Şimdi Ara

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
46
Favori
175.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    0 mesaj,dh ye katilim tarihi 1 ay olmamis.Baya guvendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıladam kullanıcısına yanıt
    Bilmediğin, tanımadığın, ticaret yapmadığın biri hakkında nasıl böyle bir sonuca vardında gerçekten merak ettim.Bana mesaj bile göndermedin.Ben seni tanımam sende beni.Ha eğer tanıyorsan buyur söylede herkes bilsin.Ayrıca tahmin ettiğin yöntem ne ? Açık konuş? İftiracı

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Senin anlayışına, göre foruma henüz bugün kayıt olmuş biri sırf yeni üye diye güvenilemez biri mi oluyor?

• Arthura A kullanıcısına yanıt
    Eger bir hizmet satiyorsa evet?

O zaman diyecek sözüm yok , seni bu anlayışın ile başbaşa bırakıyorum.

• Bugün ben de qnb finansbank mobil uygulamasında şikayet başvurusunda bulundum kart aidatı için ve benden kesilen kart aidatı geri iade edildi hayır yani daha 1 sene dolmamış kartı kullanali benden kart aidatı kesiliyor kart aidatı 1 sene dolduktan kullanımdan sonra kesilir daha 1 sene dolmadan kesilmez

• xxb X kullanıcısına yanıt
    Aidatiniz bu ay mi kesildi? Benim temmuz ekstresinde kesilmisti odedim.Iade alabilir miyim acaba
    Birde sikayet basvuru yerini bulamadim hangi baslik altinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machine Wizard -- 17 Ağustos 2019; 17:34:42 >
  • Mayis veya haziran ayında aidat kesintisi olmuştu ve şikayet bildiriminde bulundum bu sabah ve hemen olumlu sonuçlanıp kart aidatı geri iade edildi qnbfinansbank internet şubesinden başvurursaniz aidat iade edilir
    www.qnbfinansbank.com
    Sizi Dinliyoruz | Bize Ulaşın | Bize Ulaşın | QNB Finansbank
    https://www.qnbfinansbank.com/bize-ulasin/bize-ulasin/sizi-dinliyoruz?id=1

Talebinizin sonuclanmasi ne kadar surdu?

• Işte sabah 9 10 gibi başvurdum E posta adresime mail geldi uygulamada baktım geri ıade edilmiş 2 3 gibi

• Qnb first ti benimki. Kapattitdim kurtuldum. Aidatida odememe ragmen. Cunku beceremiyorlar bu mil isini bunlar. Net.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kıladam kullanıcısına yanıt
    Evet halkbank da odenmemis borcu son gun tl'ye ceviriyor. Finansbank calisilacak bir banka degil kesinlikle.

Hocam çok teşekkür ederim

Degerli musterimiz, IM24457040 numarali 19/08/2019 tarihinde bankamizdan iadesini talep ettiginiz ucret yasal duzenlemelere uygun olmakla birlikte, memnuniyetinize verdigimiz onemle, son bir yil icinde yansiyan tutar, bir defaya mahsus, kartiniza iade edilecektir. Iade tutarini iki is gunu icinde donem ici kart hareketlerinizde gozlemleyebilirsiniz. QNB Finansbank ailesi olarak bankamizi tercih ettiginiz icin tesekkur eder, iyi gunler dileriz. 0850 222 2 900 B016

Hocam bende sayenizde iade aldim tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machine Wizard -- 19 Ağustos 2019; 14:40:15 >
    Rica ederim kart aidati sonuçta 1 sene o kartı kullandıktan sonra alınır şimdiden alınmaz kesilmez kart aidatı [

• Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız

Bir şey diyeceğim olmayacak böyle saçma sapan kampanyalar mı olur

• Qnb finansbank i mil kazanımın oranlarının değişmesi için arayan oldu mu hiç

• Mesela şöyle bir şey varmış türk hava yolları azerbaycanli azerbaycan merkezli pashabank ile de miles and smiles anlaşması yapılmış o bankanın miles and smiles kartı ile yapilan her 1 azerbaycan para birimi manat ile yapilan alışverişlerde 1 mil kazaniliyormus

türklere bi şey yok tabii

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • --- Ornek olarak bu ay metro market harcamalarınıda bıreysel harcasanızda toptancı orası dıye ıptal etmısler komple. Bu şekilde tüm toptancı marketleride iptal edilmiş. 70 TL lik ev alısverısımden bıle gelmedı.
    --- Ekstrenizi kontrol edin . Eskiden mil gelen 3 işyerinden de mil gelmemiş talep oluşturdum.

Napmaya calısıyorlar anlamadım 3 aydır 1 tek beymen kampanyası var ve sonsuza kadar boyle gıdıcekler anlasıldı. Tekrar adios kart kullanmaya başladım.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.