdi Ara

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
46
Favori
175.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    e-ticaret derken, sanalpos’dan ödeme yapılan her yeri e-ticaret saymıyormuş, sadece e-ticaret sitelerine %1.25 oranında verecekmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erkan400 E kullanıcısına yanıt
    Yok sanal posda kullansak 0,25 veriyormuş.
    sitede 1.25 yazıyor ama gerçek değilmiş hatalıymış öyle söylediler.
    Yoksa bende teknosadan vatandan internet üzerinden alacaktım.
    aynı olacak diyince şubeye giderek aldım.

Finansbank first müşterisiyim.
  • By_C@BB@R kullanıcısına yanıt
    Teknosa’nın vatan’ın internet sitesinede elektronik sektörüne göre puan veriyor.

İnternet harcaması diye e-ticaret sektörüne dahil etmiyor.

1.25 oranında mil veren e-ticaret siteleri: hepsiburada, gittigidiyor, n11 v.s.

• Aidati iptal etmeleri icin aradim asla taviz vermediler. Cok fazla bir mil getirisi olmadigi icinde kapattirdim. Çöp olan kartlariyla basarilar dilerim. Shop&fly ise tamamini iade etti hem mc hem amex shop fly ile yola devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krol -- 1 Ağustos 2019; 22:43:5 >
  • Yeni ay ve yine bir kampanya yok maşallah 3 ayda 1 tane beymen 2000 tl lik kampanya harici yok bir şey
  • soul_spear S kullanıcısına yanıt
    Benim tam 1 aydır mil kazanımı oranımda hata var.
    Bunu bile 10 kere şikayet etmeme rağmen çözemeyen banka kampanya yapar bekleyelim.
    Beş para etmez..

• Arkadaslar ben bu karti almamis olsam onlarca ise yarar kampanya olurdu.Kismetsizligimle hepinizi etkilemis oldum kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka olarak tırt, yaptıkları kampayaları bile duyurmuyorlar. Ben kullanmıyorum miles smilesım var hala ve iptal etmedim ama first müşteri olduğum için tatmin edici bi limitle yollamışlar. Belki lazım olur diye kenarda tutuyorum.

