Şimdi Ara

Miles&Smiles QNB Finansbank - Asıl Şimdi Uçacaksınız (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
46
Favori
175.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drlaw38

Merhaba arkadaşlar miles smiles first kart alarak araniza katildim. Gecmis sayfalari okumaya calistim. E ticaret siteleri olarak bankanin Kabul ettigi ve etmedigi siteler hangileri?
    N11 hepsiburada gg Kabul ediyordur?
    Hepsini kabul ediyor, amazona 1 defa vermedi öncesinde hep aldım, müşteri hizmetlerini arayınca hizmet sektörü görünüyor mil yok dedi, daha sonra yine verdi anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 lirayı bayıldık.
    Garanti limit vermiyo. Bunlarda limitte sıkıntı yok.
    1 sene kullanalım bakalım. Thy Elitplus. THY’den mil kazanım oranı 1,5. Garantiye göre %50 fazla. 20.000 lik bilet alsak 10.000 mil fazladan gelir. 10.000 milin ederi bana göre 300 lira. Kart ücreti çıkartırız en azından.

Edit: Hesap aklımda yanlış kalmış. 100.000 mile 2 sene önce 1000euroluk Çin gidiş geliş bileti almıştım acentadan. Böyle hesaplayınca 1000 mil 10euro değerinde.
    Aklım bi an TL nin eski zamanlarına gitti. TL’nin değeri kalmadı ki.

Şuan Shell’de PO’da yanlış hesaplamıyorsam elitplusla yakıta çevirme işinde bile 1000mil 5000 smart puan (50TL) değerinde.
    Kart ücreti olan 250TL kazanılacak 5000 mille yakıt olarak geri alınılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 13 Şubat 2020; 1:30:10 >
  • fastforyou kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• Zamanında gelen Xtra kartın senesi doluyor, kart aidat ücreti yansımadan harekete geçmek istiyorum, malum m&s card çekmecede duruyor mevduatsız çöp, ancak Xtra kartı kullanıyorum, aidat iadesi alan var mı? veya ücretsiz kartlarından birine çevirmeyi düşünüyorum, fikri olan?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kuveyt Türkten 2 ay oldu ses seda yok amma yavaşlarmış ya. Nasıl yazılımcı bilişim ekibiniz varsa artık...
  • arkadaşlar eğitim harcamasına mil veriyor mu? bende normal M&S kredi kartı var.
  • mrtybgl M kullanıcısına yanıt
    “Kurum ödemesi” olarak geçmiyor ise mil verir.
    Kurum ödemelerine mil vermiyor.

• BilimveEdebiyat kullanıcısına yanıt
    Kuyumcu alisverisine mil vermedigi icin altungolda da mil vermez diye dusunuyorum. Butcenize gore altin kismindan 50tl lik elektronik altin alip deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvantalya -- 22 Şubat 2020; 9:59:33 >
  • ridvantalya R kullanıcısına yanıt
    altungold vermiyor,passolig vermiyor.pasolig eskiden veriyordu ,birer birer kısıyorlar bunlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_15

altungold vermiyor,passolig vermiyor.pasolig eskiden veriyordu ,birer birer kısıyorlar bunlarda
    Hocam forumda görüp müsteri hizmetlerini arıyor adam kavga ediyor hatta sonra puan bekliyor😂

• uyaran kullanıcısına yanıt
    maalesef aynen öyle .Burası büyüdükçe çok acaip bir kitle oluştu.Son 2 yıldır çalışa çalışa çoğu şeyi
    bitirdiler,ekonomik krizde bankaları sıkıştırdıkça onlar da detaylara inmeye başladı zaten.
  • 14531993 1 kullanıcısına yanıt
    ilk mesajları okuyayım dedim qnb zamanında ne güzel sallamış. "*Cardfinans’ın bütün kampanyalarından (+taksit,indirim gibi) yararlanılacakmış." her kampanyanın altında ms dahil değildir yazacaklarını keşke zamanında deselermiş
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Kart geldiğinden beri bir kez bile kullanmadım ne first kartı ne de ms'yi

Bir banka yeni çıkardığı bir ürünle ilgili hiç mi kampanya yapmaz?

Sadece cardfinans'ı kullanıyorum.
  • Bu ayki ekstrede yazmışlar mil kazanım oranları %25 düşmüş

SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİ BİLDİRİMİ : 1 Haziran 2020 itibarıyla Miles&Smiles QNB Finansbank ve Miles&Smiles QNB First kredi kartlarının yıllık üyelik ücreti 279 TL, Miles&Smiles QNB Private kredi kartlarının yıllık üyelik ücreti 559 TL olarak güncellenecektir. Detaylı bilgi:
    www.qnbfinansbank.com
    QNB Finansbank Bankacılık ve Finans Hizmetleri
    http://www.qnbfinansbank.com

*Değerli müşterimiz, 1 Nisan 2020’den itibaren QNB First müşterilerimiz yurt dışı, e-ticaret, seyahat ve eğlence harcamalarından %50, market, giyim, sağlık ve benzin harcamalarından %25, diğer harcamalarından %15 Mil kazanacaktır. QNB First koşullarını sağlamayan müşterilerimiz ise yurt dışı, e-ticaret, seyahat, eğlence ve market harcamalarından %10, Mil kazanabilen diğer harcamalarından %5 Mil kazanacaktır.

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Benim 3 gün önce kesilen ekstremde herhangi bir not yok.
    First Plus.
    Düşürürlerse çöp olur bu kart en fazla 2 sene..

• Gerçekten düşecek miymiş oran ? Yeni çıkartmıştık kartı.. bir de ayda 30.000 mil kazanıyorum diyenlerin bir önerisi olur mu ? Bu kadar mili nasıl kazanıyorsunuz ? İnternet alışverişimiz çok ve first kart var ama o kadar mil kazanamayacak gibiyiz

• egegeka E kullanıcısına yanıt
    İnternet alışverişin çok ise kazanırsın.
    Ama minimum First Plus olman gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

İnternet alışverişin çok ise kazanırsın.
    Ama minimum First Plus olman gerek.
    Yok hocam first plus oldum zaten ama 30.000 mil kazanmak çok zor değil mi yine de ayda 40000 tl harcama yapmak zor sonuçta

• Arkadaslar diyelim ki 125.000 mevduat yatirdik karti aldik. Sonra o parayi geri cekince ne yapiyorlar karti elinizden mi aliyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Arkadaslar diyelim ki 125.000 mevduat yatirdik karti aldik. Sonra o parayi geri cekince ne yapiyorlar karti elinizden mi aliyorlar?
    Kartı elinizden almıyorlar.Mil kazanma oranınız düşüyor.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.