Şimdi Ara

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
46
Favori
175.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben yaklaşık 2 yıldır Garanti'nin M&S kredi kartını kullanıyorum. Başlarda mil kazanımı oldukça iyiydi ama gittikçe düştü. Şimdi öncelikli anlaşma QNB Finansbank'la olduğu için ister istemez bu karta yanlama isteği var bende. Geçiş yapanlar tecrübelerini aktarabilir mi? Garanti'ninkine göre daha mı fazla mil kazandırıyor?

Bu arada Garanti kartımın aidat kesim tarihi Temmuz, öncesinde geçiş yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇandıR

Merhaba herkese.

Ben yaklaşık 2 yıldır Garanti'nin M&S kredi kartını kullanıyorum. Başlarda mil kazanımı oldukça iyiydi ama gittikçe düştü. Şimdi öncelikli anlaşma QNB Finansbank'la olduğu için ister istemez bu karta yanlama isteği var bende. Geçiş yapanlar tecrübelerini aktarabilir mi? Garanti'ninkine göre daha mı fazla mil kazandırıyor?

Bu arada Garanti kartımın aidat kesim tarihi Temmuz, öncesinde geçiş yapmak istiyorum.
    Mevduat yatırmadan normal kart alacaksanız kazanım oranları aynı. Mevduat yatırırsanız daha fazla kazanıyorsunuz. Ama mevduata şuan az faiz veriyorlar. Ben mevduatı çektim öyle olunca. Çünkü mevduattan kazanacağımı harcama yapıp kazanmaya çalışıyor gibi olacaktım. Saçma

Edit: ayrıca garantide avans mil çekebiliyorken, qnb de mevduatınız yoksa avans mil çekilemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 6 Mart 2020; 11:17:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Arkadaslar diyelim ki 125.000 mevduat yatirdik karti aldik. Sonra o parayi geri cekince ne yapiyorlar karti elinizden mi aliyorlar?
    150.000 olarak güncellediler

• quote:

Orijinalden alıntı: egegeka

Yok hocam first plus oldum zaten ama 30.000 mil kazanmak çok zor değil mi yine de ayda 40000 tl harcama yapmak zor sonuçta

Alıntıları Göster
    merhaba , avans mil anında veriyorlarmı yatırınca

• egegeka E kullanıcısına yanıt
    oncelikle hesabinizda para olmasi cok onemli ve ben elite plus kartim var thy'dan internet, yurt disi baya fark atiyor garanti miles a ayda 15 ile 30 arasi devamli kazaniyorum alicaklarinizi online almaya calisirsaniz cok daha iyi olur o zaman 1 e 1 den fazla veriyor
  • Hesapta olması gereken parayı sadece mevduat olarak düşünmeyin.Mevduat,fon,hisse senedi,altın,döviz,nakit ve hatta bes.

Ama görüldüğü gibi 1 Nisan itibari ile %50'ye düşürdü...

• thundere kullanıcısına yanıt
    Bunu nereden görüyorsunuz?
    Mil düşürme durumunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtkn -- 7 Mart 2020; 19:40:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Bunu nereden görüyorsunuz?
    Mil düşürme durumunu.
    Ekstrede duyuru olarak yayınladılar

• Apple online store dan alışveriş yapan varmı ? Eticaret mi yoksa elektronik olarakmı çıkıyor sektör merak ediyorum ne kadar mil kazanılacağını

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Benim de geçtiğimiz 28’inde kesildi ekstrem, fakat herhangi bir bilgilendirme yok, ondan sordum.

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    E-Ticaret geçer.

• Kişisel seyahatlerimde kullanmak için, Mil puanı olupta kullanmayacak olanlarla görüşebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

Ekstrede duyuru olarak yayınladılar

Alıntıları Göster
    Hocam sizin seviye first mü yoksa first plus veya private mi?

Duyuruda sadece first'e yönelik bilgi verilmiş,normalde Finansbank tüm bilgileri gönderiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Erencan -- 9 Mart 2020; 18:46:13 >
  • uA_Erencan U kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_Erencan

Hocam sizin seviye first mü yoksa first plus veya private mi?

Duyuruda sadece first'e yönelik bilgi verilmiş,normalde Finansbank tüm bilgileri gönderiyor.

Alıntıları Göster
    Benim seviye first. Ekstrede duyuru olarak geldi. Sadece first’ün kazanımı mı düşecek bilmiyorum.

Edit: benim ekstre 3 ünde kesildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 9 Mart 2020; 22:43:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Ben de merak ediyorum.
    Canlı destek'ten bilgi aldım az önce. Genel olarak mil kazanım oranları düşecek dediler. Muhtemelen sizin ekstre Şubat sonu kesildiği için duyuru yansımamış. Mart ayında belirlenmiş olabilir durum.

Edit:Benim ekstrede 24 Mart'ta kesilecek,duruma göre bilgi geçerim buraya. Bu kadar erken mil düşürmeleri hoş olmadı,1 seneden az oldu kart çıkalı. Bakalım Kuveyttürk ne yapacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Erencan -- 10 Mart 2020; 14:22:20 >
  • uA_Erencan U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Benim de ekstre 28’inde kesiliyor, umarım düşmez diyelim..

• Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 10 Mart 2020; 16:49:33 >
  • thundere kullanıcısına yanıt
    Kuveyt Türk nerede kaldınnnnn :) kampanya yapmazsınız zaten bu oranlarıda düşürmek...
  • Cok guzel bir kartmis gibide yillik ucreti 279 olmus

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.