Miles smilesın sanırım yanından bile geçemeyecekler öyle gözüküyor.
    Miles smiles zamanında en az 200 bin mil kampanyalardan kazanmışımdır. Sürekli hedef gönderip 4-5 bin mil veriyolardı. Hatta bir keresinde 20 bin TL ye 10 bin mil bile vermişlerdi. Yani o kazanımları gördükten sonra bunlar bana çöp gibi geliyor açıkçası.
  • PAN-TURK kullanıcısına yanıt
    Kart kampanyalar konusunda çok kötü haklısın.
    Örnek veriyorum Garanti Shop&Miles'da mesela o kadar çok kampanya var ki, adamlar 500TL'lik aışverişe 4.000 mil filan veriyorlar çok doğru.
    Ama neden veriyorlar? 100,00TL = 1MİL.
    Biraz önce bir hesap yaptım. Garanti Shop&Miles ile 350.000TL harcarsam ABD için uçak bileti alabiliyorum + vergi vereceğim.
    Bu oran QNB Miles&Smiles'da en az 3'te 1'i kadar.
    QNB bu konuda avantajlı.
    Yani kısacası bilet alımlarında Garanti ve diğer bankalar genelde 100,00TL=1 Mil.
    QNB'de böyle değil.
    Bu arada kimsenin haberi yok ya da kartı millet kullanırken millerini incelemiyor herhalde.
    Kartı eline ulaşan arkadaşlar ilk 1 ay içerisinde yüksek limitten mil kazanmışlar, 1 aydan sonra mil kazanım oranlarının hepsi düşmüş.
    (FIRST ve FIRST PLUS hariç)
    Ben banka ile haren problem yaşıyorum kredi kartı mil kazanımı konusunda.
    1 aydır segmentim limtilerim ve bakiyem, her şey yetmesine rağmen yok yere harcamalardan %10 mil verdiler.
    1 ay boşu boşuna gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Kart kampanyalar konusunda çok kötü haklısın.
    Örnek veriyorum Garanti Shop&Miles'da mesela o kadar çok kampanya var ki, adamlar 500TL'lik aışverişe 4.000 mil filan veriyorlar çok doğru.
    Ama neden veriyorlar? 100,00TL = 1MİL.
    Biraz önce bir hesap yaptım. Garanti Shop&Miles ile 350.000TL harcarsam ABD için uçak bileti alabiliyorum + vergi vereceğim.
    Bu oran QNB Miles&Smiles'da en az 3'te 1'i kadar.
    QNB bu konuda avantajlı.
    Yani kısacası bilet alımlarında Garanti ve diğer bankalar genelde 100,00TL=1 Mil.
    QNB'de böyle değil.
    Bu arada kimsenin haberi yok ya da kartı millet kullanırken millerini incelemiyor herhalde.
    Kartı eline ulaşan arkadaşlar ilk 1 ay içerisinde yüksek limitten mil kazanmışlar, 1 aydan sonra mil kazanım oranlarının hepsi düşmüş.
    (FIRST ve FIRST PLUS hariç)
    Ben banka ile haren problem yaşıyorum kredi kartı mil kazanımı konusunda.
    1 aydır segmentim limtilerim ve bakiyem, her şey yetmesine rağmen yok yere harcamalardan %10 mil verdiler.
    1 ay boşu boşuna gitti.
    Hocam ben miles&smilesdan bahsediyorum shop&miles ne durumda bilmiyorum. Miles&smilesla bu yatığın hesap çok yanlış, Miles smilesda 5000 mil demek 200 TL anlamına geliyor ki çok güzel bi rakam kesinlikle. ve söylediğim ekstra mil, yani bana hedef gönderiyor 10bin harca 5000 mil gibi. Hem 10000 harcamadan mil kazanıyorum hem de ekstra 5000 mil.
    Ama bunlar da eskide kaldı artık böyle kampanyalar yok çünkü miles&smilesı tamamen tasfiye ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Hocam ben miles&smilesdan bahsediyorum shop&miles ne durumda bilmiyorum. Miles&smilesla bu yatığın hesap çok yanlış, Miles smilesda 5000 mil demek 200 TL anlamına geliyor ki çok güzel bi rakam kesinlikle. ve söylediğim ekstra mil, yani bana hedef gönderiyor 10bin harca 5000 mil gibi. Hem 10000 harcamadan mil kazanıyorum hem de ekstra 5000 mil.
    Ama bunlar da eskide kaldı artık böyle kampanyalar yok çünkü miles&smilesı tamamen tasfiye ediyorlar.

Alıntıları Göster
    Anladım.
    Mesela kampanya durumları hariç şöyle bir şey var;
    Garanti MS'den kredi kartım var diyelim Platinum.
    Harcamalarda genelde %10 veriyor(internet sitelerindeki hesaplama aracı)
    Ama aynı harcamaları QNB'de yaparsam minimum %27,5, hatta E-Ticaret ortamında %82,50 veriyor.
    Garanti'nin MS mil kazanımlarını tam net bilmiyorum internet sitesindeki hesaplama aracına göre gidiyorum.
    Bu oran yanlış mı sizce? Yoksa doğru mu?
    Bıktım artık QNB ile uğraşmaktan tabiri caizse para ile rezil olma durumu yaşıyorum 1.5 aydır.
    O yüzden Garanti'ye uçabilirim.

• emrtkn E kullanıcısına yanıt
    qnb miles smiles ve garanti miles smiles'ta millerle bilet alırken ayrıca vergi ödersiniz, shop&fly'da ödemezsiniz.
    sitesinde atıyorum 100.000 mil diyorsa onun içerisine her şey dahildir.
    ama miles&smiles'ta vergiler hariçtir. yani 50.000 mil + 500 TL vergi der mesela. vergiyi de mille ödeyim derseniz o 50.000 dedikleri mil bi anda 110.000 bin olur mesela.

ayrıca verdiğiniz örnekten gidersek, 500 tl harcamaya 4.000 mil kazandınız diyelim, o 4.000 mil 40 tl olarak harcanıyor. siz diyelim ki bu tip 2-3 kampanyaya katıldınız ve 1500 TL harcayıp 10.000 mil kazandınız, kendi sitesine girip bu 10.000 mili 100 TL'lik Pegasus uçuşunda kullanabilirsiniz. THY aramanıza gerek yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesarepavese -- 8 Ağustos 2019; 17:49:26 >
  • QNB, üye işyerlerine mesaj çekmiş; "Miles&Smiles kredi kartına taksit yaparsanız, mevcut komisyon oranlarına ilave %1 daha keseriz." demiş.
    O yüzden hiç bir üye işyeri bu karta taksit yapmak istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan400 -- 8 Ağustos 2019; 20:27:49 >
  • emrtkn E kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 dakika bile dusunme. Qnb nin kullaniyorsan normal visa kartini kullan ama bu miles smiles i bir halta yarama, 3 ay kullandim aidatida odeyip kalan 9 ayimi kullanma geregi duymadan kapattirdim. Garanti Shop&fly hakikaten cok iyi. Hem taksit hem vergi ucreti yok vs vs. Qnb de kampanya bile yok. Kart resmen çöp

• Az önce shop&miles sitesine girdim. Orada kampanya varmış ama gereksiz Qnb bildirimde dahi bulunmuyor. Siteden alış-veriş yaptığınızda Qnb miles smilesa harcama tutarı x3 mil veriyor. Garanti miles ise x2. Bu akşam bi kulaklık almaya karar vermiştim, hasbelkader bakayım dedim var mı. Ever varmış hem daha ucuza aldım piyasadan hem de 3500 mil kazandım. Qnb kullanan varasa ve ihtiyacı olan bir şey varsa shop miles sitesinden bakabilir.

• 6.500 tl finansbank kartım var miles and miles kartı aldığımda avans mil kullanamıyor muyum ?
    illa bankada 125.000 tl param olması ve first kartım mı olması lazım ?

o zaman bu kampanya kimi kapsıyor garanti bankasında isterse 3.000 tl limin olsun avans mil kullanılıyor
  • Mili eksik yüklenen arkadaşlar, bankaya talep açınca inceleyip düzeltmiyorlar mı ?
  • PAN-TURK kullanıcısına yanıt
    Site linkini ve kampanya bilgisini net olarak paylaşabilirsen çok sevinirim. Benim de alacak birkaç şeyim var, bakayım bir. Bu sitede tüm alışverişler mil ile yapılıyor sanırım. X3 mil olayını anlamadım ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız

Bu ay 16bin tl harcamaya 10bin mil kazanmisim. Ki bu harcamalarin icinde mil kazandirmayan trafik sigortasi ve vergi odemeleri var. Market ve akaryakit harcamasina %38, restoran ve konaklamaya %75, internet alisverislerine ise %115 mil veren kart benim icin her halikarda karlidir. Daha en basta 125bin tl mevduati olmayanlar icin bu kart gereksiz dendi zaten. Ama first musterisi olarak bu karti somurmek bizlere yakisir 😎

• bir ay öncesine kadar avans mil kullanma hakkım varken, şimdi o hakkı kaldırmışlar, müşteri hizmetlerini aradım ve dedikleri şu oldu : Eğer mevduatınız 125 bin değilse AVANS MİL KULLANMA HAKKINIZ YOK. cevap aynen böyle, şok oldum. peki benden 250 TL aidat parası kestiniz ne hizmeti için bu dedim, el cevap : kart kullanım ve mil kazandırım hizmeti için dedi.

şu dakikadan sonra karta olan borçlarımı kapatıp miles and smiles işine son verecem, yoksa yanılıyor muyum ?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.